İstanbul Büyükşehir Belediyesi tek kullanımlık toplu taşıma kartlarına yaklaşık yüzde 67 zam yaptı. 6 TL olan kartlar 10 TL'ye çıktı. Seçim döneminde İstanbul'da ulaşımı sorun olmaktan çıkararak, rahat, konforlu ve ucuz yolculuk vaadinde bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yönetimi, tek kullanımlık ulaşım kartlarına yüzde 67'lik zam yaptı. Daha önce 6 TL olan tek kullanımlık biletler 10 TL'ye yükseltildi. İBB geçen şubat ayında otobüslere yüzde 35, metrobüse yüzde 79, Şehir Hatları Adalar ve Bostancı ücret tariflerine yüzde 100, mavi kart indirimli öğrenci kartlarına ise yüzde 25 zam yapmıştı. Metrobüste ayrıca ilk 3 durakta alınmayan ücretler de revize edilerek ücretlendirilmiş ve 1 durak 2.50 lira, 3 durak ise 3.50 lira olarak belirlenmişti. https://www.ajanshaber.com.tr/ibb-istanbulkarta-yuzde-67-zam-yapti-haber-465596 Her şey güzel oluyor mu sizce de ? |
İBB Tek Kullanımlık Toplu Taşıma Kartlarına %67 Zam yaptı.

-
-
İyi olmuş siz alışkınsınız zaten zamlara
-
ee bebekli anneler ücretsiz olacak gibi sosyalist zırvaları getirirsen parayı vergilere zam yaparak tesis etmen gerekir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 9 Aralık 2020; 17:38:13 > -
Elektrik zammı ?
-
-
Turistler dışında tek binimlik kart alan var mı?
1 euro dokunmaz la turiste, tam tersine Türkiye cennet çok ucuz tek biniş için kazık tarife 1 euro rüya gibi der
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SÖZ VERDİ YA HANİ ? Belki ondan sözünün eri çıkar ve tutar diye bekliyor insan ama neyse... Tek suçlu hükümet hatta Erdoğan. Ekrem Başkanda onun izinden gidecek madem bu kafa ile devam.
Hadi zam yapacak kimsede demiyor ki 6 TL iken 7 TL yap enfslasyon ekonomik sıkıntılar vb dersin ama direk 10 TL nedir ? yüzde 67 zam insaflı mı gerçekten ?
-
İstanbul'da tek kullanımlığı kim kullanıyor ki anca ecnebiler
Hayırdır bilader İsrail'deki akıl hocalarından aldığın emirle konu mu açıyorsun, bu milleti bölemeyeceksiniz.Başlığı düzelt istanbulkart hâlâ aynı tek kullanımlık bilet zamlandı, milli irade size dersi sandıkta verdi hâlâ akıllanmadınız dezenformasyon haberlere bu milletin karnı tok
Abidik gubidik sanatçılara konser için milyonları dök, sonra kartları zamla. Sonra “oy veren pişman mı? pişman” dediğimizde tepki gösteriyorlar.
İmamoğlu yola tasarruf diye çıktı, israf ede ede gidiyor.
-
İbb yaptığı için bu zam sayılmaz.
Malum kesimin yaklaşımı her zamanki gibi "şuna buna yapılan zamları konuşun" diye bu zammı aklamak, ibb avukatı gibi savunmaya geçmek olacaktır.
Bu konu sadece örnek, iktidar yanlısı veya muhalif kötü, negatif bir şeyi her şeyden bağımsız eleştirmek doğru tavır olmalı.
Zam her şekilde hoş bir şey değildir. Bunu özel sektör yapmış, hükümet yapmış, belediye yapmış fark etmez.
-
Ne alakası var ? Şehir dışından gelenler kullanmıyor mu ? Savunma bu mu yani ? Sadece ecnebiler kullanıyor o zaman 50 TL yapalım... Yüzde 67 zam normal sıkıntı yok diyebiliyorsanız aynen devam edin.
Not: Konu içerisinden Tek kullanımlık kart diye açık açık yazıyor bazıları okumuyor heralde. Yok yalan haber zam yok flan diyorlar.
-
Ama her şey çok güzel olacak rererö.
-
Banane koçum yozgattan konyadan gelen adamın bileti zamlamdıysa ben İstanbul'da yaşıyorum ve istanbulkart kullanıyorum.İstanbul'da yaşayan herkes istanbulkart kullanıyor, ona da zam yok.
Sen başlığı değiştir başlığı, dezenformasyon bilgi yayma.
