Şimdi Ara

i5 7600k işlemci, r7 370 ekran kartı Sistem tavsiyesi Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta belirttiğim üzere Asus b250f anakart, i5 7600k işlemci, r7 370 ekran kartı ve 8gb 2400 ram olmak üzere bir sistem siparişi verdim. Ancak şuan bazı tereddütlerim var. Bu konuda sizlerden yardım rica ediyorum.

Bu sistemde ekran kartı, işlemci darboğazı söz konusu olurmu?
    Oyunlarda bilhassa League of Legends oyununda fps drop sorunu yaşar mıyım?
    Ayrıca sistem parçalarının birbirine uyumu hakkında fazla bilgi sahibi değilim. Şunu da belirtmek isterim ki siparişi verildi, yani şuanda iptali söz konusu değil. Bu nedenle bilgili arkadaşlardan endişelerimi giderecek yorumlar bekliyorum. İlginize teşekkür ederim.

• Hocam kim önerdi bunu size? Resmen olmadık bütün parçalar bir araya gelmiş.

İade edip:

Z370
    8100
    GTX 1060

tarzı bir şey alın.
  • Eski seri ekran kartı,oc desteklemeyen anakarta çarpan kilidi açık işlemci,8 gb ram,eski seri işlemci ve soket desgeği bitmiş anakart=EPİC FAİL

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya şöyle bir durum ekran kartı bende vardı zaten onu ilerde yükselticem. bu sistem bana league of legends i fps drop olmadan oynatssın yeter. oc ihtiyacım yok.
    sadece bu sistem uyumlu mu onu merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: UMITUSTUN

ya şöyle bir durum ekran kartı bende vardı zaten onu ilerde yükselticem. bu sistem bana league of legends i fps drop olmadan oynatssın yeter. oc ihtiyacım yok.
    sadece bu sistem uyumlu mu onu merak ediyorum

oc ihtiyacınız yoksa ne kadar önermesem de i5 7500 almanız daha mantıklı olur. ya da i5 8400 alıp en ucuz bulabildiginiz anakartı alın.
  • Arkadaşlar anakartı iade ettim. Bütçe 650 maksimum 700. Msi z270 pc mate nasıldır. Yada siz ne önerirsiniz. Marka olarak hangi anakartı seçmeliyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaşlar anakartı iade ettim. Bütçe 650 maksimum 700. Msi z270 pc mate nasıldır. Yada siz ne önerirsiniz. Marka olarak hangi anakartı seçmeliyim.

Işlemciyi de 0 aldıysanız iade edin i5 8400 yanına da en ucuz z370 anakart alın. Ramler Dr ddr4 zaten sorun olmaz.

Z270 PC mate en ucuz Z serisi anakart. Az çok OC yaparsınız gene zaten profesyonel kullanıcı değilsiniz belli. Alabilirsiniz . Ama önerim işlemci tipi de iade edilenler z370 en en ucuz anakart yanına da i5 8400

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

quote:

Arkadaşlar anakartı iade ettim. Bütçe 650 maksimum 700. Msi z270 pc mate nasıldır. Yada siz ne önerirsiniz. Marka olarak hangi anakartı seçmeliyim.

Işlemciyi de 0 aldıysanız iade edin i5 8400 yanına da en ucuz z370 anakart alın. Ramler Dr ddr4 zaten sorun olmaz.

Z270 PC mate en ucuz Z serisi anakart. Az çok OC yaparsınız gene zaten profesyonel kullanıcı değilsiniz belli. Alabilirsiniz . Ama önerim işlemci tipi de iade edilenler z370 en en ucuz anakart yanına da i5 8400

İşlemci elime ulaştı malesef onu iade edemedim. Araştırmadan sipariş vermek büyük hata oldu. Z270 serisinden en tavsiye ettiğiniz model hangisi olurdu bütçem 700. Dediğiniz gibi prof değilim oc konusunda. League of legends tarzı fps oyunlarını rahatlıkla oynatsın yeter. Pc kullanırken bir kaç işlemi bir arada yapmayı seviyorum bu nedenle işlemciyi yüksek tuttum. Önceki sistemimde donma oluyordu. Bunları yaşamayacagım 10 saat acık kalsada performansda sıkıntı yapmasın yeter.

• UMITUSTUN kullanıcısına yanıt
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8190

• quote:

Orijinalden alıntı: Johnny Sinsin Teyze Kızı

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=8190

Hocam tavsiye ettiğiniz anakartı araştırdım. Game boost özelliğiyle tam bana göre teşekkür ederim ilgin için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.