Şimdi Ara

İçim acıyor arkadaşlar içim ....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
1.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle tecrübeli aklı selim kişiler yorum yaparsa sevinirim...

34 yaşındayım 1 senedir kurumsal şirkette çalışıyorum son 5 aydır da farklı bir birime geçtim burda bir bayan arkadaşdan hoşlandım kendisine açıldım o kişi de 29 -30 yaşında bizim gibi belli bir hayat statüsü seviyesi olan birisi ben ilk başta araştırdım soruşturdum erkek arkadaşı olmadığını öğrendim teklif ettim red yedim neyse kendimi geri çektim 15 gü sonra ne olduysa artık kızın biriyle görüştüğünü öğrendim ortak arkadaşlar vasıtası ile şimdi de baya ciddi ciddi biriyle görüşüp konuştuğunu öğredm yıkıldım şimdi o konuştuğu kişide olupta bende olmayan ney ?? 15 günde ne değişti ?? resmen içime birşey oturdu bu kaçıncı reddediliş bu beğendiğimiz kızı kaçıncı kaybedeşimiz ??

valla bileklerimi kesecem dert sahibi hastalık sahibi oldum yaşamak istemiyorum....:( :( :( :(

• "gidip açılmak" yada "teklif etmek" gibi şeylerin 2022 yılında hâlâ yapılıyor olması...

siz bir erkek olarak hayatınız boyunca birsürü erkek arkadaş edindiniz. birlikte PES oynadınız yada basket oynadınız, bütün bunları yapmış olduğunuz arkadaşlarınızla ilk tanışmanız nasıl oldu?

herhangi bir kişi size gelip: "merhaba, sizinle arkadaş olmak istiyorum, eminim ki birlikte halı saha maçında oynamaktan keyif alacağız" dedi mi? hayır. böyle diyen biri olsaydı ona: "aaa tabi dostum hemen arkadaş olalım hadi ilk iş gidip beraber iddia kuponu yapalım" dermiydiniz? hayır demezdiniz.

arkadaşlıklar birlikte bir aktivite yaparak başlar. yani kendiliğinden gelişir arkadaşlık.

hah işte, kızlar sevgililik dediğiniz şeyin de böyle başlamasını istiyolar. git kızla tanış, kaynaş. kız muhabbet etmezse, bırak kızı. muhabbet ederse, vitesi bi üste at, kızı haftasonu dışarı çağır, muhabbet eder ama haftasonu dışarı çıkma teklifini reddederse, üstleme bırak. kabul ederse çıkın bi cafeye.

cafedeki masada kızla karşı karşıya oturma, 90 derece yan yana otur (bu şekilde oturabileceğin bi cafeyi önceden biliyo ol ve oraya götür) çünkü sen kızın muhabbet arkadaşı olmaya gitmedin oraya, karşı karşıya oturmak resmidir, yan yana oturacaksın. kızla muhabbet başlayınca telefondan bir foto göstereceğin bi konu aç, kıza fotoyu gösterirken ona doğru kaykıl ve omuz omuza dahi olsa bi bedensel temas olsun, kız soğuk tepki verirse üstleme bırak. soğuk tepki vermezse vitesi bi üste at.

başka bi muhabbet sırasında başka bi bahane ile eline dokun. kız soğuk tepki verirse kesinlikle üsteleme bırak, kız tepkisiz ise vitesi bi üste at.

tabi bu esnada kız ile: "çevre kirliliğinin dünya geleceğine etkileri" ya da "günümüz gençliğinin maddi imkansızlıkları" gibi resmi şeyler konuşma. hatta sen konuşma. kıza onun söyledikleri ile ilgili sorular sor, kız konuşsun bırak. kızlar kendileri ile ilgili soru sorulmasına ve bık bık bık konuşup durmaya bayılırlar.

ama, dikkat, kız olumlu tepkiler vermeye devam ettikçe senin daha samimileşmen ve kıza daha da yakınlaşman gerek. en geç ikinci ya da üçüncü buluşmada kızın omzuna sarılıp tutabilen yakınlığa erişmen gerek. eğer kız senin vites yükseltişlerine tepki göstermezse bunu rahatlıkla yaparsın ki zaten kız senden azıcık hoşlanırsa o da senin bunu yapmanı isteyecek.

