Dostlar başlıktaki bileşenlere sahip bir bilgisayarım var bunu genelde okula götürüyorum oyun amaçlı değil fakat geçenlerde biraz oyun oynadım elimi yaktı klavye ne yalan söyliyeyim fakat cpu sıcaklığı 70 derece ekran kartı 60 dereceydi asıl soruma gelelim 4710HQ ve GTX860M ikilisi için güvenlı sıcaklıklar nelerdir kaç dereceden sonrası risklidir bilenler aydınlatırsa memmun olurum.
80'i görmediği sürece normal.
Arkadaşın da dediği gibi laptopta üst sınır biraz daha esnektir 70-80 derecelere kadar çıkabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey
Arkadaşın da dediği gibi laptopta üst sınır biraz daha esnektir 70-80 derecelere kadar çıkabilir.
Sağolun hocam i5 6500 var o kadar görmüyorum şaşırdım 70 derecede görünce işlemciyi şimdi güzelce temizledim işlemci boşta 35 derece ekran kartı 31 deree birde oyun oynayalım bakalım ne olacak
quote:
Orijinalden alıntı: naak98
quote:
Sağolun hocam i5 6500 var o kadar görmüyorum şaşırdım 70 derecede görünce işlemciyi şimdi güzelce temizledim işlemci boşta 35 derece ekran kartı 31 deree birde oyun oynayalım bakalım ne olacak
Hocam laptopla masaüstünü karıştırmayın.
Masaüstünde 1 bileşene 1 soğutucu düşer. Laptop orta düzeyse 2 parçayı 1 soğutucu soğutmaya çalışır o da 1 veya 2 heatpipe'a sahipse ısı yükselmesi normaldır
Hocam benim i5 4200h var. İşlemci sıcaklığı 95 derecelere kadar geliyor. Ekran kartı da 80 derece max oluyor. 75-80 arasında geziniyor. Ama elim yanmadı hiç. Asus o konuda güzel üretmiş. "Ice Cool" özelliği.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: naak98
quote:
Hocam laptopla masaüstünü karıştırmayın.
Masaüstünde 1 bileşene 1 soğutucu düşer. Laptop orta düzeyse 2 parçayı 1 soğutucu soğutmaya çalışır o da 1 veya 2 heatpipe'a sahipse ısı yükselmesi normaldır
Haklısınız hocam beni rahatsız eden nokta basit bir oyunda cs go lol gibi girer girmez islemci 70 derece ekran kartı 67 68 oluyor alışık değiliz değerlere ondandır herhalde
Hocam benim i5 4200h var. İşlemci sıcaklığı 95 derecelere kadar geliyor. Ekran kartı da 80 derece max oluyor. 75-80 arasında geziniyor. Ama elim yanmadı hiç. Asus o konuda güzel üretmiş. "Ice Cool" özelliği.
Bendeki lenovo hocam hafif yakıyo üzücü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme