Şimdi Ara

İBB burs başvuruları bitmedi ama ben kazanmışım..:):)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mail adresime gelen mailden ss aldım aşağıda.. :)

Resime buradan bakınız..

gerekli bilgiyi ibb web sitesinden edinebilirsiniz deki linke tıklayınca burs başvuru sonuçları kasımın 2. haftasından sonra ilan edilecektir diyor...

ailedeki işsiz bireyler ler ile ilgili linke tıklayınca bi word dosyası indiriyor içinde bi adet doldurulacak bi form daha var..

gerekli dökümanlara tıklayınca yine bi word dosyaası inir fakat ondada sadece gerekli dökümanlar yazıyor altında gerekli dökümanların ne olduğu yazmıyor..:)

bu arada burs başvuruları 22 ekimde sona eriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaZAaRa -- 4 Ekim 2007; 17:17:48 >

• kazara olmuştur
  • başvudumda 7. adımdan sonra ilerlemiyor
  • bende ööle tahmin ediyorum.. KaZAaRa olmush tur.. :)

ibb ye mail atayımda nedir olayın iç yüzü farkına varalım.. yaptırdığımız torpil erkenmi işledi ne..:D:D
  • banada kazandınız diye mail geldi ve ardından bir düzeltme mesajı...

--Bu mesaj; 2007 - 2008 Eğitim Öğretim Yılı Eğitim Yardımı Başvuruları tamamlandıktan sonra uygulanacak prosedürle ilgili Bilgi İşlem Müdürülüğü tarafından yapılan test çalışması aşamasında belli sayıda başvuru sahibine "yanlışlıkla" gönderilmiştir.
  • hehe.. mail atmıştım bi daire başkanına..cevap gelmedi tabiki daha..:) nese öörendiğim iyi oldu.. seçmecemişiz desene.:)
  • asıl sonuçlar da 6 kasım dan sonra öğrenilebilineceklemiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.