Şimdi Ara

İçim Daralıyor bi yardım edin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese iyi geceler.

Bu aralar içimde bir şey var bilemediğim.Nefes alıyorum doyamıyorum.Ani sinirlenmeler oluyor sonrasında çok pişman oluyorum.Aşırı iştahlı biri iken hayatımı idame ettirecek kadar yemek yiyebiliyorum. Neden böyle olduğumu az çok biliyorum ne yapacağımı bilmiyorum. Neden böyle olduğuma gelirsek 5 ay önceye kadar bir kız arkadaşım vardı bana kendi gelmişti kendini sevdirmişti. Sonra bir anda kendi kendine bağladı 1-2 ay sonra da gitti yok efendim sana haksızlık yapmak istemiyorum da klişelere boğarak hayatımın içine ederek gitti.Yaşım 22 onun da 22 okulumdan mezun olmuşum artık yavaş yavaş hayatımı ona göre şekillendirmeye başlamıştım.Bir sorumuluğum olarak görüyordum bunu.

Dün öğrendiğime göre yeni sevgili yapmış kendine.Lan dedim bunda olupta bende olmayan ne.Biraz baktım araştırdım trabzonda avrasya dene bir üni de okuyor.Tip olarak abartmıyorum evrimi daha tamamlayamamış. Ben çok iyiyim demiyorum ama sarışın mavi gözlü adamız sonuçta :) .

Ya bilmiyorum kötü bir huyudur hep karşı tarafı mutlu etmeye çalışırım herhalde bu yüzden bu kadar üzülüyorum.Etrafımdaki yakın arkadaşlarım ailemin demeleri sana göre değildi bu kız iyi yaptın gibisine ama ben ilk defa birini sevmiştim ve bana yaşattıkları aklıma gelince çok üzülüyorum.Kendime olan güvenimi kaybettim.

Dışarıdan bakanların gördüğü marmara üni bitirdin. İlk girişinde stajer mali müşavirlik sınavını kazandın işin güzel diyorlar.

Bilmiyorum e yapacağım biraz uzun oldu ama okuranız çok memnun olurum.

tekrardan iyi geceler. Mutlu olmanız dileğimle

• Kardesim iyi bir universite bitirmissin. Guzel bir isin var.

Ama dertlisin iste.

Erkek milleti su hayatta guc ister. O gucu de kari kiz icin ister. Buradaki guc, kariyer, para, kas vsvs olabilir. Ve yine cogu erkek ister ki guzel, sadik, aldatmayacak, hamarat bir es.

Hatani biliyorsun. Kizi hep mutlu etmeye calismak. Kizlar surekli mutlu olmak istemiyor ki onu size kim dedi. Kavga edeceksin, soguk davranacaksin, yeri geldi mi azarlayacaksin. Surekli mutlu etmeye calistikca kiz sıkılıyor haliyle ve gidiyor. Cunku kiza bir emek bir caba harcama istegi birakmiyorsun.

Baska kizlara bakmiyorsun, kiza surekli hediyeler, ilgi gostermeler. Haliyle kiz seni cepte goruyor. İster 2 aylik iliski olsun, ister 10 yillik.

Kizlarin istedigi her sey. Mutlu olmak, kavga etmek, tartismak, sevismek, romantiklik, odunluk. Hepsinden ortaya karisik bir sey istiyorlar. Arafta kalmak istiyorlar.

Bir gun bu adam beni seviyor diye dusunurken, ertesi gun bu adam benden ayrilacak mi acaba diye dusunup kafayi yemek istiyorlar.

İliskide tip falan onemli degil. İstedigin kadar o cocuk maymuna benziyor de. Ya da sen acayip yakisikli ol. Su an seninle degil onunla opusuyor, belki sevisiyorlar farkindasin degil mi ?

Hatalarindan ders cikar. Ve sonraki iliskinde bunlari goz onunde bulundur. Yaptigi hatalari alttan almak yerine, bir daha boyle davranirsan iliskimiz uzun surmez kendine ceki duzen ver, diyebilmeli bir erkek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende sarı saç kahverengi göz bizide bıraktılar be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yaşadığım olaylar zaten bana ailemin ne kadar önemli gerisinin ne kadar boş olduğunu gösterdi. Annem ben ayrıldım moralim bozuk diye oda benimle perişan oldu.Anneme bunları yaşatmaya kimsenin hakkı yok dedim kendi kendime.
  • Hocam bu olaylardan baya tecrübe edindiğimi düşünüyorum.

Benim hatam hep onun isteklerine göre yaşamakla geçti ama o kırılmasın ben idare ederim üstüme bişeyler almıyayım onunla yerim.O baba parası yediği için rahattı tabi de biz hem kira öde ev masrafları bide kıza para ayrıyodum.

Şimdi kazandığım tecrübeler ile hayatıma devam ediyorum.Dediklerin çok doğru tekrar tekrar okudum aklıma kazıdım.,

Çok teşekkür ediyorum.
  • İliskide tip falan onemli degil. İstedigin kadar o cocuk maymuna benziyor de. Ya da sen acayip yakisikli ol. Su an seninle degil onunla opusuyor, belki sevisiyorlar farkindasin degil mi ?

Arkadaş en net ve doğru bi o kadar da acı şekilde açıklamış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.