ikisi de iphone ile uyumlu yani ses ayarlama mic. vs. şimdi sizce hangisini almalıyım, hangisinin sesi daha iyidir? Teşekkürler.
bose de ses izolasyonu yok ama kulağına taktığında hissetmezsin bile çok rahattır hatta acaba çıktı mı diye düşünebilirsin ama kulaktan kolay kolay çıkmıyor. sahnesi ve sağ sol ayrımı çok iyidir, kaç tane sürücü var içinde bilmiyorum ama bas tiz için ayrı ayrı çıkışları var. diğer kulakiçi kulaklıklardan daha büyük ve daha ağır. Kısaca kalite olarak çok iyi ama izolasyon olarak çok kötü.
quote:
Orijinalden alıntı: norepinefrin
bose de ses izolasyonu yok ama kulağına taktığında hissetmezsin bile çok rahattır hatta acaba çıktı mı diye düşünebilirsin ama kulaktan kolay kolay çıkmıyor. sahnesi ve sağ sol ayrımı çok iyidir, kaç tane sürücü var içinde bilmiyorum ama bas tiz için ayrı ayrı çıkışları var. diğer kulakiçi kulaklıklardan daha büyük ve daha ağır. Kısaca kalite olarak çok iyi ama izolasyon olarak çok kötü.
herhalde normal iphone kulaklığı vs. den iyidir, o zaman sorun yok çok izolasyon istemiyorum zaten sonra millet sesleniyor duymuyorum :) beats nasıldır?
sanırım bir çok kulaklık iphone kulaklığından daha iyi zaten :) beats nasıl bilmiyorum ama çoğu kişi kötü olduğunu söylüyor en azından o kadar etmeyeceğini söylüyorlar. Ses kalitesi konusunda bose çok iyi rahatlık konusunda da çok iyi izolasyona gerek yok derseniz taviye edebilirim ama bu ikisi dışında çok daha kaliteli kulaklıklar illaki vardır.
quote:
sanırım bir çok kulaklık iphone kulaklığından daha iyi zaten :) beats nasıl bilmiyorum ama çoğu kişi kötü olduğunu söylüyor en azından o kadar etmeyeceğini söylüyorlar. Ses kalitesi konusunda bose çok iyi rahatlık konusunda da çok iyi izolasyona gerek yok derseniz taviye edebilirim ama bu ikisi dışında çok daha kaliteli kulaklıklar illaki vardır.
iphone kulaklığı zaten çok kötü, izolasyon olarak o bana yetiyor fazlasına gerek yok, o anlamda söyledim, ne önerebilirsiniz bu fiyata mikrofon ve kontrol tuşları olan?
kontrol tuşları işin içine girince seçenkler azalıyor, ben o özellik olmadan düşündüm o şekilde çok seçenek var. mikrofon ve tuşları olan kulaklıklar hakkında pek bilgim yok malesef.
quote:
kontrol tuşları işin içine girince seçenkler azalıyor, ben o özellik olmadan düşündüm o şekilde çok seçenek var. mikrofon ve tuşları olan kulaklıklar hakkında pek bilgim yok malesef.
bugünlerde forumlarda phonak marka çok popüler, içi de açılabildiği için kablo bozulmalarında vs tamir olanağı da var inceleyebilirsin. techno-fi forumunda çok detaylı incelemeleri yapılıyor kulaklıkların, dinlemek istediğin müziğe göre ihtiyacın olanı bulabilirsin orda da.
rock tarzı için genelde phonak öneriyorlar.
Bende phonak kullanan birisiyim.Sahnesi tizleri gerçekten çok iyi.Bass'ları da fena sayılmaz muzıkte ne var ise direkt onu verebiliyor çok temiz bir sesi var.Beats biraz bass ağırlıklı kaçar ki rock dinliyeceksen eğer boğuk bir ses ile karşılaşırsın.Phonak'ı bir araştır, tek armatur suruculu herşeye kendi çapında yeten ve kulağa çok iyi oturan bir kulaklıktır.
o markayı daha önce hiç duymadığım için emin olamıyorum, yüksek ihtimalle bose olanı alacağım.