teknik bu olacak dostum. kendi erkek dostların ile nasıl dostluk geliştirdi isen, kızla da öyle yapacaksın. gidip muhabbet kuracaksın, olumlu tepki aldığında davet edeceksin dışarı, olumsuz tepki alırsan bırakacaksın, başka kıza bakacaksın.

gidip "sizinle ciddi görüşmek istiyorum, çıkmak istiyorum" tarzı mesaj yollamak falan anlamsız.

ekleme: bir kıza gidip sizinle ciddi ilişki başlatmak istiyorum diye sorarsanız, kızdan onay bekliyosunuz yani kızı "karar vermeye" zorluyosunuz demektir. oysa kızlar karar vermekten tiksinirler. kızlar ilişkilerin erkeğin vites yükseltişi ile gelişmesini isterler çünkü bu şekilde gelişen bir ilişkide kız kendisini ilişkinin içine itilmiş gibi hissedebilir. ve zaten kızın hissetmek istediği şey de tam olarak bu! kız istiyo ki "ben ne olduğunu anlamadan birkaç buluşma sonrasında sevgili oluverdik" kız bunu diyebildiği zaman kendisi karar vermeden ilişkiye girmiş olacak. aslında senin vites yükseltişlerine olumlu karşılık vererek bu ilişkiyi kendisi istedi, ama farketmez, kızlar ilişkinin erkeğin zorlaması ile başlamış olduğunu hissetmek isterler. erkek olarak senin görevin kıza bunu hissettirmek. bunu yapmanın yolu da kıza gidip teklif etmek ya da diretmek, zorlamak, ısrarcı olmak, sevgi gösterisi yapmak değil. bunu yapmanın yöntemi, muhabbet kurup sonra adım adım ama düzenli olarak vites yükseltmektir. bunu yapmanız sizi abaza gibi göstermez, siz erkeksiniz, siz yakınlaşmayı, temas kurmayı talep etmekle ve başlatmakla görevli olan cinssiniz. kız tepki vermedikçe vitesleri yükseltmeniz sizi erkek olarak gösterir. kıza erkek olduğunuzu, muhabbet arkadaşı olmadığınızı göstermeniz gerekli. sadece yakınlık kurup sonra vites yülseltmezseniz, kız size olumsuz tepki vermiyorken (hadi vitesi yükseltmene izin veriyorum diyorken) mal gibi gülüp muhabbet etmeye devam ederseniz, asıl o zaman kız sizden soğur ve sizden erkeklik çekimi alamaz. kız sizin tavrınızı çekingenlik gibi algılar ve artık ne yaparsanız yapın size tekrar erkeklik çekimi hissetmesi çok zor hale gelir. Bu yüzden kızın muhabbet arkadaşı olmayın. kız olumsuz tepki vermedikçe vitesleri yükseltin ve 8-10 buluşma sonrasında kızın omzundan tutuyor olmayı hedeflemeyin, en geç üçüncü buluşmada bu seviyeye gelmeyi hedefleyin. bi noktada kız tepki verir de "napıyosun elimden tutamazsın hemen" falan derse, özür dilemeyin, şunun için tutmuştum falan deyin yani gerekçe sunun (bahane uydurun) baktınız kız sonrasını istemiyo, bırakın. kız size: "artık vites yükseltme sadece muhabbet et" mesajı verirse, kızı bırakın. o kız sizden elektrik almadı demektir. "kız bana zamanla yavaş yavaş ilgi duyacak" diye düşünmeyin. bir kızın seni erkek gibi görmesi, ilk başta hemen gerçekleşecek birşeydir. çünkü "nasıl başlarsa öyle gider". kız ilk iki-üç buluşmada senin onun omzuna sarılmanı kabul edecek seviyeye gelmediyse, artık o kızı o seviyeye getirmek çok zor olacaktır senin için.
  • bu hayatta boşa güvenmişliğin ,

boşa sevmişliğin

boşa uğraşmışlığın yarası ölene kadar geçmezmiş....

