Şimdi Ara

İçerde - Çağatay Ulusoy & Aras Bulut İynemli (70. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.536
Cevap
35
Favori
218.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyin minciklanmasi yasadim. Aklima tek gelen takip ettigi sirada konusup ittifak kurduklari. Dizi guzel ilerliyor yavas yavas celal mudur ikilisinden de goz kirpiyor senaryo

• Yusuf müdürün masasındaki newton sarkacı tarzı cihazın ismi nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcx

behzat Ç. izleyenler keli tanır. Görünce uzun soluklu girmiştir inşallah dedim.

orda da hanımefendi diye bahsediyordu patronundan burda da beyefendi diye bahsediyor. özlemişiz vallahi
  • Belki de en durgun bölüm bu bölümdü herhalde.

Ama en çok güldüğüm sahne şu sahne oldu;

Adam Coşkun'un gözüne kolonya sıçrattı.

• sarp kadını gözlerken bizim avukat köstencelinin portresinin tam önünde duruyordu. Büyük ihtimalle gösterilmeyen sahnede sarp o portreyi son anda görüp plan yapacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu avukat, behzat ç de de gizemli enteresan bir karakterdi çok iyi yapıyor bu işi
  • Bos bolum degildi, guzeldi bence

Celal 'mert sirlar aciga cikiyor, bu durum hic hosuma gitmiyor' tarzi bi cumle kurdu
    Bu sirri bilenlerde öldu falan demisti
    Mevzuyu mertten bilirse, mert coskundan gercekleri ogenirse ve yusuf merte sarpi anlatirsa iste mevzular o zaman karisir ]

melek yoktu bu bolum.. degisik bi guzelligi var diziye yakismiyor ama farkli bi havasi var

• 14. bölüm fragmanı;

https://www.youtube.com/watch?v=QIz0vitYjQ8

• 2. Fragman güzel yine merakta bıraktı.

Her şey ortaya çıkacak gibi ama bakalım sonunda ters köşe olur muyuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

2. Fragman güzel yine merakta bıraktı.

Her şey ortaya çıkacak gibi ama bakalım sonunda ters köşe olur muyuz

Herşey ortaya çıkacak gibi gösteriyorlar sadece bence cikmaz

• Alyanaklı fragman bomba olmuş
  • Bu akşam ilk yarım saatte çok büyük ihtimalle şunlar olacak :

Mert'in aynı daha önce Sarp'ın Mert'le Celal'i takip ederken başına geldiği gibi telefonu çalacak,arayan ya gerizekalı Eylem ya da yanına gelmesini söylemek için Yusuf müdür olacak.Tabii bu çok zeki polis kardeşlerin aklına telefonlarını sessize almak gelmediği için aynı Sarp gibi Mert de yakalanacak bu yüzden.Sonra Yusuf müdürün yanına gittiğinde de tam dosyayı alırken Sarp ya arayacak ya da mesaj atacak ve müdür dosyayı vermekten vazgeçecek.Ha umarım bu yazdıklarım olmaz ama sanmıyorum farklı bir şey yazıldığını.Ha yanlış anlaşılmasın yine de diziyi severek izliyorum

• Arada bakiyorum diziyede alyanak simdi bi adama patron kim tanidigimiz birimi dedi elemanda cok yakindan tanidiginiz biri dedi. Sarp'in babasi cikacak gibi.

• Şu komser Sema sorgudayken ayrı bir çekici oluyor
  • bu alyanak hiç diziden ayırmasınlar diyolagları felan çok fena komik aramızadaki havuz promlemini çözecez baba
  • bence
    ölmez :D
  • Ulan spoiler kullanın spoiler! Türk dizisi diye spoiler kullanmadan niye yazıyorsunuz?!

Müdürün oradan vurulduktan sonra ölmemesi saçmalık olur. Çelik yelek falanda yoktu, kan sıçradı resmen

Allah aşkına artık Sarp'ın dosyası Merte kalsın
  • 
Sayfa: önceki 6869707172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.