Şimdi Ara

İbrahim Hacıosmanoğlu: Bülent Yıldırım'ı aradım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, takımın İstanbul'a hareketinden önce havaalanında yaptığı açıklamada Fenerbahçe-Trabzonspor maçının hakemi Bülent Yıldırım'ı telefonla aradığını ve maçı hakkaniyetli yönetmesi konusunda görüşünü bildirdiğini basın mensuplarına açıkladı.

http://kralspor.ensonhaber.com/ibrahim-haciosmanoglu-bulent-yildirimi-aradim-2015-02-06.html

İbrahim Hacıosmanoğlu: Bülent Yıldırım'ı aradım

• Başkan Trabzonspor taraftarı ile kukla gibi oynuyor. Bu işlerde amatör olduğunu düşünüyordum ama bence tam tersi. Yapması gereken BMN gibi atamalardan önce açık açık resmi siteden istemiyoruz mesajı yayınlaması ve bir kamuoyu baskısı oluşturmasıydı. Bunu taraftarlar yapınca gördüğümüz gibi bir işe yaramıyor.

İş işten geçtikten sonra hem takımı sahadan çekerim gibi popülist bir açıklama yapıyor hem de Yıldırım'ı aradım diyerek iyice antipati oluşturuyor. Aziz Yıldırım, Bülent Yıldırım'ı aradım, görüştük dese ne derdik, nasıl bir tepki verirdik?

Ah başkan ah, emrini aldığın yerlerin uyguladığı oyunları iyi ezberlemişsin. Çok kral demagogsun.
  • Hani herşeyine tamam bi bahane bulursunda bu nedir aga derler ya böyle bir şey varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Başkan Trabzonspor taraftarı ile kukla gibi oynuyor. Bu işlerde amatör olduğunu düşünüyordum ama bence tam tersi. Yapması gereken BMN gibi atamalardan önce açık açık resmi siteden istemiyoruz mesajı yayınlaması ve bir kamuoyu baskısı oluşturmasıydı. Bunu taraftarlar yapınca gördüğümüz gibi bir işe yaramıyor.

İş işten geçtikten sonra hem takımı sahadan çekerim gibi popülist bir açıklama yapıyor hem de Yıldırım'ı aradım diyerek iyice antipati oluşturuyor. Aziz Yıldırım, Bülent Yıldırım'ı aradım, görüştük dese ne derdik, nasıl bir tepki verirdik?

Ah başkan ah, emrini aldığın yerlerin uyguladığı oyunları iyi ezberlemişsin. Çok kral demagogsun.

Birakin bu isleri. Sesi Cikan bi adam geldi takima. Kendiniz diyorsunuzki yillardir hakkimhz yeniyor. Yeniyorsa niye kimsenin sesi cikmadi.

Aziz y. Buraa macinda bi tehtit savurdu ayni macin 2.yarisinda salak bir hakem hatasindan bursa golu yedi.

Turkiyede futbol bitmistir ya sisteme ayak uyduraacksin ya da kaybolup gideceksin. Biz 30 yildir kayipiz bide bu sekli deniyelim ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunu aziz yıldırım yapsa şike dersiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-_bluedragon_-_

bunu aziz yıldırım yapsa şike dersiniz

Şikeden hem kendi hem de kulübü onca yerden hüküm aldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlhan Selçuk neden gözaltında?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sikeniz zaten ortada biz duatugumuz yerden kalkmanin derdindeyiz kardes. Kimse size gectikleri gibi bize kiyak gecsinlerin derdinde degiliz. Biz futbol kurallari cercevesinde adil bir musabaka gecirmenin derdindeyiz ...

Yoksa bu donem fbnin bir esprisinin olmadigini normal sartlarda fb yi cerez gibi citlatip atabilecegimizi sizde biliyorsunuz ...

• Sen bunu söyledin artık hakem kesin hakkaniyetli yönetir.

• quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

quote:

Sikeniz zaten ortada biz duatugumuz yerden kalkmanin derdindeyiz kardes. Kimse size gectikleri gibi bize kiyak gecsinlerin derdinde degiliz. Biz futbol kurallari cercevesinde adil bir musabaka gecirmenin derdindeyiz ...

Yoksa bu donem fbnin bir esprisinin olmadigini normal sartlarda fb yi cerez gibi citlatip atabilecegimizi sizde biliyorsunuz ...

o yüzden mi 13 puan geridesiniz
  • quote:

quote:

quote:

o yüzden mi 13 puan geridesiniz

Hakem hatalarindan en az 15 puan gitti bu sene ... size olsa sikenin kralini yapmistiniz ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kalitvintsev

quote:

Şikeden hem kendi hem de kulübü onca yerden hüküm aldı.

