![]() “▪️CHP'li İBB'ye bağlı zabıta ekipleri, Kartal sahilinde çay satan engelli seyyar satıcı Yusuf Susuz'u acımasızca dövüyor.
https://t.co/EziAD66BtT” https://twitter.com/AsliAyDincer/status/1512060779331297280![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atmaca57 -- 9 Nisan 2022; 11:42:12 > |
İBB Zabıtaların Darp Ettiği Engelli Seyyar Satıcıyı dövüyor

-
-
adam bıkmadan usanmadan konu açıyor valla istikrarlısın tebrik ederim. burada işinizin olmadığını ne zaman anlayacaksın çok merak ediyorum..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-534CA33BA -- 7 Nisan 2022; 17:0:55 > -
30 dakika aralarla İBB'yi karalama konuları açıyorsun. Ciddiyim çok kötü niyetlisin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her zamanki gibi konu içeriğine dair üç maymunu oynama durumları. “Çok konu açıyosun troll :dd”
Olaya yorum? Yok. Partizanlar çünkü.
Sene 2022 ütü ile video çekmişler.
Orada bisiler oluyo ama noluyo anlamadım.
İçerik derken. Öncelikle Atmaca açtı ise yüzde 99. 9 yalandır. Tüm forum biliyor. Yoruma gelince. Bi halt anlaşılmıyorki videodan. Bir şey varsa ceza alır zaten zabıtalar. Birisi küfür ediyor bir itiş kakış oluyor sonra ayrılıyorlar. Video bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 7 Nisan 2022; 18:5:58 >
Alıntılayarak cevap verme özelliğini neden kullanmadınız acaba? Kullanmayı bilmiyor olamazsınız bence. Ya da böyle yazmanızdaki niyetiniz farklı, bilemedim şimdi gerçeğin ne olduğunu ama her neyse.
Sorunuza gelince ise, konuyu açan üyenin niyeti İBB'nin yaptığı yanlış politikaları göstermek değil, İBB'yi karalayıp, kötülemek. Şayet kendisi bunu her zaman yapıyor. Açtığı konuları geçtim yaptığı yorumlarıyla da anlaşılabilir.
Videoyu izledim, şayet olayın Kartal Belediyesi'nin sorumlu olduğu bölgede gerçekleştiğiyle alakalı bir ibare göremedim.
Videoda zabıta üniformalı polislerin seyyar satıcıyla kavgasından çok, sivillerin kendi aralarında yaşadığı bir kavga gibi görünüyor. Ben üniformalı bir zabıta göremiyorum videoda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 7 Nisan 2022; 17:31:56 >
İşte iktidarın ülkeyi getirdiği son durum bu , bir olay var videoya çekilmesi gerekiyor ama milletin cebinde para olmadığı için, satın alabildiği telefonla maksimum çekim kalitesi bu. Çamur gibi video.
Bir de videoda zabıta nerede?
Bu ülkenin genel sorunu üniforma giyenin güç zehirlenmesi yaşamasıdır.
Zabıtanin bir suçu varsa cezasını çeksin.
İBB iyice zıvanadan çıktı.
adam bıkmadan usanmadan konu açıyor valla istikrarlısın tebrik ederim. burada işinizin olmadığını ne zaman anlayacaksın çok merak ediyorum.. |
30 dakika aralarla İBB'yi karalama konuları açıyorsun. Ciddiyim çok kötü niyetlisin.
|
İçerik derken. Öncelikle Atmaca açtı ise yüzde 99. 9 yalandır. Tüm forum biliyor. Yoruma gelince. Bi halt anlaşılmıyorki videodan. Bir şey varsa ceza alır zaten zabıtalar. Birisi küfür ediyor bir itiş kakış oluyor sonra ayrılıyorlar. Video bu. |
Sene 2022 ütü ile video çekmişler.
Orada bisiler oluyo ama noluyo anlamadım. |
Alıntılayarak cevap verme özelliğini neden kullanmadınız acaba? Kullanmayı bilmiyor olamazsınız bence. Ya da böyle yazmanızdaki niyetiniz farklı, bilemedim şimdi gerçeğin ne olduğunu ama her neyse. Sorunuza gelince ise, konuyu açan üyenin niyeti İBB'nin yaptığı yanlış politikaları göstermek değil, İBB'yi karalayıp, kötülemek. Şayet kendisi bunu her zaman yapıyor. Açtığı konuları geçtim yaptığı yorumlarıyla da anlaşılabilir. Videoyu izledim, şayet olayın Kartal Belediyesi'nin sorumlu olduğu bölgede gerçekleştiğiyle alakalı bir ibare göremedim. Videoda zabıta üniformalı polislerin seyyar satıcıyla kavgasından çok, sivillerin kendi aralarında yaşadığı bir kavga gibi görünüyor. Ben üniformalı bir zabıta göremiyorum videoda. |
Her zamanki gibi konu içeriğine dair üç maymunu oynama durumları. “Çok konu açıyosun troll :dd” Olaya yorum? Yok. Partizanlar çünkü. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X