Şimdi Ara

İçerde - Çağatay Ulusoy & Aras Bulut İynemli (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.536
Cevap
35
Favori
218.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BlackLead

ezeli baştan bir bitireyim buna başlayacağım indirdim ilk 10 bölümü ,umarım güzeldir işin içinde uluç bayraktar olunca güvenim daha bir çok artıyor

İzlemişsindir diye düşünüyorum, yine de izlemediysen youtubede -yanlış hatırlamıyorsam- Dayı'nın hikayesi şeklinde yaklaşık 7 saatlik bi bölüm vardı. Onu da tavsiye ederim çok güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

quote:

ezeli baştan bir bitireyim buna başlayacağım indirdim ilk 10 bölümü ,umarım güzeldir işin içinde uluç bayraktar olunca güvenim daha bir çok artıyor

İzlemişsindir diye düşünüyorum, yine de izlemediysen youtubede -yanlış hatırlamıyorsam- Dayı'nın hikayesi şeklinde yaklaşık 7 saatlik bi bölüm vardı. Onu da tavsiye ederim çok güzeldi.

hocam o ezelden ayrı bir dizi/film değil ki .Ezelde bölük pörçük 15-20 bölümde gösterilen hikayeyi kronolojik olarak birisi hazırlamış sunmuş youtube'a.

İçerde dizisi nasıldır hocam ezel kadar kaliteli bir yapım olamaz tabi ki ama genede izlettirir mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ingoshi

quote:

hocam o ezelden ayrı bir dizi/film değil ki .Ezelde bölük pörçük 15-20 bölümde gösterilen hikayeyi kronolojik olarak birisi hazırlamış sunmuş youtube'a.

İçerde dizisi nasıldır hocam ezel kadar kaliteli bir yapım olamaz tabi ki ama genede izlettirir mi?

Tabi ayrı değil de 5-10 dakikalık sahnelerden dizi içinde 50 bölümde izlemekle bütün hepsini oturup tek kaynaktan izlemek farklı oluyor, o yüzden söylemiştim

Ezel kadar kaliteli değil ama türk dizi standartlarının üstünde, izlenir yani

• rat.planet kullanıcısına yanıt
    Hazirana kadar bitecek galiba. 39.bölüm final diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzleyen yok galiba artık
  • Emniyet müdürü tam fail ya
  • Çetin tekindorun yanaklarını sıkasım geliyor ya tam yaşlı tonton amca, bazen çirkinleşiyo gerçi ama olsun :D tatlı adam
  • Tam bir komedi. Bu gün dizi intihar etti.
  • O nasıl komik bi pozisyonda bitti lan
  • Altın vuruş dedikleri bu olsa gerek.
  • Sı.tılar batırdılar...

Dövüş sahnesi nedir ya?

Bu kadar basitlik nasıl yapılabiliyor?

Cok yazık.

Boyle giderse izleyici kitlesi azalacaktir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Dizi sıktı batırdı iyice. Celal hep bir adım önde. Ne olursa hep Merte geliyor herşey. Dövüş sahnesi zaten ortada. Bir tane de müzik var jenerik diye her sahnede kullanılıyor. Tamam guzel muzik ama yeter. Müzikler çok tekrar ediyor. Jenerik müziği mi ne belli değil. Dizi gittikçe berbatlaşıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöp bir bölüm daha. İçerde = Çöp.

Bu arada reytingler falan düşmez arkadaşlar. Bu ülkede böyle bir seyirci varken, böyle saçma sapan dizilere hiç düşmez
  • Herhalde 15 bölüm içindeki en kötüsü bu bölümdü.O dövüş sahnesi neydi öyle,gözlerim kanadı izlerken
  • Ters köşe yapıcaz diye ..... çıkarmışlar
  • Karakterlerin hep dört ayak üstüne düştükleri bir bölüm oldu. Gerçek hayatta da insanlar bu denli şanslı olsalar keşke.

Özellikle şu DVR sahnesi.
    kamera kaydedici cihaza uzunca bir şifre koyan zekayı alkışlamak lazım.

Bu arada bir dizide de hiç değilse hangi hastane olduğu öyle ya da böyle belirtilse artık. En azından şu soru olsa "Hangi Hastane?"

Neyse mantık hatalarıyla dolu bir bölüm oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyran -- 27 Aralık 2016; 4:7:53 >

• bu bölüm var ya türk dizi tarihinin en kötü bölümüydü ya. abi tüm diyaloglar ''görüntüler açıldı mı? açılmadı mı?'' söylemleri ile geçti ya. inanılmaz bir şey bu. 2 saatlik bölümü ileri sara sara 20 dakikada bitirdim.
  • bölüm zaten kötü ama finali ultra kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Canım sıkıldı ve 14. Bölüme bakayım dedim ama yine hüsran. Hep birlikte son sahneye gidelim.

Emniyet Müdürü Yusuf silahlı bir adamın arkasında. Tek yapması gereken şey adamın arkasınsdan 2-3 el ateş etmek.

Ama saçmalamak için ve rayting için her şeyi denemişler.

Yahu siz olsanız adamın arkasından 2-3 el sıkmaz mısınız ? Yoksa vurulmayı göze alarak bağıra bağıra adamın üzerine mi koşarsınız ?

Böyle bir saçmalık görmedim. Pardon bu dizede çok var.

Her gördüğünü kesin bu beni vurur diye düşünüp arkadan takır takır vursaydı müdür olamazdı hacı belkide beni vurmaya cesaret edemez teslim olur diye düşündü

• Iyi bi bolum degildi gercekten ama mertin su cumleleri guldurdu;

Yapma bunu coskun, yapma bunu seytanim coskun :D
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.