İlerde OC yapabilirim...PSU olarak High Power ABSOLUTE POWER 850W MODÜLER KABLOLU GÜÇ KAYNAĞI düşünüyorum.Sizce yeterli olur mu?1000W almak istiyorum ama onu da alınca bütçeyi bayağı aşıyor..
bi tane daha zotac 260 koyabilirsin o psu a
gtx295 bile kaldırır..
silverstone 850w işini görecektir fazlasıyla...
core7ler daha az güç tüketiyo yeter bana 650 yetiyo bide oc yapıyom kafama göre
Dostum sistem süperde o sisteme o kasa yazık be sen şu kasayı alda dua edrsin bana sğper bir kasa resimde değilde eline geçince bayılacaksın NZXT 8E-SSN02-UGB Tempest Siyah PSU suz Kasa
İlerde OC yapabilirim...PSU olarak High Power ABSOLUTE POWER 850W MODÜLER KABLOLU GÜÇ KAYNAĞI düşünüyorum.Sizce yeterli olur mu?1000W almak istiyorum ama onu da alınca bütçeyi bayağı aşıyor..
Gayet iyi sistem Psu kaliteli güvenilir 850 w yeterli Harddisk seagate öneririm
o psu fazla fazla yeter o sistem e
ekran karti olarak faturali garantili 2. el 4780x2 almalisin
quote:
Orjinalden alıntı: ona2000
Gayet iyi sistem Psu kaliteli güvenilir 850 w yeterli Harddisk seagate öneririm
Hocam Caviar Black varken Seagate'i ne yapsın ??? Caviar Black tüm testlerde Seagate'i çok büyük farkla geride bırakıyor(Windows açılış süresi, oyunlara giriş süresi, grafik program kullanımları vs vs). O yüzden harddisk tercihi son derece kaliteli. O psu'da yeter o sistem için ama bulabilirseniz Enermax alın derim(tabii uygun fiyata) Silverstone'da iyidir ama Enermax gerçekten çok sağlam yapıyor bu işi
quote:
Orjinalden alıntı: leop
ekran karti olarak faturali garantili 2. el 4780x2 almalisin
İkinci el alamam tüm parçaları vatandan alıp toplatacağım..
Sistemin gayet çok güzel olmuş tamamen ileriye dönük olduğu için seni çok uzun süre idare eder.PSU da 850W sana yeter de artar bile.1000W ne yapacan yaw GTX295 SLI mı yapacan?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme