Şimdi Ara

içimizdeki hainlere

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sevdim işte! Doğuştan. Sarı dediler lacivert döküldü dilimden.
    Kimsenin peşinden gitmedim. Kendim öğrendim sevmeyi.
    Ben büyüdükçe Fenerbahçe'de büyüdü. Kazandıkça değil,
    kaybettikçe daha çok sevdim. Kötülediler daha çok sevdim.
    Başka takımlardan bahsettiler daha, daha çok sevdim.
    Bazen yaş oldu gözümde damla damla, bazende tebessüm dudaklarımda.
    Kaybettiğimiz maçtan dönerken çekmedim montu üzerime
    hepsine inat gururla taşıdım formamı. Atkım hep boynumdaydı.
    Baş ucuma koydum uyudum, gözyaşımı sildim. Ertesi günü yine giydim formamı,
    artislik olsun diye değil, kaybettiğimizde daha çok sevdiğim için!
    Aldırış etmedim ya da çıkarmadım ne yüzle giyiyorsun halen bu formayı dediklerinde.
    Aksine göstere göstere giydim. Ben Fenerbahçe'yi kazanıyor diye sevmedim.
    Menfaat için düşmedim yollara. Hangi takımlısın dediklerinde sırf cevabım olsun diye gönül vermedim.
    Ben Fenerbahçe'yi çıkarsız, karşılıksız sevdim. Kıskandım bazen Kadıköyü. Havasını içine çeken insanları...

Facebook ta İsminin başına TC yazıpta Türk olabileceğini sanip bugün benfica bayrağı sallayan hainler. Siz bu sevdayı anlayamazsınız ve ömrünüz boyunca tadamazsınız...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 Senede bir Değil Her Sene Şampiyonluğa Oynayan Bir Takımın Taraftarısın. 1 Değil 2 Değil 3 Değil 17 Takımın Düşman Olduğu Takımın Taraftarısın. Sen Bir Maç Kaybedince Türkiye'nin 3/4 ünü Sevindirebilen Takımın Taraftarısın. Şimdi Varsın Bir Maç Kaybet. Hatta Varsın Şampiyonluk Kaybet. Ama Fenerbahçe'ye Olan Sevgini Kaybetme. Kazanırsan Her Zamanki Yaşantınla Devam Et.

Teşekkürler FENERBAHÇE..

• copy paste ederken çok yoruldun mu ? mobilde nasıl oluyor bu işler ? iddalı açıklamaların kaynağınıda belirtmeni isterim
  • Madrid Schalke bayrağı açanlara sözünüz nedir peki?

• facebooktan copy paste yapmak cok zor olsa gerek?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • konuya yorum yazan herkes bi kapak yapmış.bu konuda böyle dh litaratürlerine geçeçek desenize
  • türkiyede bence yanlış bir algı var türkiyenin dörtte üçü feneri sevmemezlik yapmıyor türkiyenin dörtte üçü azizi sevmemezlik yapıyor buda dolayısıyla fenerbahçe oluyor . başkanınız denen adamdan kurtulu türkiyede yeşil sahalarda mücadele ettiğiniz an emin olun türkiye sizi sevecektir.

örneğin ülkedeki siyasi yapıyı mlliyetçilik ruhuylan ve beyniylen anlayan adamların fb yi gerçekten sevmeleri gerektiğine inanırım ama ne yazıki organize çete üyeleri bunun önünde en büyük engeldir. bugün sadri şener trabzonspor kurulmadan önce feneri tutardım demesinin bir sebebi vardır. yada bölücülüklen ünlü bir adamın fb tv ye çıkmasının bir sebebi vardır.

ne yazıki sizin kulüp işgal edilmiştir. türkiyede bu işgalcileri sevmiyor . yoksa fenerlen türk insanın bir derdi olacağını hiç zannetmiyorum.

• Ne bu tripler ya havaalanına gidip justin bieberi göremeyen Türk kızını geçtiniz.
  • arkadaşın beyin error vermiş Kurtuluş Savaşın'da Türk cephesinde şehit olan Galatasaray'lı futbolcular var.
    Galatasaray Sultanisinin ilk Müdürü Fransızdır o kadar.futbol takımı ile eğitimin bir bağantısı yok zaten diğer takımların türettiği bir olgu

• Türkiye'yi hiçbir zaman Galatasaray'ın ve Galatasaraylıların temsil ettiği gibi temsil edemeyeceksiniz. Bir Fatih Terim, bir Hakan Şükür, bir Ümit Davala, bir Bülent Korkmaz çıkmayacak, çıkaramayacaksınız. Yabancılar kebabı bilecek ama adınızı hiçbir zaman bilmeyecek. Hiçbir zaman bir Avrupa kupası getiremeyeceksiniz şu ülkeye. Ömür boyu, en büyük başarınız "Galatasaray'ı evinizde 2133 senedir yenmek" olarak kalacak. Kendi çıkardığınız itici argümanlarla, yaptığınız davranışlarla tüm ülkeyi kendinizden soğutup, sonra 17'ye 1 diye gezineceksiniz ortalıkta. Hakem odası basacak, basanı koruyacak, rakibiniz Türkiye Kupası'nı alınca takımı kupa töreninden çekecek, rakibiniz şampiyon olunca stadınızı yakıp, polis arabası devireceksiniz. Suçlu başkanınızı Çağlayan'da savunup, polise saldırınca neden diye soracaksınız. Hakemlerin açık ara en çok kayırdığı takım olmanıza rağmen, en ufak hatada TFF binası basıp cezalarınızı düşürtecek, bütün hakemleri sene boyunca abluka altına alacaksınız.