Ben Bose MIE2i aldım. Önceden Apple'ın kulakiçi kulaklığı vardı. Bose ile farkettim ki müzik dinlemiyormuşum. İnanılmaz bir ses kalitesi var. Yabancı sitelerdeki yorumları da çok iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: serotizm
Ben Bose MIE2i aldım. Önceden Apple'ın kulakiçi kulaklığı vardı. Bose ile farkettim ki müzik dinlemiyormuşum. İnanılmaz bir ses kalitesi var. Yabancı sitelerdeki yorumları da çok iyi.
evet ben de o yorumlara bakarak bose yi aldım :) 25inde falan gelir herhalde :)
Güle güle kullan. Pişman olmayacaksın emin ol :)
benim sorum biraz farkli olacak. ben de bose kulaklik almayi dusunuyorum. cunku bu markanin muzik sistemlerindeki kalitesini biliyorum. benim soruma gelecek olursak.
benim kulaklarima normal kulakliklar oturmuyor. yani kulagimda durmadigindan kendiliginden dusuyor. bu yuzden kulak ici kullaniyorum. bose sanirim tam bi kulak ici degil. piyasada da acikta bulmamiyorum denemek icin. acaba kulaga iyi oturuyor mu? yani kulak ici kanaldan destek aliyor mu?
İBeats kullanmadığım için bir fikrim yok ama Bose Mie2i modeli hakkında birkaç önerim var. İlk izlenim; -StayHear silikonize uçlar kulağınızın anatomisi ile o kadar uygun ki kesinlikle kulağınızda bir sürücü taşıdığınızı hissetmiyorsunuz. -Tasarımı gerçekten şahane merak ve ardından hayranlık uyandırıyor.Tescilli... -Ses performansına gelince "Bose" marka bir üründen bahsediyoruz, kesinlikle mükemmel.Mid ve high bassları derinden hissediyorsunuz.Yüksek bitrate ile müzik dinlerseniz en alt perdedeki her sesi duyabilirsiniz ki müzik denilen olay aslında kaba seslerden ibaret değildir.Şeytan ayrıntıda gizlidir derler büyüklerimiz... -Fakat ses izolasyonu konusunda sınıfta kalacak cinsten.Nedeni ise markanın politikası.Sosyal hayatta doğabilecek tehlikeler göz önüne alınarak dış ses izolasyonu konusunda çaba gösterilmemiş. -Apple+Mie2i+Amfi ile profesyonel derecede sonuç almak hiç de olasılıksız değil...
Tr Piyasasında alınabilecek üst segment kulaklık Bose Mie2i.
quote:
Orijinalden alıntı: Selcuk89
İBeats kullanmadığım için bir fikrim yok ama Bose Mie2i modeli hakkında birkaç önerim var. İlk izlenim; -StayHear silikonize uçlar kulağınızın anatomisi ile o kadar uygun ki kesinlikle kulağınızda bir sürücü taşıdığınızı hissetmiyorsunuz. -Tasarımı gerçekten şahane merak ve ardından hayranlık uyandırıyor.Tescilli... -Ses performansına gelince "Bose" marka bir üründen bahsediyoruz, kesinlikle mükemmel.Mid ve high bassları derinden hissediyorsunuz.Yüksek bitrate ile müzik dinlerseniz en alt perdedeki her sesi duyabilirsiniz ki müzik denilen olay aslında kaba seslerden ibaret değildir.Şeytan ayrıntıda gizlidir derler büyüklerimiz... -Fakat ses izolasyonu konusunda sınıfta kalacak cinsten.Nedeni ise markanın politikası.Sosyal hayatta doğabilecek tehlikeler göz önüne alınarak dış ses izolasyonu konusunda çaba gösterilmemiş. -Apple+Mie2i+Amfi ile profesyonel derecede sonuç almak hiç de olasılıksız değil...
