Powerbost kasada rgb renkler tek renk yaniyor
Merhaba, PowerBoost ECLIPSE 8*ARGB Fan Triple Temperli kasa ile Ryzen 7 9700X sistem kurulumu yaptım. Anakart Asus B850 MAX GAMING WIFI W model. Kasadaki 8 adet AARGB fanları anakarttaki AARGB bölümüne takıyorum ama Asus Aura ile renkler değişmiyor. Sabit olarak kırmızı renk yanıyor bütün fanlar. RAM’lerin ve diğer bileşenlerin rengi değişiyor ama kasadaki fanların rengi değişmiyor. Bu kasadan kullanan var mı? İçerisinde bir kontrolcü mü var, bende mi çalışmadı acaba, onu merak ediyorum. Fanlardan 7 tanesinde sadece güç bağlantısı var, bütün hepsini sıralı şekilde bağlayıp en son fana güç bağlantısı yapıp SATA girişinden güç veriliyor. En son fanda ARGB girişi var, onu da anakartta ilgili yere takıyorum. Ama dediğim gibi renk değişmiyor.
HDD Veri Kurtarma / Kafa Değişimi
Merhaba arkadaşlar. Taşınabilir diskimi çantadan çıkartırken yere düştü. Düşme sonucunda bilgisayara taktığımda ince tiz bir ses geliyordu diskten. Verileri okumuyordu haliyle. İnternetten araştırdım, okuma kafasının yuvasından çıktığında bu sorunun yaptığı vs yazıyordu. Diski açtım, okuma kafası durağında duruyordu fakat kafa uçlarındaki okuma bölümleri hasar görmüştü. Kafayı yerinden çıkarttım ve diski kapattım. Kafa değişimi yapabilecek bir yer önerir misiniz? Çok çok önemli bilgiler yok içinde ama kurtulursa tabiki benim için iyi olacak. Seagate 2 TB slim disk.
Bu tornavida başlığının ismi nedir?
Uyumlu Kondansator nereden alabilirim?
Fiber optik kabloyu nereden alabilirim
|
|
|
Seagate 500 GB HDD / 320 GB Olarak Görünmesi Sorunu
|
Samsung Note 3 Orijinal Ekran Tavsiyesi
|
|
Meslek: Öğretmen
İlgi Alanları: Teknoloji
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 199
İkinci El Bölümü Mesajları: 95
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 256)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El

Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
1 Yanıt
0