Siz de bu yüzden ceza alın, avrupaya gitmeyin 2 yıl yeter.
  • 2009-2010:
    O G B M A Y Puan
    2 Fenerbahçe 34 23 5 6 61 28 74
    5 Trabzonspor 34 16 9 9 53 32 57

Puan Farkı:17

2010-2011:
    1 Fenerbahçe 34 26 4 4 84 34 82
    2 Trabzonspor 34 25 7 2 69 23 82

2011-2012:
    2 Fenerbahçe 34 20 8 6 61 34 68
    3 Trabzonspor 34 15 11 8 60 39 56

Puan Farkı: 12

2012-2013:
    2 Fenerbahçe 34 18 7 9 56 39 61
    9 Trabzonspor 34 13 7 14 39 40 46

Puan Farkı: 15

2013-2014:
    1 Fenerbahçe 34 23 5 6 74 33 74
    4 Trabzonspor 34 14 11 9 53 41 53

Puan Farkı: 21

2010-2011'deki asıl şikeciyi gösteriyor tablo.
  • Gerçek tablo isteyenler şike tapelerindeki sayfa sayısına baksın.Esas alınanlar onlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EhrimeN

Başkan Trabzonspor taraftarı ile kukla gibi oynuyor. Bu işlerde amatör olduğunu düşünüyordum ama bence tam tersi. Yapması gereken BMN gibi atamalardan önce açık açık resmi siteden istemiyoruz mesajı yayınlaması ve bir kamuoyu baskısı oluşturmasıydı. Bunu taraftarlar yapınca gördüğümüz gibi bir işe yaramıyor.

Birakin bu isleri. Sesi Cikan bi adam geldi takima. Kendiniz diyorsunuzki yillardir hakkimhz yeniyor. Yeniyorsa niye kimsenin sesi cikmadi.

Aziz y. Buraa macinda bi tehtit savurdu ayni macin 2.yarisinda salak bir hakem hatasindan bursa golu yedi.

Turkiyede futbol bitmistir ya sisteme ayak uyduraacksin ya da kaybolup gideceksin. Biz 30 yildir kayipiz bide bu sekli deniyelim ...

Sesi çıkıyor ama yanlış çıkıyor, sırf gaz almak için çıkıyor. Eğer gerçekten baskı oluşturmak istese maç öncesi resmi siteden açıklama yayınlar eğer yine Yıldırım atanırsa bakın biz bunu bunu dedik deyip bir açıklama daha yayınlardı.

Aziz Yıldırım tayfası bu işlerde ustadır, profesyoneldir, olayı kendi taraflarına kolay çekerler. Sen hakkını ara ama düzgün ara. Sırf birkaç kişinin gazını alayıp derken kulübü zan altında bırakıyor.

• Azizden hiç ses çıkmıyor. Herşeyi kurmuş federasyonla kapıştırıyor bizi. Şimdi evinde bu olanlara göbeğini kaşıyarak gülüyordur. Bazen düşünüyorum da şeytan azizi görünce yeminle tırsıyordur.
  • Maç başlamadan Trabzonsporumuzu bu gibi saçma Hareketlerle Haksız duruma düşürdü.Tepki koyacaksan veya engel olmak istiyorsan Hakem atamalarından önce yapacaksın bunu.Başkan kuru sıkıyor ve populist hareketler içinde.Malesefki bazı Taraftarlarımız bunada Destek veriyor.
  • Hakem odasını basarım diyen adamı göstermelik bir kınama açıklaması yapan tff,
    Hakemi aradım maçı düzgün, hakkaniyetli yönet diyen adama iki defa sert bir üslupla yazılı cevap veren tff. Bizimki saf bir şey yapmaya çalışıyor ama yüzüne, gözüne bulaştırıyor.
    Aziz gibi örgütten ceza almış biriyle baş edebileceğini sanıyor.

Tff, fbnin taşeronudur. Fb arka planda pek gözükmez onun adına işleri tff yapıyor artık. Tff diyor ki açıklamasında bugüne kadar görülmemiş bir olaymış hakemi aramak. Bugüne kadar görülmeyen bir şey daha var. Şike yapıp kendi liginde ceza almayan bir takım yeryüzünde görülmüş mü?
  • Hala tslilerin şike demesine şaşıyorum. Madem tapeler bu kadar önemli sizin gabric işi noldu

• quote:

Orijinalden alıntı: İbra Kadabra

Hala tslilerin şike demesine şaşıyorum. Madem tapeler bu kadar önemli sizin gabric işi noldu

Arkadaş suçlayacaksanız da dayanaklı olsun. Altını doldurarak suçlayın ki anlamlı olsun. Bu dava hakkında bilmeden , kulaktan dolma bilgilerle yazıyorsunuz.

Gabriç dediğin adam bizden kiralık olarak giden , o sezonun 2. yarısının ilk maçı olan Ankaragücü maçında 1-0 öndeyken maçı 1-1 getiren isim. Belki o maç 1-0 bitse yaptığınız örgütlü şikeye rağmen gene şampiyon olabilirdik.

Yani sözün özü Gabriçin attığı gol Trabzonsporun şampiyonluğuna mani olmuştur. Sen tutmuş diyorsun ki tape mape.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.