Şimdi Ara

İç mimarlık hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tercihlerime akdeniz üniversitesi iç mimarlığı da eklemeyi düşünüyorum.İç mimarlık hakkında bilgisi olsan veya iç mimarlık mezunu olan varsa bilgilendirebilir mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sorularını alabilirim 2. seneme geçmiş bulunmaktayım
  • Okeanos808 kullanıcısına yanıt
    Okumak mimarlık kadar zor mu?İş imkanları nasıl?Bölümü okumak için yetenek gerekli mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Üşengeçadam0

Okumak mimarlık kadar zor mu?İş imkanları nasıl?Bölümü okumak için yetenek gerekli mi

Her bölümün kendince zorluğu var , iş imkanlarından önce sen bu bölümü istiyor musun ? bazı üniversiteler yetenek sınavı ile alıyor , yeteneğin olmasa bile el alışkanlığın oluşmaya başlıyor gelen herkes bi dali bi picasso değil sonuçta :) soruların daha güzel olabilir tekrar dene
    Açıkçası bu bölümü istememin sebebi yaşadığım şehirdeki üniversitedeki bölüme puanımın yetmesi ve çizim yapmayı sevmem.Yani gerçekten istiyor muyum ben de bilmiyorum o yüzden çok kararsızım

• quote:

Açıkçası bu bölümü istememin sebebi yaşadığım şehirdeki üniversitedeki bölüme puanımın yetmesi ve çizim yapmayı sevmem.Yani gerçekten istiyor muyum ben de bilmiyorum o yüzden çok kararsızım

Böyle açık konuşman daha iyi Çizim bölümün her kısmında var ama çoğunlukla teknik çizim yani ortaya ne çıkacagı belli olan çizimler bir de işin tasarım kısmı var burda hayalgücünü kağıda dökecek kadar serbest çizime ihtiyacın olucak.Bölümü sevmelisin onun hakkında düşünmelisin neler yapabilirim bunları eskize dökeceksin. Modelleme programları öğrenmen gerekicek teknik çizim , plan okuma plan çizme , malzeme , yapı , mekan tasarımı gibi işlerle uğraşman gerek biraz araştırmanı öneririm
    dipnot:Okuması cidden eğlenceli bir meslek , ama sevemezsen her şey zorunluluk gibi gelir. Umarım saçmalamamışımdır.
    2.dipnot:Yüzlerce maket ve proje paftasını nasıl unuturum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanos808 -- 17 Temmuz 2017; 3:26:26 >

İç mimar olmak istiyorum diyince genellikle her önüne gelen kursa giden iç mimar oluyor diyorlar.Gerçek mi bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Üşengeçadam0 -- 17 Temmuz 2017; 3:36:26 >
  • quote:

İç mimar olmak istiyorum diyince genellikle her önüne gelen kursa giden iç mimar oluyor diyorlar.Gerçek mi bu

duydum ben de öyle bir şeyler ama endişe etmeme gerek yok 4 yıl boyunca ben kendimi geliştirip tasarımın dibine vurduğum zaman o kişi benim olduğum piyasada kalem oynatamaz
    Hangi okul hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: J.J

Hangi okul hocam

Anadolu üni
    Hocam anadolu unide ilk sene proje dersi gordunuz mu

• quote:

Hocam anadolu unide ilk sene proje dersi gordunuz mu

2 de başlıyor proje dersleri
    Hangi dersleri gordunuz ilk yil maket falan yaptiniz mi

• quote:

Hangi dersleri gordunuz ilk yil maket falan yaptiniz mi

TEMEL SANAT , teknik resim , Tasarımda eskiz , Perspektif , Mekan tasarımı(Proje tadında ders maket pafta vb bu dersle başlıyorsun) temel dersler bunlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.