Şimdi Ara

İbretlik Samanyolu Dizisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün yemek yerken tv izliyordum samanyolunu açtım kızımı kaybetmek istemiyorum diye ismi vardı. baştan müslüman olduğumu söyleyeyim hatta aklında sorular olan bi müslüman da değilim. neyse dizide kızın abisi intihar etmiş kız abisinin hayaletlerini görüyor baba bu durumdan korkuyor kızına öyle şey olmaz diyor kızının akıl hastası olmasından korkuyor ama dizi sürekli babayı itici ve din düşmanı olarak gösteriyor. sonra baba kızını psikiyatriye götürüyor doktorda bizim salih babaya bi güzel nutuk geçiyor gözün göremediğini kalp görür bilim bunları kabul ediyor Allah'ın hikmetleri falan ulan gerçekte bu olaya bakın kız psikolojik bunalıma girmiş olabilir şizofren olabilir ilaç tedavisi gerekebilir bunlar verilmezse iyice akli dengesini kaybedebilir ama buna rağmen kızın hayaletleri kalp gözüyle gördüğünü allahın lütfu olduğunu söylüyor salih 10 saat nutuk çekiyor, mantıklı babayı da dinsiz pislik olarak gösteriyorlar. Allaha inanıyorumda Kur'anın neresinde hayaletler var neresinde insanlara yardım eden evliyalar var. bebeklerin kafası ezilirken müslümanlar işkence çekip ölürken nerde bunlar

özet: şizofren hayaletle konuşan kızı tedavi ettirmek isteyen babayı çirkef dinsiz pislik olarak gösteren bu kızın kalple bunları gördüğünü bunu dinsizlerin anlayamayacağını söyleyen stv dizisi var.

• Daha fenaları var sen biraz daha iyisine rastlamışsın. Bunları izleyenlerin kafaları samanla doluyor sonra.
  • ben ritalin diyorum
  • Klasik hep boyleler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben izleyip gülüyorum.

• Saman tv

• Taşla kurşunu vuran adamdan söz ediyorsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yobazlık provokasyonu yapmayı kendine görev bilmiş bir kanaldan mantık beklemek saçma bir düşüncedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnussen -- 14 Mart 2014; 11:01:53 >
  • Hacı insanın cidden okuyası gelmiyo .

Cümleler arası boşluk bırak
  • Hocam bunlar daha masumane olanlar en azından daha neler neler var ama tebrik ediyorum oturup izlemişsin
  • kıblesi vaşikton olan bir müslümanlıkta bunlar normal.ucuz aemrikan korku filmleri gibi
  • Şevkat tepede adam dua ediyo havadan görünmez 2 tane yeniçeri iniyo faşan

Not : izlemiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.