Şimdi Ara

içeri beyler :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • can sıkıntısına çok merak ettim, (just for private server players) Lineage 2 de kullandığınız nickleri yazarmısınız :D maksat tanışmak ortam kurmak :D belkide DHden oyuncuları oynadığımız serverlerde görüyoruz ama tanımıyoruz hadi bakalm

şu şekil yapın tam tanışalm :D

gerçek ad: Alihan
    oyundaki ad: Witchblade
    devamına: gerek yok :D

bak bakiyim buraya :D "private server oyuncuları" dedim sana ne oluyor officialci :D yazma adını istemiyrm :D

SuperTurk
    Ally : Careless

Mahlas : Vebâl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchblade*

anladım ki koca forumda 4 denyo kalmışız :D söyleyelim adminlere de kapatsınlar burayı bari

13-14 yaşındayken internet kafede ağabeylerimiz oynardı deli gibi özenirdim şu oyuna o zaman Lineage I mi II mi bilmem ama "layneç" duyardım nası bişey ki? başlamaya değer mi? hep merak etmişimdir

All I wanna do is Lose Control !

.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XenoLeS9

quote:

anladım ki koca forumda 4 denyo kalmışız :D söyleyelim adminlere de kapatsınlar burayı bari

13-14 yaşındayken internet kafede ağabeylerimiz oynardı deli gibi özenirdim şu oyuna o zaman Lineage I mi II mi bilmem ama "layneç" duyardım nası bişey ki? başlamaya değer mi? hep merak etmişimdir

hiç bilmiyorsan officialcilere yönlendireyim seni :D malum artık Interlude altı serverlere tarihi eser gözüyle bakar oldu millet zamanın şartlarına uygun Goddess of Destruction "layneç" adını duyamazsın artık abilerinden ama küçüklerin sen internet kafedeyken "goddes" i duyar belki hadi git yolun açık olsun

*arkadaş bu neamış ya :D mesajla sevişmişim resmen :D duygusallık ağır bastıysa demekki.. (goddess lineagenin en son güncellenmiş hali, farklı bişey değil(ama bize çok uzak bi terim (biz = c3 - Interlude arası))) tamam yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 16 Kasım 2012; 21:48:27 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BEYLER NE ALDIM BAKSANIZA Bİ
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • interluye geri dönse offical serverlarda oynarmıydınız?
    http://boards.lineage2.com/showthread.php?s=69858f9b8ed3b984389c12ac71e90451&t=214600&page=2
    interlude için açılmış konu eski biraz

quote:

quote:

hiç bilmiyorsan officialcilere yönlendireyim seni :D malum artık Interlude altı serverlere tarihi eser gözüyle bakar oldu millet zamanın şartlarına uygun Goddess of Destruction "layneç" adını duyamazsın artık abilerinden ama küçüklerin sen internet kafedeyken "goddes" i duyar belki hadi git yolun açık olsun

*arkadaş bu neamış ya :D mesajla sevişmişim resmen :D duygusallık ağır bastıysa demekki.. (goddess lineagenin en son güncellenmiş hali, farklı bişey değil(ama bize çok uzak bi terim (biz = c3 - Interlude arası))) tamam yeterli.

witchblade.61 hemşerii tamam bi bakayım ama sorularım var PM atıp bilmediğim konular hakkında soru sorup rahatsız edebilir miyim ?

All I wanna do is Lose Control !

.

• quote:

quote:

quote:

quote:

witchblade.61 hemşerii tamam bi bakayım ama sorularım var PM atıp bilmediğim konular hakkında soru sorup rahatsız edebilir miyim ?

tabiki

• quote:

Orijinalden alıntı: Pufy

interluye geri dönse offical serverlarda oynarmıydınız?
    http://boards.lineage2.com/showthread.php?s=69858f9b8ed3b984389c12ac71e90451&t=214600&page=2
    interlude için açılmış konu eski biraz

ban felan yemeyeydim iyiydi de :D cevp veriyim yine de official interludede oynamak istemem ama eski zamanlara dönebilmek isterim öyle hiç birşey bilmeden oyunu oynamaya çalıştığımız zamanlara hem o zamanlar bilmeyeni de server açmaya kalkmazdı açan da hemen kapatmazdı, tek tük serverler vardı ondan playerler ganiydi de bunları niye yazdım acaba :D canım sıkılmış olmalı neyse kolay gele

• 2 gb ram pc si olan server açıyor şimdi hangisi adam gibi açık kalabilir ayırt bile edemiyoruz, kısacası ne varsa eski zamanlardaydı, benden l2 ye ufaktan ufaktan veda :))
    Server ; Shilen
    Char ; Sigel Knight(Tank) Başkası Yalan :)

Orijinalden alıntı: goLdbOy1907

İsim : Yusuf
    Nick's : OttomanEmpire , FrostHeart
    Offical NcWest
    Server ; Shilen
    Char ; Sigel Knight(Tank) Başkası Yalan :)

"bak bakiyim buraya :D "private server oyuncuları" dedim sana ne oluyor officialci :D yazma adını istemiyrm :D"

:))))

+ doğrusun vallahi seçginim ne diyelim :D aa bırakma diyeyim :D açılır yakın zamana adam gibi bi server :D

x2+ forum bugün kasıyor mu ya? dün de girilmiyorduhttp://1 mi ne hata veriyordu bu nedir arkadaş :D

• Bizden geçti artık. Sessizce sıvışmak en iyisi diyorum
    Gamer - Crossfit - Movies
  • L2 Ölmüş helvasını yiyen yok private serverlerDE dahil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.L2Java.com 5000x pvpdeyim beyler, hepiniz biliyorsunuz ki l2java öyle kapanma olayı da yok hemen sağında solunda sorun da yok girin takılın bende öyle kafama estikçe dalıyorm içeri sizde gelin 2 pvpye gideriz :D

*yeni wipelendi*

*edit,
    quote:

Orijinalden alıntı: eRcn.

Bizden geçti artık. Sessizce sıvışmak en iyisi diyorum

çok pardon reyiz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Witchblade* -- 20 Kasım 2012; 20:47:43 >

• eski haz yok be hacı l2 nin, oyunun her ayrıntısını öğrendik artık değişiklik göstermemesinden midir yoksa artık milyon kez servere giriş yapmaktanmı bıktık bilemicem ama oynanmıyor bu oyun artık :D

Orijinalden alıntı: xXxRüZGaRxXx

eski haz yok be hacı l2 nin, oyunun her ayrıntısını öğrendik artık değişiklik göstermemesinden midir yoksa artık milyon kez servere giriş yapmaktanmı bıktık bilemicem ama oynanmıyor bu oyun artık :D

sıkıldık mı diyorsun artık :D iyi bitirelim bu ilişkiyi o zaman :D

+ ergen gülüşü, olmazsa olmaz; asdfghjkl :D:D
    TERA ( Gunner | Sorceror )
    Heroes & Generals ( Recon )
    Gamer - Crossfit - Movies
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.