Şimdi Ara

İbrahim Kızıl İnadına Mı Yapıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bizim tarafımızdan bir açıklama olmamasına rağmen, KAP bildiriminde de görünmemesine rağmen hala Bruma ile ilgili ilerde alabiliriz geleceğe yatırım yaptık gibi sözler söylüyor. Her buna benzeyen açıklamada korkar oldum.

Not: Yazının üstteki bölümleri bizi değil Beşiktaş'ı ilgilendiren konular bizi ilgilendiren kısmı en son satırdır.

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/102210/kizildan-besiktasa-gozdagi

• 35 yaşında alırlar neden olmasın
  • Bruma'nın zapt-ı na mümkün.
  • Zamanında Ünal Aysal, Fatih Terim'e 'eleman' lafını söyleyince ortalık ayağa kalktı ya.. Bırakınız bunları da bu adamın futbolcuları birer 'mal' olarak görmesini eleştirin. Ha bu şahısa da birşey diyemiyorum, yabancı sınırlaması sağolsun. Üç kuruşluk futbolcular için koca çınarları para bankası görüyorlar. Sene sonunda Fatih Terim'e çok güveniyorum şu sınırlama konusunda. Kalksın da bakalım yine böyle olacak mı beyefendiler...
  • Bunda anlamayacak bir şey yok. Etik mi değil mi tartışmalarını önlemek için söylüyor bu sözleri. Bakın aldık ama iyileşirse oynatırız falan. Herkes biliyor Bruma'nın Temmuzdan önce iyileşemeyeceğini. Bu tarz formalite açıklamalara pek takılmayın.
  • JamesKırkRobertLars kullanıcısına yanıt
    Aynen.
  • danışıklı açıklamalar diye düşünüyorum sakıncası yok bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ***AJDAR MI? MERİÇ ERKAN MI***
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yav kardeşim nasıl alcaklar ? Brumada antepde oynamak için yanıp tutuşmuyo. Futbolcu istemedikden sonra kim kimi nasıl oynatıyomuş nasıl alıyomuş ?
    Biraz mantık lütfen.
  • Normal açıklama katılıyorum arkadaşlara..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • düşünmek, düşünmek, düşünmek...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.