Şimdi Ara

İBRAHİM TATLISES E NEDEN İMPARATOR DİYOLAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ibrahim tatlısese neden imparator diyolar?geçen lerde arkadaşım sürekli dinliyodu sordum neden hep aynı sanatçıyı dinliyosun? dediki o imparator onu sevmeyenlerin bile anneleri babaları zamanında onu dinliyodu bende bazı eski şarkılarını severim ama aldığım cevap bana ilginç gedi

• İmparator Fatih Terim değilmiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Focus The Smile

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    kim ne derse desin muzıklerı guzel ve ımparator nıckı yakısır. (kişiliğine bişi diemem iyide olabılır kotude (ama usttekının dedıgı gıbı ıstedıgını megastar yapar ıstedıgını ındırır :D)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aŞoT34

kim ne derse desin muzıklerı guzel ve ımparator nıckı yakısır. (kişiliğine bişi diemem iyide olabılır kotude (ama usttekının dedıgı gıbı ıstedıgını megastar yapar ıstedıgını ındırır :D)

Alıntıları Göster
    kıro ama para onda cinslerinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabrek

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    adama imparator tabi diyecekler boş durmuyo çalışıyo didiniyo türkiyedeki cahil insanların kulaklarına seslenmeyi biliyo yeri gelip kendi çıkarına göre manşet haberlerini çıkartabiliyo gündemden hiçbirzaman düşmüyo şartlara uyan değil şartları belirleyen adam oluyo şarkıcıları piyasaya sürmeyi ve bunların sırtından gündeme gelmeyi iyi biliyo kısaca anlatmak gerekirse koyunun olmadığı yerde baş keçilik yapıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

kıro ama para onda cinslerinden

Alıntıları Göster
    Sesi güzel insan. Eskiye göre bakılırsa "sanatçı" ünvanını hakeder. Ancak böyle değil artık. Kro emme para da ona karizmada onda güçte onda hesabı değişik birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Mafyacılık oynadı köşeyi döndü. Paradan güç aldı imparator ilan etti kendini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İsmail YK'ya haksızlık ediyoruz
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet K.

Mafyacılık oynadı köşeyi döndü. Paradan güç aldı imparator ilan etti kendini.

Alıntıları Göster
    Hareminden dolayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anarsizm

Hareminden dolayı

Alıntıları Göster
    konuya mesaj yazanların yarısı 3 uyarı puanı almış bende dahil

• quote:

Orijinalden alıntı: Silver Shadow

konuya mesaj yazanların yarısı 3 uyarı puanı almış bende dahil

Alıntıları Göster
    Mağrada doğduğu için,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Mağrada doğduğu için,

Alıntıları Göster
    Kilosu Fatih Terim'le aynı olduğu için

Şaka 1 yana neden acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Conquistador

Kilosu Fatih Terim'le aynı olduğu için

Şaka 1 yana neden acaba

Alıntıları Göster
    Urfa'da Oxford mu vardı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C1E9C52E6

Urfa'da Oxford mu vardı?

Alıntıları Göster
    Hayatı boyunca ezildiği için kendine bu ünvanı takmıştır. Ayrıca "Benim sesime güzel diyerek, şarkılarıma duygusal diyerek oturup dinleyen insanların arasında ben imparator değil hükümet bile olurum." dediğie olmuştur.
  • ****venk o ya ondandır belki

not:affedin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maniac_Turk -- 30 Temmuz 2009; 17:19:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bakidoruk

Hayatı boyunca ezildiği için kendine bu ünvanı takmıştır. Ayrıca "Benim sesime güzel diyerek, şarkılarıma duygusal diyerek oturup dinleyen insanların arasında ben imparator değil hükümet bile olurum." dediğie olmuştur.

Alıntıları Göster
    bu şerefsize küfür ettiğim için 3 puan aldım yaşasın. 5 olunca büyük ödül sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin

bu şerefsize küfür ettiğim için 3 puan aldım yaşasın. 5 olunca büyük ödül sanırım

Sakin ol üstadım yazık sana o adam yüzünden ceza yiyorsun,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin

Alıntıları Göster
    adamda on numara ses var kişiliği beni ilgilendirmiyor yakın arkadaşım değil yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalForce

adamda on numara ses var kişiliği beni ilgilendirmiyor yakın arkadaşım değil yani

Alıntıları Göster
    gençliğinde bir su şişesiyle ilişkisi var bu yüzden onların imparatorudur kendisi :) O ların imparOtor ibOLAN ŞEHRİNİN SAHİBİ :))):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birumut -- 30 Temmuz 2009; 17:37:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birumut

gençliğinde bir su şişesiyle ilişkisi var bu yüzden onların imparatorudur kendisi :) O ların imparOtor ibOLAN ŞEHRİNİN SAHİBİ :))):)

Alıntıları Göster
    Hayatında imparator görmemiştir de ondan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuanoM

Hayatında imparator görmemiştir de ondan.

Alıntıları Göster
    az önce ibo, piç dedi sonrada düzeltmek için beach len piçi hep karıştırıyorum dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefucsa -- 31 Temmuz 2009; 0:20:55 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.