Bildirim
İ5 4590 İÇİN H81 ANAKART YETERLİ Mİ ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
1150 soket olması yeterli de iş oc ve ram hızlarına geldi mi sıkıntı yaşarsın. _____________________________ -
hayır hayır sadece turbo boots ile kullanılacak standart 1600 mhz ram alcam 2 parça bunun için h 81 mi b85 mi almalıyım 4590a maximum 220 250 liralık _____________________________ -
ucuzunu al _____________________________ -
Ben 2 aydır 4590 ile h81m plus kullanıyorum. Hiç sorun yasamadim. Zaten isin içinde oc yoksa 4790k da kullanırsınız h81 ile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Çok iyi dans ve ısrar ederim ! -
ben oyun için alcam bana 4590 a stok soğutucu yeter dediler fikrim fx 6300 + hyper 212 evoydu işin rengi değişti 600 tlye alcam işte bu işlemciyi ama anakart olarak b85 mi alsam h81 mi alsam h87 mi bilemedim oyun oynarken fps de falan farkeder mi _____________________________ -
Anakart fps'yi etkilemez. O yüzden 81 servisinizinki görür.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Çok iyi dans ve ısrar ederim ! -
gigabyte h81m-s2pv tercih edebilirsiniz _____________________________ (satıldı)satılık ASUS Z97-ARhttp://forum.donanimhaber.com/m_103316334/tm.htm (satıldı)satılık fx-8350 işlemci ve ASUS m5a97 evo r2.0 anakart=http://forum.donanimhaber.com/m_94807417/f_//tm.htm A10-7850K,MSI A88XI,THERMALTAKE CORE V1,CORSAIR CX500M,SAMSUNG EVO 840 120GB SSD,IPAD 4,LG OPTIMUS G -
H81m ile b85m arasında fark nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: STRIX
H81m ile b85m arasında fark nedir?
H81 ev için B85 iş için
Home (Consumer) - Business
İş için gerekli bazı özellikler var işte kimlik tanıma, intel small business advantage gibi,
en çok USB ve RAM soketleri ilgilendirir seni;
Ram slotu, Usb 3.0, Sata 3 slotu, H81 2 tane desteklerken B85 4 tane destekler bunlardan. Ama her üretici illa bu sayıda yapacak diye bişey yok maximum desteklenen bu kadar, Mesela H81 6 tane PCI slotu B85 8 tane PCI slotu destekliyor ama ucuz olması gereken karta 6 tane PCI slotu koymaz hiçbir üretici._____________________________ -
Is icin ev icin derken oyunda performans vermez mi bu h81 ile b85
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tam bende böyle bir sistem toplamaya çalışıyorum. Uzun süre kullanmak istediğim için ileriye dönük olmasının bir önemi yok. Sli cf gibi şeylerde yapmayı düşünmüyorum.Ama oyunlara orta seviyede önem veririm bu anakartların dışında önemli farklar yaratacak 50 100 tl üstü öneriniz var mı ? Yoksa bunlar yeterli olur mu ? Daha üstünü düşünmek yerine ssd yada 4 yerine 8gb ram veyahut iyi bir soğutucu daha önemli farklar yaratmaz mı ? Birde servis garanti kalite açısından hangisi daha iyidir ?
ASUS H81M-D 171 TL
Gigabyte H81M-S2PV 190 TL
Asus H81M-PLUS 237 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 15 Mart 2015; 17:50:24 > -
Ben de testerenecmi hocam gibi H81m s2pv öneriyorum, 2013 eylül ya da ekim, o civarlar almıştım 4440 ile, çok stabil gerçekten, bir kez bile mavi ekran almadım, ya da herhangi bir sorun olmadı. Performası çok etkilemez ama ekran kartı slotu PCI 3.0 değil PCI 2.0. Aldıktan sonra fark etmiştim. Bunun haricinde gayet iyi.quote:
Orijinalden alıntı: testerenecmi
gigabyte h81m-s2pv tercih edebilirsiniz
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: STRIX
Arkadaşlar overclok yapmayacağım için bu işlemciye yöneldim r9 280 le beraber alcam sadece fps oyunlar için alcam csgoymuş lol müş falan yok yani kısacası online yok bu yüzden h81 işimi görür mü yoksa h87 h97 mi almam lazım illa bütçeyi aşa aşa bi hal olduk yardım ?
Arkadaşım ben de senin durumundaydım.Bir yıl önce 120 tl'yealdığım asrock h81 anakartla İ5 4570'i kullanıyorum.Şuan iyi ki pahalı bir anakart almamışım diyorum kendi kendime.
_____________________________ Tengri Biz Menen
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt