Bildirim
İ5 Ve İ7 Yardım!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
İşlemcilerinizin frekansı kadar kullandığı chipsette önemlidir. i5 işlemciniz ve i7 işlemcinizin core sayısı aynımıdır ? birde Torbo Boost özelliği güncel bir çok markada otomatik kendisi devreye giriyor bunu manuel yapmak isterseniz üreticinin sitesinden yazılımını indirmeniz gerekmektedir. Tabiki markanın turbo boosta manuel olarka izin vermesi gerekmektedir.
ERİŞ ELEKTRONİK -
quote:
Orijinalden alıntı: eriselektronik
İşlemcilerinizin frekansı kadar kullandığı chipsette önemlidir. i5 işlemciniz ve i7 işlemcinizin core sayısı aynımıdır ? birde Torbo Boost özelliği güncel bir çok markada otomatik kendisi devreye giriyor bunu manuel yapmak isterseniz üreticinin sitesinden yazılımını indirmeniz gerekmektedir. Tabiki markanın turbo boosta manuel olarka izin vermesi gerekmektedir.
ERİŞ ELEKTRONİK
İ7 İ5ten üstün değilmidir ? Benim izah etmek istediğm örnek veriyorum i5 te calistiramadiigni çalıştırıyor ve oynuyorum ve ikiside dell i7 de ghz. 1.80 olmasına rağmen hızlı yine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üstünlüğü sadece ferekans hızı olarak görme. Ayrıca her i7 her i5 den iyidir diye birşey yok. -
Benim asıl sormak istediğim bende i7 4500 ekran kartı 2gb amd 1tb harddisk 8 gb ram var herşey güzel ısınma yok ama kafama takılan 1.80 işlemci hızı bana eksi yönü olurmu oyunda oynuyorum şuan sıkıntı yok 1000 lira eder mi yani
quote:
Orijinalden alıntı: a1kalite34
Üstünlüğü sadece ferekans hızı olarak görme. Ayrıca her i7 her i5 den iyidir diye birşey yok.
Hocam dell 5537 bakarmisin cihaz bana çok uygun geldi 4.nesil i7 kafama takılan işlemci 1.80 sadece turbo ile 2 30 çıkıyor muş
şimdi şöyle söyleyeyim bahsettiğiniz makina orta seviye güzel bir makina. Fakat laptoplarda oyun oynamak istiyorsanız bunların özel serileri var gamer serileri. Bu serileri kullanmazsanız Laptopunuz ömrü 2-3 yıl içerisin de ekran kartı arızasına düşer
ERİŞ ELEKTRONİK
HALİL ERİŞ
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X