Şimdi Ara

ibanez talman serisi 10 E

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar klasik gitarımın kırılmasıyla yeni gitar arayışına geçtim hocamın da yardımıyla gitar seçip alacağım neler önerirsiniz? Ben bu gitarı çok beğendim elektro akustik, ince kasa, boyun askısı için müsait vesaire ne dersiniz ?

http://www.ibanez.co.jp/products/ag_page13.php?area_id=3&data_id=314&color=CL01&year=2013&cat_id=3&series_id=136
    (530TL)
    hepsiburada linki için tıklayın

• quote:

Orijinalden alıntı: -KaJMeRaN-

arkadaşlar klasik gitarımın kırılmasıyla yeni gitar arayışına geçtim hocamın da yardımıyla gitar seçip alacağım neler önerirsiniz? Ben bu gitarı çok beğendim elektro akustik, ince kasa, boyun askısı için müsait vesaire ne dersiniz ?

http://www.ibanez.co.jp/products/ag_page13.php?area_id=3&data_id=314&color=CL01&year=2013&cat_id=3&series_id=136
    (530TL)

Akustik gitar alırken bence önemli olan denemek. Eline al tonu hoşuna gidiyorsa o senindir. O yüzden gitarteknikleri sitesinde akustik gitar tanıtım bölümüne bir bak derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: airclimber

quote:

arkadaşlar klasik gitarımın kırılmasıyla yeni gitar arayışına geçtim hocamın da yardımıyla gitar seçip alacağım neler önerirsiniz? Ben bu gitarı çok beğendim elektro akustik, ince kasa, boyun askısı için müsait vesaire ne dersiniz ?

(530TL)

Akustik gitar alırken bence önemli olan denemek. Eline al tonu hoşuna gidiyorsa o senindir. O yüzden gitarteknikleri sitesinde akustik gitar tanıtım bölümüne bir bak derim.

teşekkürler. izledim videoyu pek elektronikler övgü almamış. Ben de asıl amaç elektronikler için almıyorum zaten. Ancak elime alıp inceleme şansım yok. Hepsiburadadan sipariş vereceğim büyük ihtimal. Sesi çok düşük değildir umarım

• Arkadaşlar gitarı sipariş ettim umarım memnun kalırım

• 12.12.13 de kargolama yapılacak diyor da cumartesi kursum var yani 14 üne inşallah yetişir bana gitarla ilgili bilgi verebilecek arkadaşları bekliyorum
  • quote:

12.12.13 de kargolama yapılacak diyor da cumartesi kursum var yani 14 üne inşallah yetişir bana gitarla ilgili bilgi verebilecek arkadaşları bekliyorum

bu modeli inceledim tonu fena sayilmaz bas sesler daha agirlikli cikiyor ama ben 100lira daha verip daha tiz seslere sahip lag t66dce aldim gayet memnunum ibanezde guzeldir ama klavye rahatligi tartisilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

quote:

12.12.13 de kargolama yapılacak diyor da cumartesi kursum var yani 14 üne inşallah yetişir bana gitarla ilgili bilgi verebilecek arkadaşları bekliyorum

bu modeli inceledim tonu fena sayilmaz bas sesler daha agirlikli cikiyor ama ben 100lira daha verip daha tiz seslere sahip lag t66dce aldim gayet memnunum ibanezde guzeldir ama klavye rahatligi tartisilir

Dış görünüş olarak beni hasta etti aslında ondan dolayı biraz da alma sebebim Klavye istediği kadar rahatsız olsun hocam. Eski gitarımın 12. perdede klavyeye uzaklığı 0.9 mm(neredeyse 1 cm) idi. Yani önemli değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 3 serisi mi 5 serisimi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman rahatlikla alabilirsin ben naturel kasa tercih etmistim ama bu modelinde tonu gayet iyi daha tok seslere sahip gorunus ve klavyeye tamam diyorsan alabilirsin

• quote:

(530TL)

hocam takipteyim bende elektro gitar alacakken akustiğe dönüş yaptım gitar benimde çok huoşuma gitti ve görünümü çok güzel gitar gelince muhakkak haberim olsun büyüklüğü felan nasıl bir inceleme yazarsınız bana hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: darkwolf33

quote:

(530TL)

hocam takipteyim bende elektro gitar alacakken akustiğe dönüş yaptım gitar benimde çok huoşuma gitti ve görünümü çok güzel gitar gelince muhakkak haberim olsun büyüklüğü felan nasıl bir inceleme yazarsınız bana hayırlı olsun

Boyut olarak küçük. Ama öyle çocuk gitarı gibi değil gayet hoş duruyor. Çok şık. Yanında kablosu ve birkaç şey de veriyorlar eşik vs. Kabloyu takmadan tuner çalışmıyor(kablonun ampye bağlı olması gerekmiyor) bunun için eq yu iki saat söktüm içine falan baktım. Sorun yokmuş. Alt mi teli çok ince bare basarken elimi keseceğim. Ama çok hoş duruyor. Bir hafta gitardan uzak kaldım basarken akorları elim acıyor ama düzelir tekrar nasırlaşınca. Tavsiye ederim gayet hoş bir gitar. Sesine henüz alışamasam da çok iyi :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkwolf33

quote:

(530TL)

Boyut olarak küçük. Ama öyle çocuk gitarı gibi değil gayet hoş duruyor. Çok şık. Yanında kablosu ve birkaç şey de veriyorlar eşik vs. Kabloyu takmadan tuner çalışmıyor(kablonun ampye bağlı olması gerekmiyor) bunun için eq yu iki saat söktüm içine falan baktım. Sorun yokmuş. Alt mi teli çok ince bare basarken elimi keseceğim. Ama çok hoş duruyor. Bir hafta gitardan uzak kaldım basarken akorları elim acıyor ama düzelir tekrar nasırlaşınca. Tavsiye ederim gayet hoş bir gitar. Sesine henüz alışamasam da çok iyi :)

öncelikle güle güle kullanın hb dan aldınız heralde kutu içeriği ve kargolaması nasıldı gitar akordlu mu geldi ses umarım iyidir ya bir kaç foto koyarsanız böyle önü arkası felan ben de ya bu model ya da talman tyc74 yada aeg8e alıcağım eğer gitar iyiyse fazla para vermenin bi anlamı yok ayrıca şu kesme olayı beni de endişelendiriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.