Şimdi Ara

I7 6700K Mini ITX Serüveni :) (Güç kaynağı değişti) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
9
Favori
2.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tebrikler
  • Sistem çok güzel olmuş, güle güle kullaın. Sistemin yükteki işlemci sıcaklığı hakkında bilgi verebilir misiniz? Bende 6700K kullanıyorum HTPC olarak kullandığım makinede. Silverstone GD09 kasam var ve yüksekliği max 14 cm lik işlemci soğutucularına izin verdiği için sizin kullandığınız noctua soğutucunun performansını merak ediyorum. Şu an geçici olarak CM tx3-evo kullanıyorum ama yüke girince mesela aida64 testinde 80 dereceyi görüyor ocsiz olduğu halde. Sizde bir aida64 ve intel extrme test sonrası max sıcaklıkları yazabilirseniz sevniirim.
  • Alin size rehber

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cidden cok emek harcanmis bir konu.Eline saglik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • on numara paylaşım olmuş

• yorumlariniz icin tesekkurler arkadaslar, sicakliklar en son yaptigim prime 95 testine gore 55-60C civarinda geziyordu. Bugun psu yu bekliyorum montajini yapinca aida64 u de denerim ama rakkamin degisecegini sanmiyorum zaten prime95 dunyada genel olarak cpu stress testlerinde en cok kullanilan program. yalniz tabi ben yarim saatlik denemistim ama olasi cpu hatalarini bulabilmek icin en az 12-24 saat arasi test etmek lazim. Bu testi gecerse tas gibi bir cpu ya sahipsiniz demektir.
  • Hocam sisteminiz hayırlı olsun, güle güle kullanın :) çok güzel olmuş.

Yeni psu hangi marka ve model?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dolphin/Lion

Hocam sisteminiz hayırlı olsun, güle güle kullanın :) çok güzel olmuş.

Yeni psu hangi marka ve model?

Tesekkur ederim :) Aslinda aklimda seasonic x750 ve corsair ax760i vardi cunku kesinlikle full moduler ve sessiz olmasi acisinda hybrid fana sahip bir model ariyordum. arayislar sonucunda Super flower denilen hic duymadigim ama cok ovulen bir firma buldum tamda istedigime uyan modeli vardi fakat malesef TR de satilmiyor. Tabi dahada derinlemesine arastirinca farkettimki bu firma baska buyuk firmalara fason isi yapiyor, muhtemelen urunlerini daha kolay satabilmek icin. Evga da bunlardan birtanesi. Sectigim model EVGA Supernova G2 650W tamamen super flower urunu. jonnyguru ya bakayim insallah testini yapmistir diyerek. Puan olarak 9,6 vermisler bunun ustune daha fazla dusunmeden 10 sene garantili urunu alayim dedim :)

jonny nin linki http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story2&reid=429

• http://www.guru3d.com/articles-pages/noctua-nh-d9l-and-nh-u9s-cpu-cooler-review,1.html

Buradaki incelemede de NH-U9S in ne kadar başarılı bir soğutucu olduğu açıkca gözüküyor. Ayrıca benim gibi NH-U9S ile NH-D9L arasında kalanlar için doğru seçimin NH-U9S olduğu yine açıkca belli. Noctua'nın NHD-15 modeline bile kafa tutmuş. Üstelik Noise testlerinde 10 larca işlemci soğutucu arasında 1.gelmiş.
  • orhanyor kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir ürün hocam arti 10 yıl da garanti. İyi günlerde kullanın :).

• Selamlar,

Çok temiz bir belge ve kurulum olmuş ellerinize sağlık. Üç aşağı beş yukarı kasanın toplam maliyetini de paylaşma şansınız olabilir mi? ATX ile karşılaştırılınca ne kadar fark etti kapsadığı alan ve ses azalınca buna değdi mi sorularını merak ediyorum :)
  • Eline emeğine sağlık.
    Böyle çalışmaları hep beğenmişimdir.

Güle güle kullanın.

