Şimdi Ara

İç Dökme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaslar. Konu başlığı iç dökme olunca biraz garip oluyor. Sanki etrafımda hiç içimi dökebileceğim birisi yokmuşta buraya yazıyomuşum gibi fakat öyle değil. Sadece içimi "anonim" olarak dökmek istedim. Konuyu beğenmeyenler olabilir saçma bulanlar olabilir laf atanlar olabilir pek umrumda değil açıkcası içtigim 35 lik viski ve 1 paket sigaradan sonra tek umrumda olan bişeyler yazmak istedigim. Uzun bir yazı olacak uyarayım şimdiden.Hadi başlayalım bakalım.
    Ben mezun olarak girdim sınava , geçen sene tercih yapmadım yurt dışına gitme imkanım vardı gitmedim sebebi ise hayatta öğrenim konusunda ne istediğim hakkında hiçbir fikrimin olmamasıydı. Dedim seneye bırakayım yaşım büyür fikirlerim gelişir ve ne istediğimi daha iyi oturturum bu da daha azimli çalışmamı sağlar. Malesef bu tam olarak gerçekleşmedi bu sene de ne istediğimi tam olarak bilmiyorum. Bu yüzden bu sene de sınava pek fazla çalıştığım söylenemez. Şimdi " oturup çalışıcaksın işin bu " , " ailene yazık değil mi o kadar emek harcadılar senin için" gibisinden şeyler söyleyenler vardır aranızda , ne diyim haklısınız. Tabii ki çok büyük emekleri var üstümde , bugüne kadar eksiğim olmadı ellerinde ne varsa verdiler fakat gel görki (bu böyle mi yazılıyodu be emin değilim işte türkçeye çok çalımamanın zararları...) gönül bunu ne kadar kabul etse de laf geçmiyor. Yapamıyorum. Kafamda %100 oturttugum istedigim bir şey olmadan azimlenemiyorum. Bu konuda ailemden bir baskı görmedim babam da annem de geçen sene 1 sene daha çalışmama destek oldular bu sene de aldığım sonuçtan sonra "bu sınav veya önümüzdeki sınav senin hayatını bitirecek veya kurtaracak bir ölçüt değil , sen elinden geleni yap" mantelitesindelerdi. (Belki en çok koyan da bu. Cünkü biliyorum ki elimden geleni yapmıyorum , yapamıyorum , içimde o istek olmadan elimden geleni veremiyorum.) Bugün sonucumu gördükten sonra düşünceler sardı beni "istediğim bu mu?" "Neden istediğim bu olsun?" "Neden istediğim bu olmasın?" kısacası biriken ve bugüne kadar oluruna bırakıp cevap bulacağını umduğum her şey bir anda kafama doldu. Merak edenler vardır sıralamamın ve hedefimin ne olduğunu ama bunun bir önemi yok. Aslında yazdığım bu yazıda neyin bir önemi var ne anlatmak istiyorum bilmiyorum. Bu okuduklarınızı kafası karışık sarhoş bir adamın kafasını karıştıran saçma salak düşünceler olarak görün. Eğer içinizde benim gibi düşünen kişiler varsa da dertleşmek kafa dağıtmak isterim bunu da bilin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • yurtdışı imkanın anadili ingilizce olan bir ülke içinse kaçırma derim, iki yıl college eğitimi al kafanda sorun morun kalmaz. hala o imkanın devam ediyor mu bilmiyorum tamamını okumadım. bildiğim kadarıyla aynı sistem türkiye de sabancı da var

    edit: çok mantıklı bir yazı olmadı ama buradaki herkes gibi 20 saniye düşünüp cevap verdim, aklıma en iyi bu geldi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F047747E -- 19 Mart 2015; 22:34:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bi başlıyım yaşadıklarımı yazmaya diyorum biteceğini hiç sanmıyorum. O kadar doluyum ki. Neyse en iyisi yatayım ben. Allah herkese yardım etsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2015YGSkurbanı kullanıcısına yanıt
    Ne düsüncelerin var bilmiyorum fakat yazmanı tavsiye ederim. Ben de bu konuyu açmadan önce çok çelişkide kaldım fakat yazmak cidden rahatlattı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.