Şimdi Ara

Ibanez GRG 121 gitarının büyüklüğü??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi şöyle anlatayım benim aklımda cort x2 ve roland micro cube almak vardı, (yeni başlayacağım) bu gün zuhal müziğe gittim ama orda cort satmıyorlarmış ibanez verelim dedi adam 250 300 arası olabilir dedim bu modeli önerdi bana 300 liraymış bu ibanez orda hem daha iyidir dedi bir de roland micro cube ile beraber 500e anlaşırız dedi baya bi indirim yaptı yani, ama aklıma takıldı biraz küçük gibi bu gitar çok da önemli değil de oyuncak gibi de olmasa iyi olurdu

Not: Bu videoda da öyle görüküyor :/ bu sayfanın biraz aşağısında var videohttp://www.muzikenstrumani.com/index.php?p=show&pid=5303&k_id=0&kn=

Cortlar daha mı büyük bu biraz küçük mü yoksa pek farkı yok mu bi kısaca cevap verebilirseniz sevinirim, teşekkürler şimdiden

• Büyük bir fark olmaz. Onlar standarttır çoğu model birbiriyle hemen hemen aynı boyda olur. Videoyu izlemedim ama gidip de küçük gitar yapacaklarını sanmıyorum

Ha standardına göre soruyorsan çok büyük bir fark olamaz.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fâti

bir de bu gitarın tremolo kolu yok galiba var mı?

Hocam gitar standart boyutund şüpheniz olmasın.. Tremolo kolu bulunmuyor
  • bendede grg 121 var.aldığımda yanında duran gitarlarla aynı uzunluktaydı gitar.bende zaten zuhal müzüğün tam yanındaki pan müzükten aldım.yanında pena,askı,kablo felan 280 tl'ye verdiler.amfilerde uygundu.evet tremola kolu yok.onlar 170dx ve diğer gio serisi gitarlarda var.kısaca yeni başlayanlar için iyi bir gitar.cort x2 den de daha iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crystal-face -- 25 Ocak 2010; 12:27:11 >

Bu kasaya süperstrat. adı veriliyor.

Orijinalden alıntı: VGroove

Gitar standart boyda.24 perde olduğu için gözünüze biraz büyük gözükmüş...

Bu kasaya süperstrat. adı veriliyor.

quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

Elektro gitar zaten öyle çok da büyük bir alet değil

Ha standardına göre soruyorsan çok büyük bir fark olamaz.

quote:

Orijinalden alıntı: Gushi

quote:

bir de bu gitarın tremolo kolu yok galiba var mı?

Hocam gitar standart boyutund şüpheniz olmasın.. Tremolo kolu bulunmuyor

quote:

Orijinalden alıntı: crystal-face

bendede grg 121 var.aldığımda yanında duran gitarlarla aynı uzunluktaydı gitar.bende zaten zuhal müzüğün tam yanındaki pan müzükten aldım.yanında pena,askı,kablo felan 280 tl'ye verdiler.amfilerde uygundu.evet tremola kolu yok.onlar 170dx ve diğer gio serisi gitarlarda var.kısaca yeni başlayanlar için iyi bir gitar.cort x2 den de daha iyidir

Bilgiler için teşekkürler ben de aldım yaklaşık 3-4 gün oluyor çalışıyoruz bakalım

• Hayırlı olsun bakalım.
  • gitarlar genelde standarttır. önemli olan ağacının kalitesi ve klavyesinin rahatlığı. grg121 bilmyorum ama grg170ler çok rahat değil açıkcası. yeni başlayacak olan arkadaşlar grg170 alacaklarsa telleri perdelere yakınlaştırsın. akor edildikten sonra baya bir sert basması. hele ki benim gibi ince parmaklara sahip kişiler mutlaka yapmalı.

Orijinalden alıntı: sky_sun

gitarlar genelde standarttır. önemli olan ağacının kalitesi ve klavyesinin rahatlığı. grg121 bilmyorum ama grg170ler çok rahat değil açıkcası. yeni başlayacak olan arkadaşlar grg170 alacaklarsa telleri perdelere yakınlaştırsın. akor edildikten sonra baya bir sert basması. hele ki benim gibi ince parmaklara sahip kişiler mutlaka yapmalı.

170 e uzak diyorsan Cort x2 ye hiç dokunma

When a man lies, he murders some part of the world
    These are the pale deaths which men miscall their lives
    All this I cannot bear to witness any longer
    Cannot the kingdom of salvation take me home
  • zaten cort x2 demedim ki. alınacaksa ve para varsa ya cort x6 alın ya da rg370 falan.

Şimdi şöyle anlatayım benim aklımda cort x2 ve roland micro cube almak vardı, (yeni başlayacağım) bu gün zuhal müziğe gittim ama orda cort satmıyorlarmış ibanez verelim dedi adam 250 300 arası olabilir dedim bu modeli önerdi bana 300 liraymış bu ibanez orda hem daha iyidir dedi bir de roland micro cube ile beraber 500e anlaşırız dedi baya bi indirim yaptı yani, ama aklıma takıldı biraz küçük gibi bu gitar çok da önemli değil de oyuncak gibi de olmasa iyi olurdu

Not: Bu videoda da öyle görüküyor :/ bu sayfanın biraz aşağısında var videohttp://www.muzikenstrumani.com/index.php?p=show&pid=5303&k_id=0&kn=

Cortlar daha mı büyük bu biraz küçük mü yoksa pek farkı yok mu bi kısaca cevap verebilirseniz sevinirim, teşekkürler şimdiden

E nasıl gidiyor müziğin Gitarı tavsiye ediyor musun bir de

• hocam bu konuyu baya acemiyken hic bi sey bilmiyorken acmistim gitardan da amfiden de memnunum tabi daha iyisi olabilirdi ama fiyatina gore gayet iyi ikisi de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam bu konuyu baya acemiyken hic bi sey bilmiyorken acmistim gitardan da amfiden de memnunum tabi daha iyisi olabilirdi ama fiyatina gore gayet iyi ikisi de

Şimdi nasıl durumlar, ilerleme nasıl

Tavsiye edebileceğin başka bir model var mıdır peki?

Orijinalden alıntı: .:Power:.

quote:

hocam bu konuyu baya acemiyken hic bi sey bilmiyorken acmistim gitardan da amfiden de memnunum tabi daha iyisi olabilirdi ama fiyatina gore gayet iyi ikisi de

valla hocam iyi ilerledigimi dusunuyorum ama baska gitar hic calmadim desem yalan olmaz ben model tavsiye edebilecegimi dusunmuyorum malesef

quote:

Orijinalden alıntı: .:Power:.

quote:

valla hocam iyi ilerledigimi dusunuyorum ama baska gitar hic calmadim desem yalan olmaz ben model tavsiye edebilecegimi dusunmuyorum malesef

Tamamdır gelişmenizin devamını dilerim umarım keyif alarak çalabileceğim bir başlangıcım olur benim de yardımınız için teşekkürler

Bir de Megaman'i özledim ben nerden izleyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Power:. -- 26 Mart 2012; 3:02:08 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.