• Senle istemiyodur, kendince bi neden vardir bilmek zor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tanımadığınız, muhabbetinizin olmadığı, erkek arkadaşı olup olmadığını bilmek için araştırmaniz gerekecek kızlara açılmayın. Kim üzerinde denerseniz deneyin hele hele 30lu yaşlarda %99 olumsuz sonuclanacak. Kendini sorgulama boş yere kim olursa olsun büyük ihtimalle sonuç aynı olacaktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demek ki konuşuyormuş, flörtü varmış. Sonra işi ciddiye bindirmisler. Kadınlarin konuşup konusmadigini öyle çevreye sordururak kolay kolay öğrenemezsin. Özellikle bu yaşlardaki kadınlar iş ciddiye binmeden biriyle konuştuğunu etrafına söylemekten cekinirler. Eğer ciddiye binmezse laf söz olmasın diye.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Abi, yapma.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • "gidip açılmak" yada "teklif etmek" gibi şeylerin 2022 yılında hâlâ yapılıyor olması...

siz bir erkek olarak hayatınız boyunca birsürü erkek arkadaş edindiniz. birlikte PES oynadınız yada basket oynadınız, bütün bunları yapmış olduğunuz arkadaşlarınızla ilk tanışmanız nasıl oldu?

herhangi bir kişi size gelip: "merhaba, sizinle arkadaş olmak istiyorum, eminim ki birlikte halı saha maçında oynamaktan keyif alacağız" dedi mi? hayır. böyle diyen biri olsaydı ona: "aaa tabi dostum hemen arkadaş olalım hadi ilk iş gidip beraber iddia kuponu yapalım" dermiydiniz? hayır demezdiniz.

arkadaşlıklar birlikte bir aktivite yaparak başlar. yani kendiliğinden gelişir arkadaşlık.

hah işte, kızlar sevgililik dediğiniz şeyin de böyle başlamasını istiyolar. git kızla tanış, kaynaş. kız muhabbet etmezse, bırak kızı. muhabbet ederse, vitesi bi üste at, kızı haftasonu dışarı çağır, muhabbet eder ama haftasonu dışarı çıkma teklifini reddederse, üstleme bırak. kabul ederse çıkın bi cafeye.

cafedeki masada kızla karşı karşıya oturma, 90 derece yan yana otur (bu şekilde oturabileceğin bi cafeyi önceden biliyo ol ve oraya götür) çünkü sen kızın muhabbet arkadaşı olmaya gitmedin oraya, karşı karşıya oturmak resmidir, yan yana oturacaksın. kızla muhabbet başlayınca telefondan bir foto göstereceğin bi konu aç, kıza fotoyu gösterirken ona doğru kaykıl ve omuz omuza dahi olsa bi bedensel temas olsun, kız soğuk tepki verirse üstleme bırak. soğuk tepki vermezse vitesi bi üste at.

başka bi muhabbet sırasında başka bi bahane ile eline dokun. kız soğuk tepki verirse kesinlikle üsteleme bırak, kız tepkisiz ise vitesi bi üste at.

tabi bu esnada kız ile: "çevre kirliliğinin dünya geleceğine etkileri" ya da "günümüz gençliğinin maddi imkansızlıkları" gibi resmi şeyler konuşma. hatta sen konuşma. kıza onun söyledikleri ile ilgili sorular sor, kız konuşsun bırak. kızlar kendileri ile ilgili soru sorulmasına ve bık bık bık konuşup durmaya bayılırlar.

ama, dikkat, kız olumlu tepkiler vermeye devam ettikçe senin daha samimileşmen ve kıza daha da yakınlaşman gerek. en geç ikinci ya da üçüncü buluşmada kızın omzuna sarılıp tutabilen yakınlığa erişmen gerek. eğer kız senin vites yükseltişlerine tepki göstermezse bunu rahatlıkla yaparsın ki zaten kız senden azıcık hoşlanırsa o da senin bunu yapmanı isteyecek.

teknik bu olacak dostum. kendi erkek dostların ile nasıl dostluk geliştirdi isen, kızla da öyle yapacaksın. gidip muhabbet kuracaksın, olumlu tepki aldığında davet edeceksin dışarı, olumsuz tepki alırsan bırakacaksın, başka kıza bakacaksın.

gidip "sizinle ciddi görüşmek istiyorum, çıkmak istiyorum" tarzı mesaj yollamak falan anlamsız.

