Şimdi Ara

İBRAHİM TATLISES E NEDEN İMPARATOR DİYOLAR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ibrahim tatlısese neden imparator diyolar?geçen lerde arkadaşım sürekli dinliyodu sordum neden hep aynı sanatçıyı dinliyosun? dediki o imparator onu sevmeyenlerin bile anneleri babaları zamanında onu dinliyodu bende bazı eski şarkılarını severim ama aldığım cevap bana ilginç gedi

• İmparator Fatih Terim değilmiydi
  • kim ne derse desin muzıklerı guzel ve ımparator nıckı yakısır. (kişiliğine bişi diemem iyide olabılır kotude (ama usttekının dedıgı gıbı ıstedıgını megastar yapar ıstedıgını ındırır :D)
  • kıro ama para onda cinslerinden
  • adama imparator tabi diyecekler boş durmuyo çalışıyo didiniyo türkiyedeki cahil insanların kulaklarına seslenmeyi biliyo yeri gelip kendi çıkarına göre manşet haberlerini çıkartabiliyo gündemden hiçbirzaman düşmüyo şartlara uyan değil şartları belirleyen adam oluyo şarkıcıları piyasaya sürmeyi ve bunların sırtından gündeme gelmeyi iyi biliyo kısaca anlatmak gerekirse koyunun olmadığı yerde baş keçilik yapıyo
  • Sesi güzel insan. Eskiye göre bakılırsa "sanatçı" ünvanını hakeder. Ancak böyle değil artık. Kro emme para da ona karizmada onda güçte onda hesabı değişik birşey.
  • Mafyacılık oynadı köşeyi döndü. Paradan güç aldı imparator ilan etti kendini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İsmail YK'ya haksızlık ediyoruz
    15 yıl önce açıldı
    hayko hüseyin ne yaptı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hareminden dolayı
  • konuya mesaj yazanların yarısı 3 uyarı puanı almış bende dahil
  • Mağrada doğduğu için,
  • Kilosu Fatih Terim'le aynı olduğu için

Şaka 1 yana neden acaba
  • Urfa'da Oxford mu vardı?
  • Hayatı boyunca ezildiği için kendine bu ünvanı takmıştır. Ayrıca "Benim sesime güzel diyerek, şarkılarıma duygusal diyerek oturup dinleyen insanların arasında ben imparator değil hükümet bile olurum." dediğie olmuştur.
  • ****venk o ya ondandır belki

not:affedin lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maniac_Turk -- 30 Temmuz 2009; 17:19:12 >

• bu şerefsize küfür ettiğim için 3 puan aldım yaşasın. 5 olunca büyük ödül sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin

bu şerefsize küfür ettiğim için 3 puan aldım yaşasın. 5 olunca büyük ödül sanırım

Sakin ol üstadım yazık sana o adam yüzünden ceza yiyorsun,
  • adamda on numara ses var kişiliği beni ilgilendirmiyor yakın arkadaşım değil yani
  • gençliğinde bir su şişesiyle ilişkisi var bu yüzden onların imparatorudur kendisi :) O ların imparOtor ibOLAN ŞEHRİNİN SAHİBİ :))):)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birumut -- 30 Temmuz 2009; 17:37:53 >
  • Hayatında imparator görmemiştir de ondan.
  • az önce ibo, piç dedi sonrada düzeltmek için beach len piçi hep karıştırıyorum dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cefucsa -- 31 Temmuz 2009; 0:20:55 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.