Şimdi Ara

I7 7700K Tabanlı Komple Sistem (Ekran Kartsız)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 I7 7700K Tabanlı Komple Sistem (Ekran Kartsız)
    Bilgisayarı farkli bir setup için satiyorum. Parcalarin hepsi kutulu ve kutu icerikleri tamdır. Monitör 1 yil garantilidir, faturasi mevcut. Ssd 4 yil garantili, faturasi mevcut. Ram omur boyu garantili, faturasi mevcut. Sivi sogutma garantili, faturasi mevcut.

Anakart: Asus Z270E Gaming (Wi-fi) (Wifi aparatında dönebilen bölümd ekırık mevcut ancak L şeklinde duracak şekilde ayarladım)
    İşlemci: Intel I7 7700K
    CPU Soğutma: Cooler Master ML240L RCB
    Ram: Corsair DDR4 16 GB 3200 MHZ (8GBX2) RCB PRO
    SSD: Samsung 970 Evo Pro 500 GB
    PSU: Evga 750GQ
    Kasa: Cooler Master Master Case 5 Pro
    Monitör: MSI Optix MAG241C 144 hz 1 ms curved
    Klavye ve Mause: Asus Rog Serisi (Tam modeli şuan hatırlamıyorum, detaylı yazacağım)

Sistemde harici ekran karti yoktur. Istediginiz ekran kartini alip takabilirsiniz.

I7 7700K Tabanlı Komple Sistem (Ekran Kartsız)I7 7700K Tabanlı Komple Sistem (Ekran Kartsız)I7 7700K Tabanlı Komple Sistem (Ekran Kartsız)I7 7700K Tabanlı Komple Sistem (Ekran Kartsız)I7 7700K Tabanlı Komple Sistem (Ekran Kartsız)I7 7700K Tabanlı Komple Sistem (Ekran Kartsız)I7 7700K Tabanlı Komple Sistem (Ekran Kartsız)I7 7700K Tabanlı Komple Sistem (Ekran Kartsız)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 6500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Aydın Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.