Şimdi Ara

İ7 9700k işlemci için 5 ghz overclockta Arctic freezer 34 esports duo yeter olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar. Forumda ısınmayan işlemcime soğutucu almak için birkaç konu açtım ve en sonunda bir soğutucu alıp tüm forumunda yakasından düştüm

Aldığım soğutucu Arctic freezer 34 esports duo gri modeli.

Bu soğutucu elimde bulunan Cooler master mb 511 model kodlu kasam için biraz büyük geldi gibi . Performansı ve sesi aşırı derecede hoşuma gitti fakat kazulet gibi kasanın içerisinde pek ısınamadım ve satmak için ilana koydum.

Forumdan bir arkadaşla aşağıda yazan özelliklere sahip bir kasaya bu soğutucuyu almayı düşündüğünü fakat performansının yetip yetmeyeceğine emin olmadığını söyledi. Açıkcası bende çok anlamadığım için tahminen yeteceğini ama genede foruma konu açarak daha detaylı yardımcı olabileceğini söyleyerek bu konuyu açmayı düşündüm.

Arkadaşı sistemi şu şekilde :

corsair 450d mit Tower önde 2 tane arkada 1 tane fan
    Gigabyte z390ud anakart
    işlemci i7 9700k

soğutucu olarakta yeni aldığım arctic freezer 34

. Arkadaş işlemciyi 4.9 yada 5 ghze 1.3 v vereceğini ve bu soğutucu ile bir oyun(arhammerdı sanırım oyunun ismi) oynayacağını ve stabil çalışmasını istiyor.

Sizce bu soğutucu bu overclock ile nasıl bir performans verir ve sıkıntı olursa nasıl bir soğutucu almasını tavsiye edersiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Le Grand Macho Rt
    Dark Rock Pro 4
    Noctua D15
  • Arranger. kullanıcısına yanıt
    Arctic yeterli soğutmayı sağlayamaz mı hocam? Tahmini sıcaklık ne olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arranger.

https://www.tweaktown.com/reviews/9055/arctic-freezer-34-esports-duo-cpu-cooler-review/index6.html
    Listede 300 küsur TL lik FSP Windale 6 nın yüksek performansı ve düşük gürültü oranına dikkat çekmek isterim.
  • Arctic freezer 34 ün i7 9700k için yetip yetmiceğini Sormus kendısı bu sogutucu almıcak bi baskasına satıcak o satan kişi sormus bana yetermi yetmezmi diye lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarq26 -- 16 Şubat 2020; 17:31:5 >
  • ynahit kullanıcısına yanıt
    300 tl bandında özel bir modeldir değerlendirilebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • clarq26 kullanıcısına yanıt
    Hocam scythe hangi modeli arctic ten soğutma performansı olarak daha iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeze1

baskan mugen sogutucularının hangisini alırsna al emın ol en az %30 daha serin calıstırır 10 gunluk arctic çift fanlı sogutucusunu r5 2600 taktım kullandım arkadastan alıp denemelık

işlemciye 1.4 veri 4.2 de calıstırdım extream olsun dıye

arctic masa üstünde 30 39 arası giderken
    mugen rev.b masa üstünde 25 29 arasıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeze1

not: bu testlerin hepsi en düşük fanın en dğşük rpm'inde Yapıldı.
    hocam görüntüler bunlar kasa içinde böle gözüküyor
    İ7 9700k işlemci için 5 ghz overclockta Arctic freezer 34 esports duo yeter olur mu?

2 saat gta5 oynadıktan sonra cektim ısısı

işlmeciyi 1.4v ile masa üstünde 30 31 cinebecnr20 testinde 65 66

aida64 stress testinde ilk 3ünü secip test ettiğimde 20dk sonra 61 derece ulastı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clarq26 -- 16 Şubat 2020; 17:18:36 >

• Gayet iyi değerler hocam. İşlemcide tatlı duruyor.

• Arctic freezer 34 ün i7 9700k için yetip yetmiceğini Sormus kendısı bu sogutucu almıcak bi baskasına satıcak o satan kişi sormus bana yetermi yetmezmi diye lütfen.
  • Arctic ile düşük güç tüketiminde verimli soğutma alırsınız. Yine de çok düşük olmaz, cereyanı bir nebze fayda ediyor - en alt veya üst ısı değişiminde rakiplerine denk değil, Hyper 212 dengi. Boru sayısı artan soğutucularla daha iyi yüksek sıcaklıktan korunursunuz. Alacağınız scythe kotetsu 2 bile daha iyi performansta.
    Arctic, küçük ve verimli soğutucu olarak iyi bir çizgide değerlendirilirse isabet olur. Mugen 5, onun üzeri Ninja 5 daha sessizler. Onlara aynı fan yerleştirilecek olursa sıcaklıkları çok daha aşağılara düşürebiliyorlar. Arctic'in o düzeyde bir soğutucusu henüz yok, Freezer 50 gibi, 4 borulu bloklar nihayetinde...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.