Şimdi Ara

İçimde çok kötü bir his var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 16 Ağustos 2011; 3:19:12 >

#9 - Johan Elmandeer!
  • Wc'nin yolunu tut.

1881-193∞
  • osur geçer

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

hayırlısı olsun diyelim

Hayırlı olsun
    "İlgi duymuyordum. Hiçbir şeye ilgi duymuyordum. Nasıl kaçabileceğime dair hiç fikrim yoktu. Diğerleri yaşamdan tat alıyorlardı hiç olmazsa. Benim anlamadığım bir şeyi anlamışlardı sanki. Bende bir eksiklik vardı belki de. Mümkündü. Sık sık aşağılık duygusuna kapılırdım. Onlardan uzak olmak istiyordum. Gidecek yerim yoktu ama. İntihar? Tanrım, çaba gerektiriyordu. Beş yıl uyumak istiyordum ama izin vermezlerdi."
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheWertigo

Bana da geliyolar bazen öyle ya cidden kötü bişi

napacağımı bilemiyorum.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Tuna#

quote:

Bana da geliyolar bazen öyle ya cidden kötü bişi

napacağımı bilemiyorum.

Zamanla geçiyo insanlarla vakit geçir çok fazla yalnız kalma geçer
    "İlgi duymuyordum. Hiçbir şeye ilgi duymuyordum. Nasıl kaçabileceğime dair hiç fikrim yoktu. Diğerleri yaşamdan tat alıyorlardı hiç olmazsa. Benim anlamadığım bir şeyi anlamışlardı sanki. Bende bir eksiklik vardı belki de. Mümkündü. Sık sık aşağılık duygusuna kapılırdım. Onlardan uzak olmak istiyordum. Gidecek yerim yoktu ama. İntihar? Tanrım, çaba gerektiriyordu. Beş yıl uyumak istiyordum ama izin vermezlerdi."
  • dışarıdan geldim zaten yalnız değildim uyuyup uyanana kadar da geçeceğe benzemiyor. tercihlerden de olabilir stres yapıyorum sanırım içten içe

dışarıdan geldim zaten yalnız değildim uyuyup uyanana kadar da geçeceğe benzemiyor. tercihlerden de olabilir stres yapıyorum sanırım içten içe

Hea o da olabilir ama şu açıdan bak o b.ktan sene bitti artık kurtuldun at kendini üniye rahatla azcık ben daha bu sene giricem, ben mi giricem sınava yoksa sınav mı bana giriyo bilmiyom, ortalık karışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyyah -- 16 Ağustos 2011; 4:14:10 >
  • Genelde çok yalnız kaldığımda ve yapacak bir şeyim olmadığında bana da olan bir durum. Bu tarz durumlarda sosyalleşmek iyi geliyor. Fakat yaz ortası bunu yapamıyorum şahsen. En iyisi hızlı vakit geçirecek bir şeyler yapmak. Film, oyun v.s...

i5 750 2.6 Ghz 4 core / ECS P55H-A BLACK SERIES / 2X ATI RADEON HD5670 1GB DDR RAM CROSSFIRED / LG W2261 HDMI FULL HD MONITOR / 2X2GB KINGSTON RAM / 500GB SEAGATE 7200rpm HARDDISK / SEAGATE GOFLEX 2TB USB HARDDISK / LOGITECH X560 5+1 SURROUND SYSTEM
  • baya baya geçti ufak bir şey kaldı umarım o da geçecek :/

quote:

dışarıdan geldim zaten yalnız değildim uyuyup uyanana kadar da geçeceğe benzemiyor. tercihlerden de olabilir stres yapıyorum sanırım içten içe

Hea o da olabilir ama şu açıdan bak o b.ktan sene bitti artık kurtuldun at kendini üniye rahatla azcık ben daha bu sene giricem, ben mi giricem sınava yoksa sınav mı bana giriyo bilmiyom, ortalık karışık

Sınav bize giriyor denendi çalışıyor

• senin içinde üç harfliler var
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.