Bildirim
İade edilen televizyonların akibeti...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
internet siteleri ve marketlerde satilir. tv firmalarina geri iade edemezler. o yüzden internette ucuza fiyatlar var.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dayanağınız var mı böyle bir iddiada bulunurken?
Bizzati edindiğim bir tecrübeyi paylaşayım faturasında outlet ürün olduğu belirtilmek şartıyla, yapılan ihaleler sonucu spotçu ve ikinci elcilere satılıyor bu ürünler.
Öyle teknoloji marketlere veya tekrar sıfır olarak satılmıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Peki ürün arızalıysa?
Arızalı olmayan ürünü zaten keyfi iade edemezsin. Olduğu gibi satılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fromoksu -- 24 Temmuz 2020; 13:55:48 >
Hocam mesele şu arızalı bir ürünü hakem heyeti kararıyla para iadesi alacam.Servis bunu aldıktan sonra ne yapıyor ?Resmi olarak benden cihazı aldıktan sonra bana tekrar satabilir mi ikinci el olarak.quote:
Orijinalden alıntı: Fromoksu
Arızalı olmayan ürünü zaten keyfi iade edemezsin. Olduğu gibi satılır. -
Yok işte hocam outlet olarak toplu ihaleyle satılıyor. Seri no’su herşeyi belli, firma sorumluluk kabul etmiyor artık o saatten sonra dışarda tamir edilip paralel ithalat diye mi satarlar ikinci el olarak spotçuda mı satarlar bilemem. Ama distribitör garantili sıfır olarak satılmaz.
Şimdi bazı arkadaşlar gelip komplo teorisi üretirler ama ben size edindiğim tecrübeyi söylüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X