Şimdi Ara

IBB Cep Trafik Mağaza'dan kaldırıldı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ibb cep trafik kullanan arkadaşlar mağaza'yı kontrol edebilir mi..? uygulama görünmüyor..sabah güncelleme yaptım ancak şimdi mağaza'da mevcut değil..yeni versiyon mu gelecek acaba yoksa bizim belediyeci abiler apple ile ilişiği mi kesti :)

• Son güncelleme ile bende çalışmıyor. Iphone 4 ios7.1
  • Yandex daha iyi sonuç veriyor, memur zihniyetiyle hazırlanan ve hantal bir programdı zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 5s de de takıla takıla ilerliyordu.. Herhalde hatalarını gördüler ki mağazadan kaldırdılar.. Yandex i de kullanıyorum. Herhalde güncelleyip tekrar ekleyecekler mağazaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusufd84 Y kullanıcısına yanıt
  • Yandex' in yanında solda sıfır bir uygulamaydı zaten, appstoredan bir çöp kalkmış.

• Ben kullanıyorum bir problem olmadan. Yandex'te kamera görüntüleri var mı ibb cep gibi, ayrıca tasarımı da hiç hoş değil. Ya siz ne kadar boş muhabbet çeviriyorsunuz birader çöp uygulamaymış da bilmem ne.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Memur zihniyetini neden küçümsüyorsun? Onlarda senin gibi insan. Küçümsemeye hakkın yok!

Trafiği canlı olarak aktardığı için İBB Trafik'i tercih ediyordum. Güncelleme gelsin hala edeceğim.. :)

• Kendilerine mail attım güncelleme ile ilgili.. Henüz bir cevap gelmedi ama bu hafta içinde güncelleyeceklerini biliyorum. Ufak hatalardan dolayı kaldırdılar uygulamayı herhalde. Ayrıca memur zihniyeti falan çok ayıp.. Hepiniz altın sıçıyorsunuz sanırım.. Kimsenin kimseyi küçümsemeye hakkı yok..

• hemen olayı küçümsemeye çevirmişsiniz memur zihniyeti derken memurluk görevini aynı kefeye koyduğum yok. memur zihniyeti: yıllardan beri karşılaştığım, mesai dolsun diye zaman öldürenlerin olduğu, kapak atayım da gerisi hikayecilerin insiyatifine kalmış kişileri kastettim. hiç mi denk gelmediniz bu kişilerle. kurum olarak birşey yaparlar ama devamı olmaz mesela metro uygulaması sadece online olarak hatları görebiliyoruz ve hala iphone 5 ekranına uygun hale getirmediler ve ibb benim de kullandığım birşey ama çok yavaş ve veriler malesef yanlış gösteriyor yandex belki kamera erişimine izin vermiyor ama yolda programımı ona göre yapmak daha kolay en azından sürprizle karşılaşmıyorum. son olarak burası tartışma yeri değil ve memur zihniyeti derken memur olanları küçümseme gibi bir haddim yok. özel banka olan işbankasında paramı tek seferde yatırırken devlet bankası olan ziraatte 3 ayda bir öğrenim kredimi ödemek için mecburi onun sistemini kullanıyorum ve para yatırmak gerçekten işkence. Nasılsa işim garanticiler yüzünden bu kadar yavaş davranıyorlar. bu programlar yapılıyorsa hem güncellemesi hem de doğruluk payı daha yüksek olmalı...eleştireceğiz ki hatalar ortaya çıksın...

Birkaç memurun yaptığı hatayı genelleyemezsin. İnsanlarda öyle; bütün insanlar iyi mi? Değil. Bütün insanlar kötü mü? Değil. Her neyse hayırlı akşamlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.