ekleme: bir kıza gidip sizinle ciddi ilişki başlatmak istiyorum diye sorarsanız, kızdan onay bekliyosunuz yani kızı "karar vermeye" zorluyosunuz demektir. oysa kızlar karar vermekten tiksinirler. kızlar ilişkilerin erkeğin vites yükseltişi ile gelişmesini isterler çünkü bu şekilde gelişen bir ilişkide kız kendisini ilişkinin içine itilmiş gibi hissedebilir. ve zaten kızın hissetmek istediği şey de tam olarak bu! kız istiyo ki "ben ne olduğunu anlamadan birkaç buluşma sonrasında sevgili oluverdik" kız bunu diyebildiği zaman kendisi karar vermeden ilişkiye girmiş olacak. aslında senin vites yükseltişlerine olumlu karşılık vererek bu ilişkiyi kendisi istedi, ama farketmez, kızlar ilişkinin erkeğin zorlaması ile başlamış olduğunu hissetmek isterler. erkek olarak senin görevin kıza bunu hissettirmek. bunu yapmanın yolu da kıza gidip teklif etmek ya da diretmek, zorlamak, ısrarcı olmak, sevgi gösterisi yapmak değil. bunu yapmanın yöntemi, muhabbet kurup sonra adım adım ama düzenli olarak vites yükseltmektir. bunu yapmanız sizi abaza gibi göstermez, siz erkeksiniz, siz yakınlaşmayı, temas kurmayı talep etmekle ve başlatmakla görevli olan cinssiniz. kız tepki vermedikçe vitesleri yükseltmeniz sizi erkek olarak gösterir. kıza erkek olduğunuzu, muhabbet arkadaşı olmadığınızı göstermeniz gerekli. sadece yakınlık kurup sonra vites yülseltmezseniz, kız size olumsuz tepki vermiyorken (hadi vitesi yükseltmene izin veriyorum diyorken) mal gibi gülüp muhabbet etmeye devam ederseniz, asıl o zaman kız sizden soğur ve sizden erkeklik çekimi alamaz. kız sizin tavrınızı çekingenlik gibi algılar ve artık ne yaparsanız yapın size tekrar erkeklik çekimi hissetmesi çok zor hale gelir. Bu yüzden kızın muhabbet arkadaşı olmayın. kız olumsuz tepki vermedikçe vitesleri yükseltin ve 8-10 buluşma sonrasında kızın omzundan tutuyor olmayı hedeflemeyin, en geç üçüncü buluşmada bu seviyeye gelmeyi hedefleyin. bi noktada kız tepki verir de "napıyosun elimden tutamazsın hemen" falan derse, özür dilemeyin, şunun için tutmuştum falan deyin yani gerekçe sunun (bahane uydurun) baktınız kız sonrasını istemiyo, bırakın. kız size: "artık vites yükseltme sadece muhabbet et" mesajı verirse, kızı bırakın. o kız sizden elektrik almadı demektir. "kız bana zamanla yavaş yavaş ilgi duyacak" diye düşünmeyin. bir kızın seni erkek gibi görmesi, ilk başta hemen gerçekleşecek birşeydir. çünkü "nasıl başlarsa öyle gider". kız ilk iki-üç buluşmada senin onun omzuna sarılmanı kabul edecek seviyeye gelmediyse, artık o kızı o seviyeye getirmek çok zor olacaktır senin için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 27 Mart 2023; 10:22:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Taarin T kullanıcısına yanıt

tanımadığınız derken 5 aydır beraber çalışıyoruz yani sokakta herhangibirinden hoşlanmadım ben beraber çalıştığım iş arkadaşım kendisi kendimi tanıtmak için elimden geleni fazlası ile yaptım.

peki nasıl hareket etmek lazım ???

• BF.Skinner kullanıcısına yanıt

öylede usta ben o kızı çok başka sevdim bugüne kadar hiçbir kız için yapmadığımı o kız için yaptım.

normalde muhafazakar bir ailede büyüdüm. anneme ablam açık kız bulsam kabul edermisiniz diye sordum o derece olacak gözüyle baktım bu işe...