Biz bu memleketi gururla temsil ederiz, bazıları rezil.

• Hainler Okuyun bari gitmiyorsunuz:

Kurtuluş Savaşıİstanbul, 16 Mart 1920 günü işgal kuvvetlerince resmen işgal edilir. Kurtuluş Savaşı döneminde işgal kuvvetlerine mensup özellikle İngiliz ve Fransız askeri takımlarıyla yapılan futbol maçları, İstanbul halkının büyük ilgisini çekiyordu. Türk kulüpleri bu takımlarla 5 yılda 50’sini Fenerbahçe’nin oynadığı toplam 80 maç yapmıştır. İşgal kuvvetleri takımlarına karşı kazanılan galibiyetler ise Türk takımlarını halkın gönülllerinde yüceltiyordu. Türk takımlarının özellikle de Fenerbahçe’nin, başta General Harrington Kupası (29 Haziran 1923) olmak üzere işgal kuvvetleri takımları karşısında elde ettikleri tüm galibiyetler, milletin ve yaralı gönüllerine teselli veriyordu.[2]

Fenerbahçe futbol sahalarında işgal kuvvetlerine karşı ardı ardına aldığı galibiyetlerle millî mücadelenin adeta İstanbul şubesi halini alıyordu. Bu dönemde Türk futbolu denince ilk akla gelen Fenerbahçe oluyordu. Kurtuluş Savaşı cephelerinden gelen her yeni zafer halkın moralini yükseltirken, Fenerbahçe'nin de aldığı galibiyetler bu morali daha da arttırıyordu. 1910’lu yıllarda en fazla iki bin kişinin izlediği Fenerbahçe, 1919-1920 yıllarında 6-7 bin kişinin doldurduğu tribünlere oynuyordu.[2]

• Biz içimizdeki hainleri Cluj,Braga United Schalke Madrid maçlarında gördük. Stadlarında bayraklarla atkılarla destek verenlerde şahit olduk.. Kimse bize masal anlatmasın.. Ne ekerseniz onu biçersiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faux Carnival

Türkiye'yi hiçbir zaman Galatasaray'ın ve Galatasaraylıların temsil ettiği gibi temsil edemeyeceksiniz. Bir Fatih Terim, bir Hakan Şükür, bir Ümit Davala, bir Bülent Korkmaz çıkmayacak, çıkaramayacaksınız. Yabancılar kebabı bilecek ama adınızı hiçbir zaman bilmeyecek. Hiçbir zaman bir Avrupa kupası getiremeyeceksiniz şu ülkeye. Ömür boyu, en büyük başarınız "Galatasaray'ı evinizde 2133 senedir yenmek" olarak kalacak. Kendi çıkardığınız itici argümanlarla, yaptığınız davranışlarla tüm ülkeyi kendinizden soğutup, sonra 17'ye 1 diye gezineceksiniz ortalıkta. Hakem odası basacak, basanı koruyacak, rakibiniz Türkiye Kupası'nı alınca takımı kupa töreninden çekecek, rakibiniz şampiyon olunca stadınızı yakıp, polis arabası devireceksiniz. Suçlu başkanınızı Çağlayan'da savunup, polise saldırınca neden diye soracaksınız. Hakemlerin açık ara en çok kayırdığı takım olmanıza rağmen, en ufak hatada TFF binası basıp cezalarınızı düşürtecek, bütün hakemleri sene boyunca abluka altına alacaksınız.

Biz bu memleketi gururla temsil ederiz, bazıları rezil.

siz fenerden çok mu sevildiğinizi sanıyorsunuz. Türkiyede çirkeflik deyince galatasaray akla gelir. Fenerdeki çirkef bir oyuncu var o dahil hepsi galatasaraydan yetişme.

• Futbolla milliyetçilik yapıp durmayın. Ne GS nin FBlilerin desteğine ihtiyacı var ne FB nin GSlilerin. Yeneceksin çatır çatır oynayıp mizmizlanmayacaksin elenince Gsliler dalga geçer gecmez kendi sorunu ayni sekilde Fblilerde geçer gecmez sorun değil ama asil olayı goremiyorsnuz birilerine oluk oluk para akarken ve ülkenin anası bellenirken çok güzel sekilde futbolla uyutuluyoruz. Neyse Gs sampiyonluigu hayirli olsun simdiden.

• Sampiyonluk yarinlara kaldi

• kendi evinde oynadığın ilk maçta 3 - 4 pozisyona giripte golü atamıyorsan bu beceriksizliktir. Hakemin yoktan var ettiği korner olmasa Fenerin gol atacağı yoktu zaten. Boşuna dememişler El Oğlu Acımaz
  • Niye feneri destekleyelim ya mecburmuyuz elenecek takımı desteklemeye ? Hayır benficayı eleyecrğinizi fln mı sanıyodunuz ?

• Pff sizene kardesim isteyen istedigini destekler.fener finale ciksaydi guzel olurdu ama cikmadi saglik olsun bir dahaki sefere umarim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.