Şimdi Ara

İçime Kurt Düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben internet sitesinden öğrendiğim kadari ile asus gtx 970 için 500w yetiyormuş. Bende gittim cooler master rs silent pro 550w sipariş ettim. Sonra arkadaşım dar boğaz olur psu çok az dedi. İçime kurt düştü. Sizce yeterlimi yoksa paketi açmadan geri yollayıp daha yüksek watt'lı bir güç kaynağı alacağım.

• Gtx 970 145w tdpli bir kart minimum sistem gereksinimide yazdiginiz gibi 500w aldiginiz power sorun cikarmayacaktir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus1881 -- 6 Haziran 2015; 11:58:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeterli, iade etmene gerek yok.
  • peki aldığım psu kaç watt veriyor en fazla yani gerçek watt değeri kaçtır, bu konuda bir bilginiz var mi?
  • 12v kanalından kaç Amper verdiğini söylerseniz hesaplayabiliriz. Gerçi siz de hesaplarsınız 12 x A(verdiği amper) = net W Bu arada umarım aldığınız PSU'da tek 12v kanalı vardır, eğer çift 12v kanalı bulunuyorsa bence iade edin almışken ve vaktiniz varken zararın neresinden dönülse kârdır.
  • komador1998 K kullanıcısına yanıt
    O psu 12v kanalından 42 A vermesi lazım ve bu sayı yeterli o kart için sorun olmaz.
  • Spycho kullanıcısına yanıt
    ingilizcem çok yokhttp://www.coolermaster.com/powersupply/silent-pro-gold/silent-pro-gold-550w/ ancak anladığım kadarı ile 12x4=504 watt veriyor 12v+ single rail dediğide galiba tek kanal oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komador1998 -- 6 Haziran 2015; 12:58:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • komador1998 K kullanıcısına yanıt
    ALMANA GEREK YOK
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.