Şimdi Ara

İcimde Bi Burukluk Var...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yasim 16 arkadaslar.Hayatim gayet iyi gidiyor.Gerek okulum,ailem,arkadas cevrem vs vs.Yani negatif dusunmem icin bir sebep yok.Arkadas cevrem icimde gercekten sevilen,sayilan biriyim.Karakteristiklik bakiminda insanlarla gayet iyi iliskiler kuruyorum.Gerek kiz,gerek erkek arkadaslarimla gayet eglenceli vakitler geciyorum.Tipimde yerinde denebilir cogu kisinin soyledigi uzere.Fakat,suana kadar hic ask yasamadim arkadaslar.Oyle 1-2 kizla takilmak degil kastim,gercek ask.Yas 16 oldu ve hala bunu yasayamadim.Sap gibi hissediyorum kendimi.Asik olup acilamama da degil olay.O sicakligi hissedebildigim kimse olmadi.Ne bileyim bir tuhaf hissediyorum bu yuzden son zamanlarda.Bu yuzden icimde bi burukluk var.Eger kafanizi utulediysem kusuruma bakmayin,umarim tecrubeli abilerden tavsiyeler gelirde o dogrultuda hayatimi sekillendirebilirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• "yaş16" "gerçek aşk" Öleyim ben o zaman.
  • Forumda 25 yıldır kız eline değmeden var asık olmayan var

Senin daha yaşın kac diye sorarlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaşım 16 dan sonrasını okumadım.keşke sona yazsaydın
  • oLdUkta Ne OlDu EFEs PiLsEn ZenQin OldU xD

özet :

İcimde Bi Burukluk Var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

Forumda 25 yıldır kız eline değmeden var asık olmayan var

Senin daha yaşın kac diye sorarlar

Haklisiniz yasim ufak burdaki cogu kisiye gore.Ama arkadas cevremde oyle ergen tipli insanlar degil yani.Ne bileyim sanki hic gercek aski yasayamiycakmisim gibi hissetmeye basladim.Daha erkenmi diyorsunuz yani ?

• 16 yaş dediğin ne ki.

Görende 30 yaşında sanacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajaz'

16 yaş dediğin ne ki.

16 yasina geldim hala ciddi bi iliskim olmadi yani.13-14 yasindaki cocuklar bile iliski yasiyor,ondan yazdim zaten tum konuyu :D

• güzel şeyler bunlar, sadece üzülme boyle şeyler ile gelecekte yaşayacağın olaylar için tecrübe ediniyorsun. bir gun karşına birisi çıktığında vay bee diyeceksin emin ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: G.R.I.M.S.O.N888

quote:

16 yaş dediğin ne ki.

16 yasina geldim hala ciddi bi iliskim olmadi yani.13-14 yasindaki cocuklar bile iliski yasiyor,ondan yazdim zaten tum konuyu :D

Sen onlara ilişki mi diyorsun dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

güzel şeyler bunlar, sadece üzülme boyle şeyler ile gelecekte yaşayacağın olaylar için tecrübe ediniyorsun. bir gun karşına birisi çıktığında vay bee diyeceksin emin ol.

Bu tarz cevaplar bekliyordum iste.Yani ben oyle 1-2 hafta takilip kenara atilcak tarzdan bir iliski istemiyorum.Umarim,dediginiz gibi ileride o kisi karsima cikar.Yorumunuz icin tesekkur ederim

• quote:

quote:

16 yaş dediğin ne ki.

Ergenlik hali işte 14-15 yaşındaki çocukların sevgili olmalarını kıskanmış

Ekranı kırasım var kusura bakmada Çok ergence düşünce bu gerçi yaşında öyle
  • quote:

quote:

quote:

16 yaş dediğin ne ki.

Sen onlara ilişki mi diyorsun dostum.

Sizde haklisiniz tabide,sap gibi takilmakta tuhaf oluyor ozel bakimdan

• Bence bunun bir önemi yok, önemli olan demek istiyorum ama önemli olan hiçbir şey yok.Akışına bırakacaksın.
    Neyse ben neden böyle yapıyorum bilemiyorum neyse ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıyamet Senfonisi

quote:

quote:

16 yaş dediğin ne ki.

Ergenlik hali işte 14-15 yaşındaki çocukların sevgili olmalarını kıskanmış

Ekranı kırasım var kusura bakmada Çok ergence düşünce bu gerçi yaşında öyle

O verdigim sadece bir ornekti yoksa insanlarin mutluluklarini kiskanacak kadar ergen degilim.Sadece suana kadar karsima gercekten sevebilecegim birinin cikmamasindan oturu yazdim yaziyida.

• Ben lise 1'de yaşadım o "gerçek aşkı". Ama keşke yaşamasaydım diyorum. Acısını halen çekmeye devam ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostum bu işler okadar kolay değil, gerçek aşk diyosun da bunu yaşayabilen kaç kişi var ki sen 16 yaşında bunu arzuluyosun? hiç sevgilim olmadı aşık olamadım hoşlanamadım kimseden diyosan, o başka.
    sen sen ol yaşantına devam et, herkesle iyi geçin güçlü biri ol mutlaka karşına çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Tam bir LİSELİ ENKAZ vakası..

Çok zor tutuyorum şu an kendimi, bunu değil kendimi öldüresim var.

PhARdOn PhANpA xDs seklinde yazsaydim keske.Zira o kadar onyargilisinizki yasimi belirttikten sonraki tum yazdiklarim sacma ve anlamsiz gelmistir size.Yazik...

• quote:

Orijinalden alıntı: Keithass

dostum bu işler okadar kolay değil, gerçek aşk diyosun da bunu yaşayabilen kaç kişi var ki sen 16 yaşında bunu arzuluyosun? hiç sevgilim olmadı aşık olamadım hoşlanamadım kimseden diyosan, o başka.
    sen sen ol yaşantına devam et, herkesle iyi geçin güçlü biri ol mutlaka karşına çıkar

Takildigim kizlar oldu tabi fakat samimiyetim asiri derece olmadi yani.Belkide haklisiniz,daha erken.Tesekkurler cevabiniz icin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Tam bir LİSELİ ENKAZ vakası..

Çok zor tutuyorum şu an kendimi, bunu değil kendimi öldüresim var.

PhARdOn PhANpA xDs seklinde yazsaydim keske.Zira o kadar onyargilisinizki yasimi belirttikten sonraki tum yazdiklarim sacma ve anlamsiz gelmistir size.Yazik...

Gerçek Aşk mı ş Çokmu film izledin sen 16 yaşında aşk yaşamayımı bekliyorsun. ? Sevgilin olur felen ama Aşk felen olmaz Konuyu sildir bence Aşırı saçma

senin fikrin genede

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.