• n201 kullanıcısına yanıt

çok içim acıyor usta yaşamak istemiyorum inan elimde imkan olsa filmlerde ki gibi şehri terk edecem...

• 7805 7 kullanıcısına yanıt
    valla ben kabaca dedım de diğerlerinin dedıklerı daha dogru,5 aydır calısıyonuz da,o senı ne kadar tanıyo sen kendını ona ne kadar tanıttın, kızla sohbet muhabbet sevıyen nasıldı meraba-merabadan ılerısı yoksa normal bu sonuc ıste,

• 01001101 kullanıcısına yanıt

yahu tamam haklısın ben biraz aceleci davrandım eyvallah ama kız bir ara ben işten ayrılacam kendi işimi kuracam efendime söylim istifa edecem durumları vardı bende eski görev yerime geçmek istiyordum o yüzden irtibatı koparmadan arayı yaparsam ilerde bir şekilde sohbeti ilerletiriz birbirimizi tanırız diye düşündüm...

ama olmadı ne yapim ne kadar uğraştıysam kıza yakınlık gösterdiysem olmadı yani o kıza gösterdiğim ilgiyi alakayı hayvana gösterseydim hayvan dile gelirdi.

o bana 1 adım gelecek ki ben ona 2 adım gideyim o bana 3 adım gelecek ki ben ona koşarak gideyim...

o kıza hem çok kızgınım hem çok kırgınım...

bu parça benden ona gelsin...

MuzikPlayyoutube
    Yıldız Tilbe'nin, "Emi" isimli şarkısı, MuzikPlay kanalında! En yeni şarkılardan haberdar olmak için bildirimleri açmayı unutmayın. Kanala Abone Olmak için: http://bit.ly/MuzikPlay Bizi Takip Etmek için: https://instagram.com/muzikplaytr​​ https://facebook.com/muzikplayTR​ https://twitter.com/muzikplay​​ #YıldızTilbe #Emi #MuzikPlay
    https://www.youtube.com/watch?v=vI1T45Lxrss

• n201 kullanıcısına yanıt

o kız bana 1 adım gelseydi varya ihya ederdim onu vallahi yüzünü güldürürdüm... eli sıcak sudan soğuk suya değmez di başımın üstünde taşırdım onu...

onu benim sevdiğim kadar kime sevemez ona benim değer verdiğim kadar hiç kimse değer veremez

o kızın varya güzelliği on para etmez bu bendeki aşk olmasa....

• Birlikte yaşanmışlıklarınız olmayan birini unutup yola devam etmek her zaman kolaydır. Bunu saplantı haline getirip getirmemek tamamen senin elinde ve şuan sen saplantı boyutundasın. Kız senin hiçbir şeyindi, bu yüzden bir şey kaybetmedin ama bunu saplantı haline getirirsen kaybetmiş gibi hissedersin.

• BF.Skinner kullanıcısına yanıt

bir arkadaşım daha sizin gibi dedi.. yaşanmışlıklarınız yok dedi demek ki kızla yaşanmışlıklarınız olsa daha kötü olurdun dedi...

iyide bana 1 şans verseydi belki yaşayacaktık instegram dan istek yolladım hatuna direk engeli bastı bana ben ona kendimi engelletecek kadar ne yaptım peki ???

ırzına namusuna göz mü dikdik ???

yok abi yok hatun milletini anlamak cidden zor iş bunu anladım bu evgilisi olanlardan benim eksiğim ney acep ???

• Sivas Kültür Sanatyoutube
    Ali Kızıltuğ Türküleri projesinde İbrahim Şahin’in seslendirdiği ''Senin Derdin Beni Öldürür'' adlı çalışması video klibi Sivas Kültür Sanat Youtube kanalında ve tüm dijital platformlarda sizlerle... Spotify: https://open.spotify.com/track/0beizcAK2lb7M6zNuw1BDj?si=b3e5937c49314461 İtunes: https://music.apple.com/us/album/senin-derdin-beni-%C3%B6ld%C3%BCr%C3%BCr/1660263209?i=1660263211 Söz & Müzik: Ali Kızıltuğ Yapım: Sivas Kültür Sanat Düzenleme: Toylan Kaya Klip Yönetmeni: Enes Bilal Taşçı ŞARKI SÖZLERİ Niye benden uzak uzak gidersin Senin derdin beni bir gün öldürür Hiç derdin olmasa bana yetersin Senin derdin beni bir gün öldürür Mail oldum kipriğine kaşına Zehir doğradın yar tatlı canıma Ne zaman gelecek aklım başıma Senin derdin beni bir gün öldürür Ali Kızıltuğum sabrım taşırdın İsyan ettim diyar diyar aşırdın Yatamıyom uykularım kaçırdın Senin derdin beni bir gün öldürür
    https://www.youtube.com/watch?v=eD8T2rzu1nI&list=RDMMeD8T2rzu1nI&start_radio=1

