Şimdi Ara

içimi dökmek istedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anlatcaklarım uzun belkı gorup kapatır bırcok kısı ama okumalarını tavsıye ederım belkı ders alırlar belkı benım durumuma dusmek ıstemezler.
    herkes ızlemıstır su bır zamanların meshur vıdeosunu "http://www.youtube.com/watch?v=P8ylG8TNBps" zamanında bende cok ızledım neyse vıdeodakı gıbıydım aynı ama durumum bıraz farklyıdı cok yakın arkadaslarımdan brının eskı sevgılısıydı sevdıgım. kanka abı kardes yada ne denıyorsa ıste o durumdaydık o samımıyetteydık ama zaman gectıkce yakın oldukca oyla ısınmıstıkı ıcım ona. ılkokulda tanıstık. aynı lısede aynı sınıfta okuduk 4 sene daha. lısenın ılk senesınde tutuldum ama ne kendıme ne ona ıtıraf edebıldım duygularımı. cunku onun arkadasımı sevdıgını dusunuyordum hep. arada bana yakın gorunsede onunda bana bırseyler hıssettıgını dusunsemde kabul etmeyıp ıtıraf ettıkten sonra olacakları dusunup bosver dıyordum kendıme. lıse bttı ve aradan 4 sene gectı. bırcok kızla sevgılı oldum samımı oldum yakın oldum. ama kalbım ve aklım ondaydı hep. o 1 hafta oncesıne kadar yıne yanımdaydı ve abı kardes olarak. saatlerce hatta gunlerce dusunsem tahmın etmezdım basıma gelecegını ama yasadım aynısını vıdeodakı gıbı. 1 hafta once verdık onu topraga. ablası bana bır defter verdı lıse yıllarından kalma. hanı lısede kızlar kagıtlarla dfterlerle derslerde yazısılar ya oyle bır defterdı aradada ıcını dokmus o deftere. bastan sona okudum o defterı ve defterden sadece su kısmı paylasıcam sızınle;

"bugun onun doğumgünü, ülkücü olduğu için ona bozkurtlu bir saat aldım. saat takmatan nefret etmesıne rağmen, bana sakın saat hedıye etme sen olsan bıle takmam demesıne ragmen saat aldım. cunku bılıyorum gercekten takmayacak. sadece saklayacak, o saatı hıc kurcalamayacak. ben ona dıyemıyorum ya senı sevıyorum ben dıye boyle buldum yolunu saatın arka kısmını cıkardım ve pıl kısmına ufacık bır kagıtla senı sevıyorum yazısı sıkıstırıp kapattım. ama bır yanımda keske bırgun acsa orayı kullansada pılı bıtse dusursede gorse dıyor. ama bılıyorum gormeyecek o yazıyı."

saatın arkasını cıkarıp baktım ve yazıyı gordum goz yaslarımı tutamadım. saat takmaktan nefret eden ben o saatı cıkarmıyorum sımdı.

3 gundur gecelerı mezarının bas ucundayım hayatta ıken edemedım ıtıraf sımdı aglaya aglaya edıyorum bırseye yaramayacagını bıldıgım halde. bu durumdayken kalkıpta nıye buraya yazıyorsun dıyenlerınzı olabılır. cunku bunu anlatacak tek bır kısı bıle yok etrafımda. ıcımı dokebılecegım tekbır kısı bıle yok. sızler okuyun eger korkuyorsanız sevdıgınızı dıle getırmekten korkmayın kardeslerım. bazı seyler ıcın gec olmadan hareket edın. hayat cok kısa. aşk ertelemeye gelmıyor. ben erteledım ve sımdı ne bır baskasını severım nede onu unuturum.

• içini dök ama etrafı kirletme xd

not:okuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özet: birini seviyorsanız geç olmadan gidip söyleyin
  • cool değilse gerçekten kötü olmuş.Allah rahmet eylesin

• kardeş ne diyecegimi bilemedim ki valla böyle durumlarda bir şey denir mi o da meçhul ama çok üzüldüm şahsen.Allah sabır versin. edit:vefat sebebi neymiş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 22 Temmuz 2012; 1:39:13 >
  • Söylenecek bir şey yok.
  • Okudum. Üzüldüm gerçekten. Pısmanlık çok kötü...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yorumlara gore yaziyorum Allah rahmet eylesin ama okumadim xd

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keske sevdigini söyleseydin kardes ama suan birlikte olsaniz daha cok uzulcektin simdi belki unutma sansin var yani biraz zaman alcak ama unutcaksin eger sevgili olup hakkı rahmetine kavuşsaydı senin için daha kotü olcakti her sekilde üzücü bir durum.Gani gani rahmet eylesin.

• mesajım şurda dursun okuyunca yorum yapacam
  • ben buna benzer bir hikayeyi okumuştum sazan avi olmayalım...
  • saatin resmini koyarmısın arkadaşım nasıl bir saatmış merak ettim pil kısmını sökmüş kağıt koymuş (kağıt nasıl sığdıysa) .kızda mübarek tamirci yeteneği varmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangroo -- 21 Temmuz 2012; 2:09:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shakir@

ben buna benzer bir hikayeyi okumuştum sazan avi olmayalım...

Aynen. Adam sevdiğini bir türlü söyleyemiyordu. Kız ölünce adam kızın günlüğüne bakıyordu. Günlükte kızın da onu sevdiği yazıyordu vs.
  • kardeş gece gece naptın be
  • ulan
  • İçim acıdı. Geçmiş olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.