Şimdi Ara

İ5 için anakrt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar i5 750 alıcam anakart olarak önerileriniz ne olur? f/p oranı olan bi anakart önerirseniz çoks evinirim. benim aklımda giga P55-US3L, ASUS P7P55D-LE, ECS P55H-A black seçenekleri geldi. fakat az veriim derken pişman olurmuyum? oc yapıcam işlemciye siz ne diosunz?ebaydan fln alma fikri nasıl? şimdiden teşekkürler..

• i5 750 kullanıyorum. alırken çok araştırmıştım imzamdaki anakartı f/p dolayısıyla almıştım, memnunum fakat anakart üzerinden cpu fanı hariç fan ayarları yapılamıyor. oc olayına girmeyecekseniz yada hafif oc yapacaksanız ecs de sunduğu özelliklere göre çok uygun fiyatlı. yinede gigabyte p55-ud3r yada asus p7p55d öneririm
  • Asus P7P55D ( bir gigabyte kullanıcısı olarak bunu solemek bıraz garip ama )
  • arkadaşlar asus veya gigabyttan birini alıcam sanırım. başka önerisi olan varmı?
  • arkadaşlar peki gigabyte US3L modeli hakkında ne diyosunuz?performans bakımından oc bakımından? yada asus P7P55 LX yada LE modelleri bunların farkları nedir?
  • p7p55d LE modelınde bakır sogutucu yoktu görmüştüm , tek farkı o sanırım
  • P7PP5D almalısın, yukarıda ki hiçbir kart ile P7P55D'nin hız aşırtma konusundaki düşük voltaj ve stabilitesini yakalayamazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

şu an bu kartlar P55 olarak en iyileri, hangisini alsan hata yapmazsın..

Aynen için rahat bi şekilde tercih edebilirsin, hangisi ucuzsa ondan yana kullanabilirsin tercihini
  • Gigabyte P55A UD3R
  • p55a-ud3r iyi gider fakat bütçe artırabilirseniz p55a-ud4 sizin için en iyi çözüm olacaktır
  • Gigabyte almalısın.

P55-A UD3R
    Ya da P55 US3L
  • teknofiyatta kabaca bir baktım gigabyte p55-ud3r ile p55-A ud3r arasında sadece 15 lira gibi bir fark var. Diğer artılarını bilmiorum ama p55-A ud3r sata3 desteklerken p55 ud3r sata3 desteği vermiyor. asus p7p55d de sata3 desteği vermiyor ve gigabyte ın sata3 destekli kartından bile hafifçe pahallı. p55 ud3r ile p7p55d arasında hız aşırtma konusunda bir fark göremezsin 2side o para segmentinde alabileceğin en güvenilir o/c kartlarıdır. p55-A ud3r daha yeni bir kart olduğu için p55-ud3r den en azından bir eksisi olmadığını düşünüyorum (ayrıntılı araştırıp emin olabilirsiniz tabi) ve dediğim gibi artı olarak sata3 desteği veriyor. Bu şartlar altında bence p55-A ud3r en doğru tercih olurdu. Fakat cf/sli yapmayı düşünüyorsan ileride en azından 8x-8x pci express destekleyen bir anakart almanı öneririm ki p55 ud3r ve p7p55d nin desteklemediğine eminim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.