Şimdi Ara

i7 2600 işlemcili cosmos 1000 li sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 i7 2600 işlemcili cosmos 1000 li sistem
    İNTEL İ7 2600 3.4 GHZ -3.7 GHZ İŞLEMCİ. GİGABYTE H67A UD3H B3 USB3 SATA 3 DESTEKLİ ANAKART. 2X2 GB KİNGSTON 1600 MHZ RAM2x2 gb mushkin 2000 mhz ram total 8 gb ram. HIS HD 5770 1 GB EKRAN KARTI 1 TB WESTERNDİGİTAL HARDDİSK+ lg dvd rw + HIGHPOWER 850 WATT MODULER GÜÇ KAYNAGI. COOLER MASTER RC 1000 FULL TOWER KASA+ 4 ADET 12 CM COOLER MASTER FAN + 14 cm thermaltake turbo 14 cm fan+ 2 ADET YAN PLEKSİ KAPAK.
    ANAKARTIN FATURASI KUTUSU VARDIR
    EKRAN KARTININ KUTUSU FATURASI VARDIR
    GÜÇ KAYNAGININ KUTUSU VARDIR
    WİN 7 PUANLAMASI
    İŞLEMCİ 7,6
    RAM 7,6
    EKRAN KARTI 7,4
    HARDDİSK 5,9 DUR
    KARGOSUZ ELDEN SATILIKTIR. TEST EDİLİP VERİLECEKTİR.....

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-i7-2600-islemcili-pc-bu-fiyata-acilll-75243162/detay/

1500 TL
    Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam o cpu testinde benim işlemci 3300 küsür alırken senin işlemci nasıl 3000 alır anlamış deilim !
  • Pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: BarbarosTUGRUL

Pm

pm cevaplandı....

• quote:

Orijinalden alıntı: tzeberusx1

hocam o cpu testinde benim işlemci 3300 küsür alırken senin işlemci nasıl 3000 alır anlamış deilim !

catalyst vs gibi etkenler sebep olabilir...

i7 2600 ün en güzel tarafı phsyx destekli nfs shift 2 gibi oyunlarda ati kartlarda yaşanan fps düşüşlerini en aza indirgemesi. 3d mark 11 testindeki phsyx testinde fps 25 leri görmekte.

• quote:

hocam o cpu testinde benim işlemci 3300 küsür alırken senin işlemci nasıl 3000 alır anlamış deilim !

senin cpu nedir marka rica etsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: tragedıe

quote:

ya dediğim gibi benim işlemci 3300 küsür alıyodu :D amd phenom ii x6 yani senin işlemci daha iyi :D ama nasıl oluyorda daha fazla alıyor :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ok bilgi için tşk bu arada satıcıyada hayırlı işler
  • quote:

quote:

quote:

ya dediğim gibi benim işlemci 3300 küsür alıyodu :D amd phenom ii x6 yani senin işlemci daha iyi :D ama nasıl oluyorda daha fazla alıyor :S

orda işlemciye yuk bindiren uygulama phsyx ve combo testidir. total puan yukselmesi için işlemci ve ekran kartına o.c yapılması gerekir. i7 2600 işlemciiler o.c olmaz. ekran kartınada bu şekilde bi işlem yapılmadıgı için o puanı almadı. ugrassam aldırırım. puan o kadar kafaya takılcak birşey değil. catalyst sürümü farklarınan bile 3-5 puan yukarı aşşağı oynar. phsyx te aldıgın puanı burda paylaşırsan karşılaştıralım.

• quote:

Orijinalden alıntı: djduke

quote:

quote:

quote:

orda işlemciye yuk bindiren uygulama phsyx ve combo testidir. total puan yukselmesi için işlemci ve ekran kartına o.c yapılması gerekir. i7 2600 işlemciiler o.c olmaz. ekran kartınada bu şekilde bi işlem yapılmadıgı için o puanı almadı. ugrassam aldırırım. puan o kadar kafaya takılcak birşey değil. catalyst sürümü farklarınan bile 3-5 puan yukarı aşşağı oynar. phsyx te aldıgın puanı burda paylaşırsan karşılaştıralım.

tmm birara yüklemeye çalışırım yeni laptopaldığım için onu bekliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.