Şimdi Ara

iBeats mi yoksa bose MIE2i mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

geldi kulaklıklar ses olarak ibeatsden daha iyi bence bose, rahatlık olarak çok daha rahat, kulakta çok daha iyi duruyor ve hiç hissetirmiyor, yalıtım olarak yalıtım yok neredeyse :) alacak olanlar ona göre alsın. Sesini çok beğendim ben, gerçekten güzel.

Ne kadara aldınız hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

geldi kulaklıklar ses olarak ibeatsden daha iyi bence bose, rahatlık olarak çok daha rahat, kulakta çok daha iyi duruyor ve hiç hissetirmiyor, yalıtım olarak yalıtım yok neredeyse :) alacak olanlar ona göre alsın. Sesini çok beğendim ben, gerçekten güzel.

Ne kadara aldınız hocam?

bose da ibeats de 100$
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Ne kadara aldınız hocam?

bose da ibeats de 100$

Teşekkürler.

• BOSE MIE2i ile ilgili biraz hayalkırıklığı yasatabilirim. iphone4'ten hem gorusme yapmak hem de muzik dinlemek için performansı sizi mutlu etmeyebilir. Malum bizim iphone'ların ses çıkış gucleri oldukça zayıf. Ben ipod ayarlarını bayagı kurcalamak zorunda kaldım sesi istedigim seviyeye %75 oranında yaklaştırabilmek için.
    Bass ses sevmeyen biri olarak bu kulaklığın tam istedigim kulaklık olduguna emin olmam hatalı olmus. Henuz bir diger bu kalibre marka ile kıyaslayamadığım için daha ileri gitmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SUSA42JA

BOSE MIE2i ile ilgili biraz hayalkırıklığı yasatabilirim. iphone4'ten hem gorusme yapmak hem de muzik dinlemek için performansı sizi mutlu etmeyebilir. Malum bizim iphone'ların ses çıkış gucleri oldukça zayıf. Ben ipod ayarlarını bayagı kurcalamak zorunda kaldım sesi istedigim seviyeye %75 oranında yaklaştırabilmek için.
    Bass ses sevmeyen biri olarak bu kulaklığın tam istedigim kulaklık olduguna emin olmam hatalı olmus. Henuz bir diger bu kalibre marka ile kıyaslayamadığım için daha ileri gitmiyorum...

ben beğendim, sonuçta iphone dan çıkabilecek ses belli, ona göre düşününce gayet güzel sesi var, gerçekçi, ibeatsden daha iyi yani

• quote:

Orijinalden alıntı: SUSA42JA

BOSE MIE2i ile ilgili biraz hayalkırıklığı yasatabilirim. iphone4'ten hem gorusme yapmak hem de muzik dinlemek için performansı sizi mutlu etmeyebilir. Malum bizim iphone'ların ses çıkış gucleri oldukça zayıf. Ben ipod ayarlarını bayagı kurcalamak zorunda kaldım sesi istedigim seviyeye %75 oranında yaklaştırabilmek için.

iPhone'un çıkış gücüne zayıf diyorsanız samimiyetinize inanmam.Standard kulakların ses yüksekliğini normal dinleme sınırının üstüne kadar destekleyip hifi giriş seviyesi birçok kulaklığı da rahatça sürebilir iPhone.Bu da size yetmiyorsa iPhone ve iPod için ses yüksetme uygulamaları mevcut.Bu da size az geliyorsa Kulak-Burun-Boğaz doktoruna görünmelisiniz.Zira ciddi miktarda işitme kaybı yaşıyor olabilirsiniz.

• Yorumlarımı samimi olmak için degil gözlem paylaşmak için yazıyorum.
    Başka bir iphone'da denedim kulaklığımı -belki psikolojik olarak- daha iyi geldi. Bir servise telefonumu gosterecegim. Eger hata bulamazlarsa hala kulaklıkta değil de suçu kulak içinden beklentilerimde arayacağım.
    Boylece belki KBBcı sonrası bir de psikolog ziyaret etme tavsiyesi almam belki hem...
  • İphone ve Mie2i ses çıkış performansını beğenmeyen arkadaşlara tavsiye ediyorum
    CDex diye bir program var arşivinizi yeniden yüklemek zorunda kalacaksınız fakat buna değer.
    CDex yükledikten sonra sağ alt ayarlardan
    Ses siddetini 95-100 Vs 95-100 aralığına çekin
    Encoder sekmesinden VBR 320 kbps modu kullanın
    Sonuç olarak seste gain programındaki gibi bozulma olmadan nispeten daha berrak müzik dinlersiniz.
    Bose ve Apple için bahsediyorum diğer sistemler için ağzınızla kuş tutsanız dahi iyi bir sonuç alamazsınız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.