Bildirim
I7 3770K İşlemci İçin Anakart Tavsiyeleriniz...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
asrock z77 extreme 6 -
quote:
Orijinalden alıntı: opuslandia
Merhaba, i7 3770k işlemciye uygun, performanslı ve çok çıkışlı (VGA olmasın) bir anakart araştırıyorum.
Özellikle anakarta fazla dahili ve harici HDD bağlayacağım için, kart üzerinde 8 sata girişi
ve mümkün olduğunca USB çıkışı olması önemli benim için, teşekkürler.
8 Sata, 8 USB ye sahip Extreme 4 de işinizi görür.
http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95356
SSD sorunu yaşayan kişi değil misin sen ?
Sistem değiştiriyorsun ama umarım sorun SSD den çıkmaz, yoksa boşa değiştirmiş olursun yazık olur.
Gerginix den ve Vertex 4 konusundan yardım istediniz mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 17 Ekim 2012; 11:29:17 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: *Furious*
quote:
Merhaba, i7 3770k işlemciye uygun, performanslı ve çok çıkışlı (VGA olmasın) bir anakart araştırıyorum.
Özellikle anakarta fazla dahili ve harici HDD bağlayacağım için, kart üzerinde 8 sata girişi
ve mümkün olduğunca USB çıkışı olması önemli benim için, teşekkürler.
8 Sata, 8 USB ye sahip Extreme 4 de işinizi görür.
http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=95356
SSD sorunu yaşayan kişi değil misin sen ?
Sistem değiştiriyorsun ama umarım sorun SSD den çıkmaz, yoksa boşa değiştirmiş olursun yazık olur.
Gerginix den ve Vertex 4 konusundan yardım istediniz mi?
Evet benim ama sorun sadece SSD sorunu değil, yeni bir sistem kurduğum için
beni en az 5 sene götürmesini beklerim. yeni kurduğum sistem bu beklentimi karşılamadı.
Elimdeki parçaları ikinci el satacağım, evet zarar edeceğim ama bunu zaten göze aldım.
Bu arada SSD ile ilgili konuyu inceledim ve HDD'yi test ettim. Değerler oradakilerden biraz daha az çıktı
ama normal HDD leri katlıyordu yine de.
-
ssd ve hdd alıcaksın sistemi ssd ye belgeleri oyunları indirdiğin video müzik vs vs leri hdd ye atıcaksın performansı o zaman hissedersin + 5 sene götürmesini istiyorsan asrock z77 extreme 4 veya 6 işini görür -
quote:
Orijinalden alıntı: criesofcredo
ssd ve hdd alıcaksın sistemi ssd ye belgeleri oyunları indirdiğin video müzik vs vs leri hdd ye atıcaksın performansı o zaman hissedersin + 5 sene götürmesini istiyorsan asrock z77 extreme 4 veya 6 işini görür
Zaten niyetim de öyle yapmak, vertex4 sadece işletim sistemi ve programlar için olacak :) extreme 4 ile 6 arasında ne fark var? Bu arada asrock marka hiç kullanmadım, sorun çıkarmasın? Asus biraz daha kazık fiyatlı ama eşeği asusa bağlamak daha mantıklı olmaz mı? :) -
çizgi elektronik getiriyor asrock u kalitelidir sitede kullanan çok ve % 90 % 95 i memnun olur genelde sanırsam 4 ile 6 arasında sata 3 ve usb 3 girişi farkları var extreme 6 da daha çok slot olması lazım sitesinden daha detaylı incelersin -
Asrock da kalitelidir ve 3 yıl garantilidir, Çizgi Elektronik bakıyor servisine Asus un da Çizgi. -
Msi Z77a Gd55 fazlasıyla yeterli 50Tl verip Military Class'dan vaz geçmek bence pek akıl kârı değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: inuh
Msi Z77a Gd55 fazlasıyla yeterli 50Tl verip Military Class'dan vaz geçmek bence pek akıl kârı değil.
Eski sistemimde MSI vardı, iyi bir anakarttı. Bunu inceledim ancak kart üzerinde 2 adet sata3 çıkış olması yüzünden elemek durumundayım.
Benim için en 4 + 4 sata girişleri, arka panelde de mümkün olduğunca çok USB çıkışları olması önemli. Bir sürü HDD ve USB cihazı takacağım için sisteme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opuslandia -- 17 Ekim 2012; 12:29:33 > -
quote:
quote:
Msi Z77a Gd55 fazlasıyla yeterli 50Tl verip Military Class'dan vaz geçmek bence pek akıl kârı değil.
Eski sistemimde MSI vardı, iyi bir anakarttı. Bunu inceledim ancak kart üzerinde 2 adet sata3 çıkış olması yüzünden elemek durumundayım.
Benim için en 4 + 4 sata girişleri, arka panelde de mümkün olduğunca çok USB çıkışları olması önemli. Bir sürü HDD ve USB cihazı takacağım için sisteme.
Hocam aklında bulunsun şöyle bir ürün de var ihtiyacın olursa;
http://www.teknolojix.com/?urun-38180-ASUS-U3S6-2-PORT-USB-3-0-&-SATA-6Gb-s-PCI-KART.html
-
quote:
quote:
quote:
Hocam aklında bulunsun şöyle bir ürün de var ihtiyacın olursa;
http://www.teknolojix.com/?urun-38180-ASUS-U3S6-2-PORT-USB-3-0-&-SATA-6Gb-s-PCI-KART.html
Çok teşekkürler, süper bir şeymiş bu. Anakartı buradaki arkadaşların tavsiyesi üzerine asrock extreme4 aldım, arka tarafında fazla USB çıkışı yok. İleride ihtiyaç duyarsam alırım bundan bir tane. Fiyatı da uçuk değil.
-
quote:
bu kart, anakart taki doğal SATA6 ile ikisi birlikte kullanılabilir mi acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 17 Ekim 2012; 16:57:19 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mystik
quote:
bu kart, anakart taki doğal SATA6 ile ikisi birlikte kullanılabilir mi acaba
Tabii ki birlikte kullanılabilirler,neden sordunuz ki?
-
merak ettim
harici ekran kartı takınca dahili devre dışı kalıyorya öylemi olur diye düşündüm -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mystik
merak ettim
harici ekran kartı takınca dahili devre dışı kalıyorya öylemi olur diye düşündüm
Cok sacma olurdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Military Class olmazsa olmaz değildir, 3 yıl Çizgi garantili AsRock Extreme 4 alın istediğiniz herşey mevcut o'nda. -
Asrock Z77 Extreme4 veya MSI Z77 - GD 55 rahat iş görür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: *Furious*
Military Class olmazsa olmaz değildir, 3 yıl Çizgi garantili AsRock Extreme 4 alın istediğiniz herşey mevcut o'nda.
Teşekkürler, asrock extreme4 aldım. İlk defa bu marka bir kart aldım, umarım pişman etmez.
Bu kartta özellikle Xfast USB diye bir yazılım dikkatimi çekti. USB cihazlarda okuma ve yazma hızını 5 kat artırıyormuş
ki bu benim için harika bir şey olurdu. Özellikle büyük dosya transferi çok yapıyorum external HDD'ler arasında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opuslandia -- 17 Ekim 2012; 18:30:00 >
Benzer içerikler
- am5 anakart önerisi
- launch csm nedir
- ez debug led
- ryzen 5 5600x uyumlu anakart
- anakart modeli öğrenme
- b850 anakart
- tpm 2.0
- bios güncelleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X