Tr Piyasasında alınabilecek üst segment kulaklık Bose Mie2i.
teşekkürler yorumunuz için, hala elime geçmedi kulaklık sabırsızlanıyorum :)
Mie2i hakkında birkaç önerim daha olabilir. - Ambalajı açtığınızda 3 farklı Stayhear silikon başlık bulacaksınız. L-M-H seçeneklerinden High en kullanışlı olanı. - Iphone için tasarlanan çok şık deri çantası ile beraber geliyor.Tek eksik çantanın fermuar klipsinin standart oluşu.Cihaza yakından baktığınızda görsel kalitesini bütün çıplaklığı ile görebilirken en azından fermuar klipsinin üzerinde Bose yazısını görmek sizi gururlandırdı, varsayımım ise fason üretimden kaynaklanan tasarım hatası... - Right sürücüden 12 cm geride konuşlandırılan mic & volume control aparatı bütün beklentilerinizi karşılamakla beraber biraz kısa kalmış.15 cm' lik uzunluk ideal olabilirdi.. - Sürücüler kullanılan metaryalin ne denli kaliteli olduğunu tescil ettirecek şekilde ağır ama Stayhear başlıklar bütün bu ağırlığı absorve ediyor ve daha önce dediğim gibi onların kulağınızda olduğunu hissetmiyorsunuz bile... Umarım verdiğim bilgiler bu modeli alacak arkadaşlara referans olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Selcuk89
Mie2i hakkında birkaç önerim daha olabilir. - Ambalajı açtığınızda 3 farklı Stayhear silikon başlık bulacaksınız. L-M-H seçeneklerinden High en kullanışlı olanı. - Iphone için tasarlanan çok şık deri çantası ile beraber geliyor.Tek eksik çantanın fermuar klipsinin standart oluşu.Cihaza yakından baktığınızda görsel kalitesini bütün çıplaklığı ile görebilirken en azından fermuar klipsinin üzerinde Bose yazısını görmek sizi gururlandırdı, varsayımım ise fason üretimden kaynaklanan tasarım hatası... - Right sürücüden 12 cm geride konuşlandırılan mic & volume control aparatı bütün beklentilerinizi karşılamakla beraber biraz kısa kalmış.15 cm' lik uzunluk ideal olabilirdi.. - Sürücüler kullanılan metaryalin ne denli kaliteli olduğunu tescil ettirecek şekilde ağır ama Stayhear başlıklar bütün bu ağırlığı absorve ediyor ve daha önce dediğim gibi onların kulağınızda olduğunu hissetmiyorsunuz bile... Umarım verdiğim bilgiler bu modeli alacak arkadaşlara referans olur.
teşekkürler internette okuduğum çoğu inceleme de sizin dediklerinize yakın şeyler diyor
4 saat once once BOSE MIE2i kullanıcıları arasında katıldım. Laptop'tan aynı parçayı denedigimde iphone4'umden benzer yukseklikte ses alamam sonucu biraz irkildim. Laptop'taki sonuç tarif edilemez berraklıkta ve heyecan verici idi. Kulaklık muthiş! Fakat bu iphone çıkışının kuvvetine herhalde bir amfi rötuşu yapmak gerekecek. En başarılı amfi uygulamaları deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ederim. Konusmada hem karşı taraf hem de kendiniz bir tur kulaklıktan konusuldugu hissiyatını yaşıyorsunuz ama daha once yaşadığınız bir deneyim degil bu. Kimse size karşıdan kullandıgınız headset'i sormayacaktır ama emin olun, siz dahil tum taraflar, bu gorusmeden taktığınız kulaklıktan rahatsız olmadan hakkı olan net bir gorusme deneyimini yasamıs ayrılacaktır.
geldi kulaklıklar ses olarak ibeatsden daha iyi bence bose, rahatlık olarak çok daha rahat, kulakta çok daha iyi duruyor ve hiç hissetirmiyor, yalıtım olarak yalıtım yok neredeyse :) alacak olanlar ona göre alsın. Sesini çok beğendim ben, gerçekten güzel.