< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VectrAirliness -- 4 Mayıs 2020; 15:11:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VectrAirliness -- 4 Mayıs 2020; 15:11:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Görüyorsunuz ki Türkiyeyi yine Türk halkı kendisi kurtarıyor.Devlet kurumlarındaki yöneticiler de audi a8'lere binmeye devam etsinler.
|
+1
Uyanık ol istanbullu orta sınıf Atatürkçü kardeşim. Buraya, ödeyemiyorum diye fatura yükleyen adamın köyünde 2 traktörü olduğuna eminim. |
Laf çarpması mı? Siz laf çarptığımı düşünüyorsanız, yalan söylediğimi düşünüyorsunuz demektir ki söylediğim şey yalan değil ispatlı bir şey. Yıllardır zamlar veya bilimum vergiler çıktı, arttı gitti. Akparti yaparken sorun yokta olası bir CHP belediyesinin ulaşım ücretine zammı mı sizi sıkıntıya sokuyor bu kadar? Olay sadece ampülün size faydası ise o ampül bir gün patlayacak o zaman sizde patlayacaksınız.
|
Abartmayın yaaaaa
Ödenen fatura bedeli sarayın bir günlük masrafına yetmez. |
Senin gibi çomarlar kuduruyor ya şu günlerde nasıl zevkten dört köşe oluyorum anlatamam
![]() ![]() |
İBB başkanından çok güzel bir girişim ardından da Türk halkının yardımseverliği.Şerefsizim duygulandım.Umarım o sarayında zenginlikler içinde oturan zat utanır biraz.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Malvolorne -- 4 Mayıs 2020; 16:22:7 > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|