Şimdi Ara

İçime doğuyor bittik.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu siyasi konu değil. 7 hazirandan sonra hangi parti iktidar olursa olsun bittik. Bu sadece bir içgüdü. Yani bu cumhuriyetin temelleri çok sağlamdı bugüne kadar türlü oyunlara rağmen ayakta kaldı. Ama artık hızla çöküşe geçeceğiz. Çok fakirleşeceğiz yani bulgaristan, çek cumhuriyeti gibi falan olacağız. Ülke bölünmenin eşiğine gelecek, iç savaş çıkacak hükümet istifa etmek zorunda kalacak. Asker halkı bastırmak için yönetime geçecek ve bastıracak. Asker yönetime geçtiği için ülke bölünmeyecek ama ülke karmakarışık olacak. Canını seven ülkeyi terk edecek.

Tabi bu dediklerim 10-15 sene içinde olacak.

• Tahmin etmesi cok da zor olmasa gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangiaskerden bahsediyorsun sen? askerler daha kendini koruyamıyor anca, asker yok kalmadı öyle bişey
  • Çek Cumhuriyeti kötü mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadistbeyin kullanıcısına yanıt
    Sen bilirkişi misin, kimsin sen ?
  • İkinci dünya savaşından sonra ki donemi 80 darbesini 73 darbesini dedene sor anlatsın cumhuriyetin temellerinin ne kadar sağlam olduğunu tarih içgüdülerin error versin bi okuyun biraz dh ye de girin ama kitapları karıştırın bazen
    Not. Bugün ki konumumuzun iyi olduğunu bende düşünmüyorum ancak arkadaşın kıyasını saçma buldum

• quote:

Orijinalden alıntı: domatesadam

İkinci dünya savaşından sonra ki donemi 80 darbesini 73 darbesini dedene sor anlatsın cumhuriyetin temellerinin ne kadar sağlam olduğunu tarih içgüdülerin error versin bi okuyun biraz dh ye de girin ama kitapları karıştırın bazen
    Not. Bugün ki konumumuzun iyi olduğunu bende düşünmüyorum ancak arkadaşın kıyasını saçma buldum

Ne oldu söylediğim şey kanına mı dokundu? Senden tarih dersi alacak değilim, tarih bilgim eror verecekmiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Biz varya boşa yaşıyoruz.
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu seçim battık yada daha çok battık demişti arkadaşım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Söylediğin şeyler niye kanıma dokunsun demekki okumada sıkıntı var tarih kitaplarını ondan okumuyorsun. Notumda da belirttiğim gibi gunumuzdeki durumu bende iç açıcı bulmuyorum ama geçmişle kıyaslamak için önce okumak gerek.
    "Yani bu cumhuriyetin temelleri çok sağlamdı bugüne kadar türlü oyunlara rağmen ayakta kaldı." Şu cümleyi kurabilmek için ilkokullu olmak ya da gerçekten okuyamamak lazım.
    İyi Forumlar

• Çare usa sayın yoldaşlarım

• Kardeşim her şeyin bir çözümü vardır. Henüz hiçbir şey bitmiş değil. Unutma ki "Elbette güçlükle beraber şüphesiz bir kolaylık vardır. (İnşirah/5)"
    Yeter ki inancımızı, azmimizi ve birbirimize olan sevgimizi kaybetmeyelim. Bu karanlık günler, dünyamızdaki ve ülkemizdeki bu zulümler bitecek, birlik içinde saadetle yaşayacağımız günler gelecek.
    Unutma, zafer inananlarındır ve zafer yakındır!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albatros34 -- 31 Mayıs 2015; 13:52:14 >
  • domatesadam kullanıcısına yanıt
    Senin yaşadığın gün kadar tarih kitabı okudum ben velet. İlkokullu demiş bir de. O söylediğim cümledeki her harf için bir inkılap tarihi kitabı okumuşumdur. Klavye bilgini seni
  • USA Online kullanıcısına yanıt
    Oşt lan emperyalist

• "Çok fakirleşeceğiz" i okuduğumda, durup daha ne kadar fakirleşebiliriz diye düşündüm. hedef tanzanya,bangladeş falan heralde.

not: çek cumhiriyeti bizden çok daha iyi durumda.keşke onlar kadar olabilsek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.