Güzel bir sistem olmuş. Acaba ne kadar elmaya mal oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: APOLL0

Sistem çok güzel olmuş, güle güle kullaın. Sistemin yükteki işlemci sıcaklığı hakkında bilgi verebilir misiniz? Bende 6700K kullanıyorum HTPC olarak kullandığım makinede. Silverstone GD09 kasam var ve yüksekliği max 14 cm lik işlemci soğutucularına izin verdiği için sizin kullandığınız noctua soğutucunun performansını merak ediyorum. Şu an geçici olarak CM tx3-evo kullanıyorum ama yüke girince mesela aida64 testinde 80 dereceyi görüyor ocsiz olduğu halde. Sizde bir aida64 ve intel extrme test sonrası max sıcaklıkları yazabilirseniz sevniirim.

talep ettiğiniz gibi aida64 test resimlerini ekliyorum 20 dakika yaptım ama zaten sicaklık ilk 2 dakikada oturdu bir dahada değişmedi. prime95 tede buna benzer çıktı 55 derece civari gezdi. Bu arada bütün kapaklar kapalı. Açmayı denedim ama hicbirşey farketmedi sanırım içeri yeterince hava alıyor.

I7 6700K Mini ITX Serüveni :)  (Güç kaynağı değişti)  I7 6700K Mini ITX Serüveni :)  (Güç kaynağı değişti)

Eline sağlık üstad. Sıcaklık değerleri gayet iyi. TX3 evo ile 84 ü gördü bendeki. 4.6 OC için noctua şart oldu :)
  • Tesekkurler, maliyet hesabi hic yapmayayim diyorum :) asil amac i5 2500k islemciye bir anakart alip isi halletmek iken boyle bisey oldu tabi fatura bir hayli kabardi. atx kasaya gore fiyat farki sadece anakartta oynar geriye kalan butun parcalar atx kasada ne ise o. duruma gore atx kasa mini atx e gore cok daha maliyetli bile olabilir. benim anakartim 750 tl civarinda. atx yada matx boyutunda bir kart bundan daha ucuza da bulunabilir bundan daha pahaliyada bulunabilir, secim meselesi. bu sistemde secim sansi simdilik yok. anakarti yurtdisindan getirtirseniz en ucuz 600tl ye falan kapatilabilir yani pek bir kacis yok :)
    Atx olarak cokta buyuk olmayan eski kasamin yanina getirip yarin bir foto atarim. Farki gorursunuz, boy kisaldi ama yanlamasina genisledi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: APOLL0

Eline sağlık üstad. Sıcaklık değerleri gayet iyi. TX3 evo ile 84 ü gördü bendeki. 4.6 OC için noctua şart oldu :)

Rica ederim. Bu boyutlarda hava sogutma alaninda noctua sanirim lider. Hangi incelemeyi acarsan ac bu sogutucu hakkinda tek kotu bir laf goremezsin :) Ben cok inceleme okudum herkes cok memnun kalmis. Siparis gecmek istedigimde inventusta yoktu ama sansima yurtdisindan bir hafta sonrasina stok bekliyorlardi ve tam gununde geldi ve aldim. Bunu alamasaydim isim cok uzayacakti herhalde amazon la falan ugrasmak zorunda kalabilirdim..
    eline koluna sağlık süper inceleme ama en çok beğendiğim nokta çok detaylı olmuş süper

sistemi güle güle kullan
    hayırlı uğurlu olsun

yeri kısıtlı ve dar olanlar için çok iyi değerlendirme ve inceleme be bence
    sadece herşeyi küçültüler ama şu işlemci soğutucular bi küçülmedi gitti bu tür sistem toplayanlar için
  • helal olsun iyi emek harcamışsın
  • @fthyrr1976fy
    tesekkur ederim isteyen herkese nasip olur insallah. bu sogutucudan daha kucugude var aslinda, anakarta duz bir sekilde yatan. ama tabi performanslari daha dusuk. sogutucularin mantigi isi transferi mantigiyla calistigi icin performansli olanlarin yakin zamanda kuculecegini pek sanmiyorum yoksa bende isterim kucucuk bir sogutucu :)

@ogameci
    biraz doğaçlama oldu tam istedigim sistemin ve aklimdaki tablonun ustunde birsey oldu ama hayirlisi buymus..
    ne demek süper inceleme olmuş üstad ben bu tür sistemlere dezavantajlı olrak bakıyordum sebebine gelince yıllarca teknik serivste çalışınca pc hep kurcalamak istiyorum tornavida elimde kasa ne kadar geniş olursa o kadar iyi olurdu ama senin incelemeyi inceledikten sonra

sadece sistem kurup hiç kurcalamıyacak ve sadece düğmesine basıcak çalıştıracak sıkıntısız bir pc için 10 numara sistem

aslında işlemci soğutucular yanlış anlama ama GİTTİKÇE büyüyor diğer pc bileşenleri küçüldüğü halde işlemci soğutucuları gittikçe büyüyor
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.