Bu bana biraz abarti geldi .Cay icin , keyif cayi ic bu cayi ! -
1.5 Senede yetkisi olduğu her şeye fahiş zam yaptı her şey çok güzel oluyor hebele hübele.
-
O tek kullanımlık kartın adı ney oluyor ?
İstanbulkart değil mi sonuçta ? İstanbul içinde kullanılan ve ulaşım için geçerli olan kart değil mi ? Bir zammı aklamak için bu kadarda kıvırılmaz yani. Olmamış de çok zam olmuş de geç işte neden kasıyorsunuz bu kadar ? En olmadı bu zam değil DÜZENLEME deyiver.
-
Evet arkadaşlar bugün art niyetli bir troll arkadaşımıza daha gerçekleri öğreteceğiz
Bak bunlar istanbulkart bunlara zam yok İstanbul'da yaşayan herkes bunu kullanır
Bu da birgeç-ikigeç-üçgeç kart üstünde istanbulkart yazmaz üstteki kartlar istanbulkart'tır bu ise tek geçimlik karttır ismi TEK GEÇİMLİK KART anladın mı be güzelim be akıllım tek geçimlik ismi zaten daha nasıl anlatayim bilale anlatır gibi anlatıyorum adam hâlâ dezenformasyon bilgi yayıyor, biraz utanma lütfen
Bu arada elektrik şirketlerinin masraflarını ödeme konusunda göremedim seni canım benim 4 lira canını yaktı ama binlerce lira hoşuna mı gitti yoksa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
İstanbul'da tek kullanımlığı kim kullanıyor ki anca ecnebiler
Hayırdır bilader İsrail'deki akıl hocalarından aldığın emirle konu mu açıyorsun, bu milleti bölemeyeceksiniz.Başlığı düzelt istanbulkart hâlâ aynı tek kullanımlık bilet zamlandı, milli irade size dersi sandıkta verdi hâlâ akıllanmadınız dezenformasyon haberlere bu milletin karnı tok |
Evet arkadaşlar bugün art niyetli bir troll arkadaşımıza daha gerçekleri öğreteceğiz ![]() ![]() ![]() ![]() Bak bunlar istanbulkart bunlara zam yok İstanbul'da yaşayan herkes bunu kullanır ![]() Bu da birgeç-ikigeç-üçgeç kart üstünde istanbulkart yazmaz üstteki kartlar istanbulkart'tır bu ise tek geçimlik karttır ismi TEK GEÇİMLİK KART anladın mı be güzelim be akıllım tek geçimlik ismi zaten daha nasıl anlatayim bilale anlatır gibi anlatıyorum adam hâlâ dezenformasyon bilgi yayıyor, biraz utanma lütfen Bu arada elektrik şirketlerinin masraflarını ödeme konusunda göremedim seni canım benim 4 lira canını yaktı ama binlerce lira hoşuna mı gitti yoksa |
Abidik gubidik sanatçılara konser için milyonları dök, sonra kartları zamla. Sonra “oy veren pişman mı? pişman” dediğimizde tepki gösteriyorlar. İmamoğlu yola tasarruf diye çıktı, israf ede ede gidiyor. |
Turistler dışında tek binimlik kart alan var mı?
1 euro dokunmaz la turiste, tam tersine Türkiye cennet çok ucuz tek biniş için kazık tarife 1 euro rüya gibi der ![]() |
Ne alakası var ? Şehir dışından gelenler kullanmıyor mu ? Savunma bu mu yani ? Sadece ecnebiler kullanıyor o zaman 50 TL yapalım... Yüzde 67 zam normal sıkıntı yok diyebiliyorsanız aynen devam edin. Not: Konu içerisinden Tek kullanımlık kart diye açık açık yazıyor bazıları okumuyor heralde. Yok yalan haber zam yok flan diyorlar. |
İbb yaptığı için bu zam sayılmaz. Malum kesimin yaklaşımı her zamanki gibi "şuna buna yapılan zamları konuşun" diye bu zammı aklamak, ibb avukatı gibi savunmaya geçmek olacaktır. Bu konu sadece örnek, iktidar yanlısı veya muhalif kötü, negatif bir şeyi her şeyden bağımsız eleştirmek doğru tavır olmalı. Zam her şekilde hoş bir şey değildir. Bunu özel sektör yapmış, hükümet yapmış, belediye yapmış fark etmez. |
Benzer içerikler
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- lösev güvenilir mi
- en kolay çürük raporu
- defacto boykot mu
- migpack apk
- togg ortakları
- eve elektrikli araç şarj istasyonu kurulum maliyeti
- apple zam
- honor 400 ne zaman çıktı
- telefon vergileri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X