Şimdi Ara

I7 6700K Mini ITX Serüveni :) (Güç kaynağı değişti) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
9
Favori
2.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Mükemmel olmuş sınırlı alanda sınırsız bir sistem kurmuşsun helal olsun
  • orhanyor kullanıcısına yanıt
    Noctua u9s yaklaşık kaç devirde idi acaba? Birde normal oyunlardaki devrini gözlemlediniz mi ?
  • Hayırlı olsun güzel sistem bende bir ara mini tower silver stone tj08-e kullanmıştım sistemi dağıttığımda arkadaşa vermiştim hala kullanıyor, ıtx sistemleri compact olduğu için herzaman hoşuma gitmiştir

I7 6700K Mini ITX Serüveni :)  (Güç kaynağı değişti)

• @fthyrr1976fy
    Dogrudur hocam yanlis anlasilcak bi durum yok tabiki sogutucularin giderek buyumesi + takilan fanlarin cogalmasi mantikli geliyor bu isin malesef baska bir cozumu yok. Hava ile temas yuzeyinin genisligi + hava akimi sogutucudaki en temel prensiplerden bazilari.

@tayfn1907
    Tesekkurler, biraz plan programla aklimdakileri oturtmaya calistim birazda dogaclama ile iyi bir sonuc elde ettim diye dusunuyorum.

@thebancally
    Hocam soyle diyeyim sana. Oyunlarda zaten cpunun zorlanmasina imkan yok ses sadece ekran kartinin fanlarindan geliyor oda eger fps siniri koymazsam. RPM leri bilemiyorum fakat soyle bir gozlemim oldu. Dun cpu yu 4.5GHZ ye overclockladim. Aida64 ile cpu stress test yaptim 15 dakika kadar sadece deneme amacli daha sonra stock clock a geri aldim.. Sonuc olarak %100 yuk altinda 4.5GHZ de calisirken isi degerleri yanlis hatirlamiyorsam 65-67 derece civarinda gezdi ve kasadan tik ses cikmiyordu. Fanlar sanirim full devirde calismiyordu zaten otomatikte duruyorlar ozel bir fan curve olusturmadim. Bu sartlar altinda bile sessiz calismasi acikcasi beni cok memnun etti.

@kaan0101
    Ben suana kadar ATX disinda kasa kullanmadim genis olsun rahat olsun mantigiyla gittim hep ama yani simdi goruyorumda pekte gerekli degilmis. Ayni isi daha kucuk yer kaplayan bir kutu ile halledebiliyormusuz :) Yerinden oynatmayacak bile olsam az yer kaplamasi sebepsiz bir tatmin hissiyati veriyor. Stress teste ozellikle butun kapaklari acip basladim, gordugum degerler kapaklarin hepsini kapadiktan sonraki degerlerden sadece 1 derece fazlaydi. Kasa kucukte olsa hava akiminin problem olmadigini bilmek guzel.

• orhanyor kullanıcısına yanıt
    şimdi kış önümüzdeki yaz olunca kış ile yaz karşılaştırması yaparız ısı değerleri olarak nasipse
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthyrr1976fy

şimdi kış önümüzdeki yaz olunca kış ile yaz karşılaştırması yaparız ısı değerleri olarak nasipse

yani biraz olsun artacaktir elbette ama yazin bizim ev pek isinmiyor o yuzden buyuk bir fark beklemiyorum acikcasi.
  • Elleriniz dert görmesin
    O kablolar çok dertli ancak sonucu güzel olmuş hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusunmeklazim

Elleriniz dert görmesin
    O kablolar çok dertli ancak sonucu güzel olmuş hayırlı olsun

tesekkurler, aslinda o kablolarin cogunlugu gordugunuz gibi psu dan geliyor. kasa izin verdigi icin toplarlayabildim ama mesela silverstone sg13 gibi ayakkabi kutusu boyutlarinda bir kasa olsaydi muhtemelen kisa kablo setine ihtiyac olacakti. silverstone un bu amaca yonelik kisa kablo seti var. bilmeyenler olabilir onunda linkini vereyim. tabi hangi psu lar ile uyumlu onu kontrol etmek lazim, mesela bendeki evga ya uymayacaktir.
    http://www.amazon.com/SilverStone-Technlogy-Flexible-Modular-PP05-E/dp/B00H7Y3I4M/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1446917344&sr=1-1&keywords=SilverStone+PP05e

• Hayırlı olsun..Bu aralar kurmayı düşündüğüm sistemin zevkini epeydir yaşıyorsun..
    Anakartı bulduğuna ne kadar sevindim anlatamam..
    Malum muhabetten hemen sonra başka bir distribitör ürünü TR ye soktu.Üstelik te vatanın o malum fiyatından son derece düşük bir fiyata.. fakat artık bekleyecek zamanın olmadığından daha fazla mağdur etmek istemedim..
    Tüm ürünleri toplasam dahi toplamaya üşeneceğim bir sistemi hemde harika bir titizlikle toplamışsın..
    Daha iyilerini de kullan diyecem de daha çıkmadı...
  • eyvallah hocam guzel dileklerin icin sagolasin sen islemciyi olabilecek en makul fiyata bana sagladin o zaten tek basina yeter. sistem cidden cok guzel oldu ne bir ses ne bir seda ama max performans :) uzun bir zaman islemci anakart degismeyecek galiba. ilerde belki sadece ekran karti degisir oda normal.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.