Şimdi Ara

'İbra İçin Sponsorla Anlaşıldı'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • La bu adama güvenirdim de , başkan dedi işte yok diye ,halen vır vır ediyor ihtiyar
  • İbra için sponsor bulamıyor yada anlaşamıyorsak, zaten başka bir oyuncu içinde bulamayız :)

Yönetim şuana kadar bir kere bile olabilir demedi bu transfer için, fakat sürekli haberler çıkmaya devam ediyor.

Bu mevzunun sonu nereye gidecek merak ediyorum.
  • Ibra'nin geleceginden umidim pek yok ama ismi bile heyacanlandirir her futbol severi. Bazi arkadaslar cok yukseklerden ucuyorlar, milletin agzina sakiz olacaklar ve butun camiayi rakip taraftarlara maskara edecekler
  • levent tüzemen transfer sezonu boyunca her sene 100 adam yazıyor ya tutarsa, gazetecilik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: evohan

La bu adama güvenirdim de , başkan dedi işte yok diye ,halen vır vır ediyor ihtiyar

başkan falan dememiş yanlış anlaşılıyor hani görsel bir şeyi var mı açıklama yapan insan ibrahimovic sorusu soruluyo maç çıkışı cevabını verir orda her röportajda röportaj yapılırken fotoğraf paylaşılıyor öyle bir fotoğrafta yok başkan ibrahimovic hakkında konuşmamıştır !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: srcn35

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

La bu adama güvenirdim de , başkan dedi işte yok diye ,halen vır vır ediyor ihtiyar

başkan falan dememiş yanlış anlaşılıyor hani görsel bir şeyi var mı açıklama yapan insan ibrahimovic sorusu soruluyo maç çıkışı cevabını verir orda her röportajda röportaj yapılırken fotoğraf paylaşılıyor öyle bir fotoğrafta yok başkan ibrahimovic hakkında konuşmamıştır !

NTV Spor
    5 dk. ·
    SON DAKİKA| Dursun Özbek: Ibrahimoavic gündemimizde yok oyuncunun maliyeti çok yüksek.

• Takim kendine sponsor bulamadi daha. Bu arada bahsedilen paranin altinda iame fenerbahce stadin adini satti, biz napicaz ibrahimovic arena mi yapcaz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Transfer haberleri Ana Konumuz mevcut. Her söylenti , duyum , medya haberleri v.s. için konu açmayın lütfen.

Konularınız kilitlenip , Ana Konuya yönlendirilecektir. Resmi bir KAP bildirimi olursa o zaman Ana Konu haricinde konular açabilirsiniz.

http://forum.donanimhaber.com/m_105657466/tm.htm

İyi Forumlar
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.