Arama kısmına ibluever yazıp seçili programa tıklıyoruz.
Tekrar seçili kısma tıklıyoruz.
Google ya da facebook hesabımıza giriyoruz. Bunun sebebi program silindiğinde hesabımıza girip tekrar yüklemek için.
Allow'a tıklıyoruz.
Paypal ya da amazon hesabımızla ödeme yapıyoruz. Ben ilk önce paypal hesabımla ödemeye çalıştım. Hesabım da tanımlı bir kart olmasına rağmen hata verdi. Bunun üzerine amazon hesabımla ödememi yaptım.
Ödemeniz başarılı olursa böyle bir ekran karşınıza geliyor. Close'a tıklayıp gelen ekranda 10-15 saniye beklerseniz iBluever programına döneceksiniz. Sağ üstte ki install'a tıklarsanız programı yükleyebilirsiniz.
Not: iBluever demoda kullandığınız ayarları kullanın. İnternet bağlanıtısı kuramazsanız
Arama kısmına ibluever yazıp seçili programa tıklıyoruz.
Tekrar seçili kısma tıklıyoruz.
Google ya da facebook hesabımıza giriyoruz. Bunun sebebi program silindiğinde hesabımıza girip tekrar yüklemek için.
Allow'a tıklıyoruz.
Paypal ya da amazon hesabımızla ödeme yapıyoruz. Ben ilk önce paypal hesabımla ödemeye çalıştım. Hesabım da tanımlı bir kart olmasına rağmen hata verdi. Bunun üzerine amazon hesabımla ödememi yaptım.
Ödemeniz başarılı olursa böyle bir ekran karşınıza geliyor. Close'a tıklayıp gelen ekranda 10-15 saniye beklerseniz iBluever programına döneceksiniz. Sağ üstte ki install'a tıklarsanız programı yükleyebilirsiniz.
Not: iBluever demoda kullandığınız ayarları kullanın. İnternet bağlanıtısı kuramazsanız
Paypal 'i falan denerken, Shipment Adress seçeneği çıkardı bi ekranda karşıma. Fakat sen öyle bir şeyle karşılaşmamışsın? Sanki iBluever'ı kargoyla yollayacakmış gibi adres istemişti, amerikayı bile eyalet olarak hiç bir yerini de kabul etmiyordu :D sonunda yapamamıstım zaten.
@nahege270 daha önceden paypal'e adres girdiğim için böyle bir şeyle karşılaşmadım.Sanırım adresi fatura için istiyor.