Şimdi Ara

İ5 6500 SKYLAKE İLE MSI GTX 1070Ti uyumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba herkese Aşağıda görmüş olduğunuz sistemime msi gtx 1070Ti almak istiyorum. İşlemci ile darboğaz yapar mı 1080P de?
    Yayın yapıyor youtube ile uğraşıyorum. Çift monitör kullanıyorum.. Bir önceki ekran arızalandı ve bana para iadesi yaptılar.(RX 470 8GB 256BİT)
    BU ekran kartı sistemime zararı olur mu? mesela yine arızalanma gibi bir şey olabilir mi? 3500 lira sonuçta lütfen bi yardımcı olun

2 X 8 Kingston Hyperx Fury 8GB 2133MHz DDR4
    Intel Skylake Core i5 6500 3.2GHz 6MB 1151p
    Zalman Z3 Plus 600W Mid Tower Siyah
    Samsung 850 Evo 250GB SSD Disk
    MSI B150M BAZOOKA DDR4 2133MHz 1151p
    WD 3.5 1TB Blue 7200Rpm 64MB Sata 3

• Kullanırsın fakat %100 verim bekleme.

BF1 gibi CPU tabanlı oyunlarda darboğaza düşebilir sistem.

Sorunu ayarları kökleyerek çözebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Oynadığım oyunlar şunlar: CSGO - PUBG - LOL - METİN2 - TOWE UNITE-

BAŞKA OYUN NEREDEYSE OYNAMIYORUM. ÇİFT MONİTÖR FALAN KULLANIYORUM. DİĞER EKRAN KARTIM YAYINDAYKEN BİR KEREDE KAPANDI PC DAHA DA AÇILMADI NE OLDUGUNU DA SÖYLEMEDEN PARA İADESİ YAPTILAR 20 GÜN SERVİSTE KALDI. YİNE BAŞIMA GELMESİNDEN KORKUYORUM AÇIKCASI. SİSTEMİMDEKİ PARÇALARDAN BİRİ YİNE BOZULUR MU?
  • quote:

Orijinalden alıntı: areyoudisco

Oynadığım oyunlar şunlar: CSGO - PUBG - LOL - METİN2 - TOWE UNITE-

BAŞKA OYUN NEREDEYSE OYNAMIYORUM. ÇİFT MONİTÖR FALAN KULLANIYORUM. DİĞER EKRAN KARTIM YAYINDAYKEN BİR KEREDE KAPANDI PC DAHA DA AÇILMADI NE OLDUGUNU DA SÖYLEMEDEN PARA İADESİ YAPTILAR 20 GÜN SERVİSTE KALDI. YİNE BAŞIMA GELMESİNDEN KORKUYORUM AÇIKCASI. SİSTEMİMDEKİ PARÇALARDAN BİRİ YİNE BOZULUR MU?

Bozulma vs. olmaz. PUBG'de verim sorunu yaşayabilirsin.

Tez vakte I7 6700 falan al derim 2. elden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gtx 1070 ti fiyatı düz 1070'e göre iyiyse alınır.Fakat arkadaşın dediği gibi bazı oyunlarda sıkıntı çıkabilir.
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    Nasıl sıkıntı çıkabilir mesela? kasar mı? GTX 1070 3000 LİRA * Ti ise 3400 lira.
  • areyoudisco kullanıcısına yanıt
    Kasmaz.Sadece ekran kartından tam verim alamazsın.Oha o fiyatlara kart alma bence.O fiyata gtx 1080ti alınabiliyordu 1-2 ay önce.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5 - GTX 1050 Ti
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ydagli42 kullanıcısına yanıt
    Bütün sitelerde fiyatlar böyle dostum yapacak bişey yok ya :( 1080 Tİ 5500 lira
  • çalışmasında problem olmaz. ama bazı oyunlarda darboğaz olur. ekran kartı hakkıyla kullanılamaz. pubg ve bf1 gibi oyunlarda. o gpu cpuya göre birkaç beden büyük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brokengineer kullanıcısına yanıt
    En düşük ayarlarda oynarım pubg yi, 1 2 ay idare edebilirse i7 7700 alırım olur mu öyle
  • LOL, PUBG gibi oyunlar için 1060 fazla fazla yetiyor zaten. 2.elde temiz, garantili 1060 lar 1500 TL al geç hiç 3500 tl ni çöpe atma yazık + işlemci değiştirmene de gerek kalmaz.
  • Kesinlikle o oyunlar için GTX 1070Ti fazla gelir. İşlemci ile olan denkliği de göz önüne alırsak eğer kesinlikle GTX 1060 6 GB alın derim. Bimeks mağazalarında fiyatlar uygun bugün bir arkadaş konu açmıştı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gtx 1070 daha ideal olur ti modeli almana gerek yok elinde ki işlemci iyi bi işlemci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • areyoudisco kullanıcısına yanıt
    İade olarak para alman kötü olmuş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3000 liraya 1070 alınmaz. 3400 e en azından 1070 ti al. resulotion scale ayarı olan oyunlarda darboğazdan yırtarsın. zaten oynadığın oyunlar arasında tek darboğazı yersen pubg den yersin. sen ayarları max-ultra yap.
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Bimekse baktım şimdi 1080 Bile 2800 lira ama altta özellikleri dahi yazmıyor hiç güvenli gelmedi bana. 1060 Almama sebebim yayın - youtube derken ileride bana yetersiz kalır bu ekran kartı. Ben biraz zorluyorum. 2 ay sonra işlemcimi de i7 7700 yaparsam bir sorun kalmaz heralde.

Eğer bu bimeks güvenilir bir yerse oradan 2800 liraya 1080 alırım. 3400 lira 1070ti ya vermek yerine.
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    2 Ay dayansa yeter , pubg yi zaten en düşük ayarlarda oynarım. Benim tek korkum yine bilgisayarımın bir parçasının bozulması. 20 iş günü garantiye göndermek istemem yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: webber

Gtx 1070 daha ideal olur ti modeli almana gerek yok elinde ki işlemci iyi bi işlemci

İleriye dönük oldugu için öyle istedim, hem 1080 le kafa kafaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Kesinlikle o oyunlar için GTX 1070Ti fazla gelir. İşlemci ile olan denkliği de göz önüne alırsak eğer kesinlikle GTX 1060 6 GB alın derim. Bimeks mağazalarında fiyatlar uygun bugün bir arkadaş konu açmıştı.

gtx 1060 6GB bana ilerleyen zamanlarda yetmez diye düşünüyorum daha geleceğe yatırım yapmak istedim bu yüzden.
    Oyunlar 1070ti ya fazla gelir derken? en düşük ayarlarda oynarım.
  • o ekran kartına hakaret olur keşke ryzen 1600 alsaymışsın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.