senin derdin beni birgün öldürür......

• 7805 7 kullanıcısına yanıt
    quote:

ama olmadı ne yapim ne kadar uğraştıysam kıza yakınlık gösterdiysem olmadı yani o kıza gösterdiğim ilgiyi alakayı hayvana gösterseydim hayvan dile gelirdi.

dostum ilgini azar azar sunacaksın kıza. daha doğrusu "adım-adım" sunacaksın.

ve kızlan karşılık talep edeceksin, yukarıda anlattığım yöntem ile.

kız omuz omuza gelmenize soğuk davranmazsa, biraz daha ilgi sunacaksın. sonra kız telefondan bişey gösterirken eline dokunmana karşı soğuk bi çekinme hareketi yapmazsa, biraz daha ilgi, yani kız senin vitesi arttırmana müsaade ettikçe sen de o kadar ilgi sunmaya devam edeceksin. kız dur derse, o noktada vitesi arttırmayı da durduracaksın, ilgi sunmayı da durduracaksın, yani kibarca bitirip ayrılacaksın.

bu süreç sana ne sağlayacak peki?

sonunda pişman olup kendini paralayacağın kadar uzun süre boyunca kıza karşılıksız ilgi sunmak gibi hataları yapmamanı sağlayacak.

ilk günden itibaren senin vites arttırmana izin vermeyen, seninle arkadaş gibi karşılıklı şekilde konuşmak isteyen kız, zaten sonraki süreçte de sana olumlu cevap vermeyecek. karşılıklı oturup, dokunamadığın, cinsel gerilim yaratamadığın, sadece düzeyli muhabbet ettiğin bir kız senden yavaş yavaş soğur. hoşlandığın bir kızla bu şekilde arkadaşça geçirdiğin her dakika senin aleyhinedir. "ilgimi sundukça kız yavaş yavaş bana ısınır ve kızın sevgisini kazanırım" yanılgısını sonsuza kadar kafandan çıkartıp çöpe at. bundan sonra aynı şeyi başka bi kıza da yapayım deme. yani ilgini kıza karşılıksız sunup sonrada pişmanlık yaşama.

not: tabii ki bu dediğim ülkemizde her çevrede uygulanamaz. mesela muhafazakar çevrede annenin tanışmanı tavsiye ettiği kıza gidip bunu uygulayamazsın, çünkü kız bi noktada ters tepki verirse arada tanıdıklar olduğu için senin hakkında saçma laflar söylenebilir arkandan. benim söylediğim şey arada tanıdık olmayan kızlara uygulanabilir. kız bi noktada "sen napıyosun ilk buluşmada elimi tutamazsın" dedi diyelim, sorun yok, bitirirsin ve biter. kılçıksız. kafa rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 25 Aralık 2022; 22:55:22 >

• Onla mı var oldun da onsuz yok olacaksın. Sadece bunu der ve giderim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 10 Ocak 2023; 18:25:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cerade kullanıcısına yanıt

doğru diyon usta doğru diyon sende haklısın ne diyeyim ...

gönül ferman dinlemiyor işte ...

• 01001101 kullanıcısına yanıt

anlaşıldı ustam anlaşıldı mesele anlaşıldı....

bu saatten sonra benim için sevgili flört evlilik işleri bitmiştir...

ben anladım o işler bize göre değil benim kadın milleti ile yıldızım barışık değil...

ne kadar uğraşırsam uğraşayım olmuyor biti artık olan hep bana oluyor üzülen yıpranan hep ben oluyorum...

eyvalah saol...

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.