Şimdi Ara

Ice Age 2: The Meltdown (2006)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 200''Buz Devri-2'' adlı animasyon film, Türkiye ve dünyada gişe rekorlarını altüst etti. Film Türkiye'de sadece 17 gün içinde yarım milyonu aşkın seyirciye ulaşmayı başardı. Dünya rakamları da bir rekora işaret ediyor.

Film, Türkiye sinemalarında 17 gün içinde 588 bin 308 seyirciye ulaşırken, uluslararası gişe hasılatı da 374 milyon doları aştı.

Filmin Türkiye dağıtımını üstlenen Özen Film yetkililerinden alınan bilgiye göre, ''Buz Devri-2'', son haftaların en çok izlenen filmi oldu. Serinin 14 Nisan'da seyirciyle buluşan ikinci halkası, bu süre içinde 588 bin 308 seyirci topladı.

ULUSLARARASI HASILATTA DA REKORTMEN

ABD'de ve bazı ülkelerde 31 Mart'ta seyirciyle buluşan film, bu süre içerisinde büyük ilgi gördü.

Sinema sektörünün önde gelen yayın organı Variety'nin internet sitesindeki habere göre, filmin ABD sinemaları hariç tutularak
    hesaplanan uluslararası hasılatı şimdiye kadar 373.6 milyon dolara ulaştı.

Yapım, böylece 9 Aralık 2005 tarihinde gösterime giren ''Narnia Günlükleri''nden bu yana 5 hafta boyunca uluslararası gişe hasılatı listesinde bir numaraya oturan ikinci film oldu.
    ''Buz Devri-Ice Age'' filminin hemen arkasından ise ''Korkunç Bir Film-Scary Movie'' serisinin dördüncü halkası geliyor. Seyirciyle 2 hafta önce buluşan film, bu süre içerisinde dünya çapında toplam 126
    milyon dolar hasılata ulaştı.

BUZ DEVRİ

''Buz Devri-2'' adlı komedi animasyonun yönetmenliğini Carlos Saldanha üstleniyor.
    Senaryosunu Jim Hecht, Gerry Swallow ve Peter Gaulke'nin kaleme aldığı filmin müzikleri John Powell'a ait. Orijinal seslendirmesini
    Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Seann William Scott, Josh Peck, Queen Latifah, Will Arnett, Jay Leno ve Chris Wedge'nin yaptığı
    filmin konusu kısaca şöyle:
    ''Buz Devri'nin üç kahramanı Manny, Sid ve Diego erimeye başlayan buzların arasından çıkar ve ısınan dünyalarının keyfini sürmeye
    başlarlar. Üstelik bu kez aralarına yeni isimler de katılmıştır.Bir ailesi olmasını isteyen mamut Manny dünyada kalan tek dişi
    mamut olan Ellie ile tanışır. Ama pek de iyi anlaşamazlar. Çünkü Ellie nedense kendisinin bir mamut olmadığını sanmaktadır. Üstelik iki
    çılgın kardeşi de vardır: Crash ve Eddie... Hep birlikte vadinin diğer tarafına geçmeye çalışırlar. Çünkü eriyen buzlar bir felakete dönüşmek üzeredir. Bütün bunlar olurken Scrat da yine kucağında çok sevdiği meşe palamudu ile beraber onların arasındadır.''
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Birincisini izlediydim güseldi ikinciside güsel demek ki 17 günde yarım milyon izlenmiş. Tebrix!.
    ama ikincisni de ben çok beğendim..

yeni gelen kız mamut çok tatlı..
    bilinen gerçek ama insanların sıkıntılarını unutup güldürdüğü için gidiyor millet
    izelmediğimden yorumda bulunmuycam
    "rybczynski was here"
  • quote:

Orjinalden alıntı: aceventura

Ama ilki çok hoştu yaw

bence de ya..
    ikincisine de gitmeyi istiyorum..güsel demek ki
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilki kadar değil ama hoşş
  • kısmetse bugün gnctrkcll sayesinde gidicem bende 19.30 seansına

hem sütünden,hem kanından,hem canından bu sendeki huy OĞUL!
  • İlki dediğin gibi çok daha güzeldi.İkinci aynı tadı vermedi ama yine de kaliteli film.Keseli sıçanlar süperdi
    quote:

Orjinalden alıntı: Rhapsody

ilkinin yeri bi ayrı
    ama ikincisni de ben çok beğendim..

yeni gelen kız mamut çok tatlı..

Sincapı çok beğendiler diye her yerde onu koymuşlar. Az olan güzeldir...
    ж Deep Down İnside I Feel To Scream ж
  • quote:

Orjinalden alıntı: egguzel

İlki dediğin gibi çok daha güzeldi.İkinci aynı tadı vermedi ama yine de kaliteli film.Keseli sıçanlar süperdi

evet keseli sıçanlar çok güzeldi..Özellikle gözüm üstünde sahnesi çok güldürdü beni..Bide sinemaya gelen çocuklar filmin her karesine yorum yapan dünya tatlıları..Çok beğendim ben filmi bi de çoçukları....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi habader -- 8 Mayıs 2006; 12:21:40 >
  • talihsiz eskiçağ sincabı scrat daha çok görünüyo ikinci filmde...evimde beslemek istediğim sevimli yaratık...

Vi Veri Veniversum Vivus Vici
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.