Şimdi Ara

IAESTE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aramızda iaeste ile staja giden var mı?

• Ben bu yıl için başvurmak isterim ama email ime cevap bile gonderilmedi :( üniversite temsilcileri resmen uyuyor :(

Bir de butceme göre değil pek.Basvuru ücretini yüksek buldum, bir de gittikten 1 ay sonra maaş almaya başlıyorsunuz o sıkıntı :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet üniversitedeki ilgili kulübe çok iş düşüyor iaeste'de. ama basvuru ücreti ne kadardı sizde? bir de 1 ay sonra almaya başlıyorsunuz diye bir şey duymadım ben. gerçi öyle ise bile mantıklı. zira türkiye'de de bu şekilde değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mow_

evet üniversitedeki ilgili kulübe çok iş düşüyor iaeste'de. ama basvuru ücreti ne kadardı sizde? bir de 1 ay sonra almaya başlıyorsunuz diye bir şey duymadım ben. gerçi öyle ise bile mantıklı. zira türkiye'de de bu şekilde değil mi?

İngiltere için 200 pound civarindaydi, 700 tl yapıyor yani neredeyse.Yine İngiltere için maaşları gittikten 1 ay sonra almaya başlıyorsunuz. Avustralya'ya da bakmistim fakat hatırlamıyorum ücretini. Ücretsiz olan ülke varsa bilemiyorum.

Ben 2 hocaya email attım hiçbir ses seda yok ortada kaldım resmen :(

• yanlışınız varsa. iaeste gönüllülük esaslı bir organizasyon. zaten benden de o meblağda bir ücret almadılar. okulun iaeste kulubüyle irtibata geçin yada hocalarla yüzyüze görüşün. maillerine bakmaz çoğu. gerçi bu senenin sınavını kaçırmış olmanız muhtemel.
  • quote:

yanlışınız varsa. iaeste gönüllülük esaslı bir organizasyon. zaten benden de o meblağda bir ücret almadılar. okulun iaeste kulubüyle irtibata geçin yada hocalarla yüzyüze görüşün. maillerine bakmaz çoğu. gerçi bu senenin sınavını kaçırmış olmanız muhtemel.

Siz hangi ülkeye başvurdunuz-ne kadar odediniz?

Sınavlar Kasım başında yapiliyormus galiba muhtemelen kaçırdım.

• öyle belirli bir ülkeye başvurma gibi birşey yok. siz aisec ile karıştırıyor olabilir misiniz?

kulübün dönemlik ücreti 15 tl ve sınav parası 35 tl ödedim. sınavı geçtik şükür. ocak ayında staj teklifleri gelecek. ona göre nereden teklif gelmişse oraya gidecez
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

öyle belirli bir ülkeye başvurma gibi birşey yok. siz aisec ile karıştırıyor olabilir misiniz?

kulübün dönemlik ücreti 15 tl ve sınav parası 35 tl ödedim. sınavı geçtik şükür. ocak ayında staj teklifleri gelecek. ona göre nereden teklif gelmişse oraya gidecez

Iki başvuru şekli var ya, birinde kendiniz ayarliyorsunuz diğerinde genel basvuruyorsunuz onu karıştırdım ben :D

Bölüm neydi acaba? Sinav tarzı nasıl?

• bölüm bilg. müh.

gidecek öğrencileri seçmek için not ort, ing sınavı ve kulüpteki performansına dayalı bir elekten geçiriyorlar.

ing sınavının yazılısı biraz zordu. sonra 5 dk lık bir sözlü mülakat yaptılar bir de.

yanlız gideceğiniz yeri kendiniz ayarladığınızda bile o tarz bir ücretin olmaması lazım
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.