Şimdi Ara

İBM R50 VE CELERON HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam, uzun zamandır forumu takip etmekteyim, bügünde mesaj yazabilmek için üye oldum, neredeyse 2-3 aydır bir türlü alamadığım notbookta hala kararsız durumdayım, nereden çıkı bu öğretmene notbook kampanyası ... ne güzel deskoplarla geçinip gidiyorduk..

Size sorum , hiç forumda celeron modellerden bahsedilmiyor, fakat dünkü gazete ilanı beni o yöne doğru çekti fiyat çok iyi / performans ???? belli değil..

bimeks reklamında IBM Levona R50E 1834-BYG 749$+ KDV celoron 1.4 Ghrz ,

Fiyati: toplam 1185 YTL-200 YTL İndirim kuponu = 985 YTL gibi iyi bir fiyat vede 12 taksit... ben eskiden beri ıbm' ci olduğumdan (ilk bilg. IBM di) dikkatimi çekti fakat Diz üstü bilg. celeron perfonmansını bilemiyorum..
    sizden ricam celeron kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olsunlar..

ayrıca aynı gazete ilanında toshiba M40X*105 de fiyat performans ve özellikler bakımından iyi gibi 1428ytl-200 ytl= 1228 ytl ama oda celeron..

şimdiden yardımlarınız için teşekkür eder, benim gibi kararsızlara kolay gelsin derim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G774 -- 2 Ekim 2005, 1:01:46 >

• Celeron'lu IBM R50e'yi işyerinde kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye etmem (performans rezalet).. IBM deyip de çok güvenme yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iasonion -- 2 Ekim 2005, 2:52:02 >
  • Bügün carrefourda/ teknosada m40x gördüm kasa olarak iyi gibi ama oradakinin rami 256 üstelik 929 $ di ben bu işi anlayamadım bir türlü, hem ram düşük hemde pahalı... insanların kafasını karıştırmakta bire birler.. bu kadar modeller üzerinde oynanırmı..

bu model için düşünceniz ne ? ayrıca bugün baktıklarım ise aşağıdakiler ;

-gene buna benzer acer aspire 3503 nwlmi modeli var 929$+kdv Cyysrtal Brite imiş ekranı ama celeron ..

-gene benim üstünde durduğum ama ülkemizde fazla rabet görmeyen packard bell var .. ekranı diamond wiew çalışırken gördüm gerçekten çok güzel parlak ekrana sahip ama nedense fazla rağbette değil... carreforda ..

düşünceleriniz vede celeron perfonması hakkında deneyimlerinizi bekliyorum... iasonion'a cevap için teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.