Şimdi Ara

i5 3750k 5.0 ghz'de gtx 1060/1070'i besler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar malum yeni kartlar geliyor artık 660 ti mi emekli etmek istiyorum. sistem imzada yazıyor sizce darboğaz yaşar mıyım? yaşarsam gtx 1060 da performans nasıl olur? kafam karışık

• İşlemciyi neden o kadar zorluyorsunuz? Bence 660Ti ile 5.0 ghz de çalıştırmak çok gereksiz işlemciyi. Yeni ekran kartlarıyla darboğaz yapmaz 4.5 ghz de bile kullansanız.
  • Bence 2. nesil ve üstü 4.0 GHZ OC'lu her işlemci bu kartlara yetecektir.
  • Hocam ben bu intel denen firmadan ayaküstü (soyguncu zihniyetinden) tedirgin oluyorum kullanıcılar adına bunlar şimdi alttan gidip nvidia ile anlaşmış çıkacak kartlarda felanca desteği yok diye bu tür işlemci gruplarının boynunu keserse hiç şaşırmam...İntel : Evet arkadaşlar beraberliğimizin sonuna geldik burdan sonra yeni bir işlemci almaz iseniz hepinizin ağzına biber sürerim diyecekmiş gibi bir "psikoz" (pardon 2005,ferhan şensoy) oldum iyimi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klement -- 9 Mayıs 2016; 21:44:41 >

• günümüzde işlemci tarafında en büyük darboğaz sebeplerinden biri bir çok uygulama çok çekirdekten faydalanamadıgı için genel anlamda güncel darbogaz olaylarına baktıgımızda işlemcide tek çekirdek başına düşen performans düşüklügü sebep oluyor ki bu konuda en çok amd kullanıcılarını etkiliyor intelin 1.serisi dışında şuan piyasada ki birçok işlemcisi tek çekirdek performansı oldukça yeterlidir.
  • 1070 tanıtıldığı gibi güçlü olursa 6. nesil i5 veya i7 ile zor beslenir 3. nesil i5 ne yapsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gercekçi testleri gördükten sonra karar vermek lazım biraz daha sabır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5 - GTX 1050 Ti
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Öeh 6. nesil i7 neyi zor besleyecek? 1060 zaten 970 ayarında bir kart olacak. 1070'de titan x. 5 Ghz'de o işlemci o kartları besler. Hatta ben 5ghz'de kullanmaya gerek olmadığını düşünüyorum. 4.6-4.8 olabilir. Zaten DX12 CPU yükünü azaltacak deniyor.
  • 5 GHZ 3570k çok rahat bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artemis23

arkadaşlar malum yeni kartlar geliyor artık 660 ti mi emekli etmek istiyorum. sistem imzada yazıyor sizce darboğaz yaşar mıyım? yaşarsam gtx 1060 da performans nasıl olur? kafam karışık

5ghz de spi 32m skoru koyarmısınız karşılaştırma yapıcam.
  • 5.0 ghz olmasina gerek yok 4.5 flanda tek cekirdek cok onemli olmayan oyunlarda goturur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 ghz de stabil mi?

• stok hali bile besler. rahat olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artemis23

arkadaşlar malum yeni kartlar geliyor artık 660 ti mi emekli etmek istiyorum. sistem imzada yazıyor sizce darboğaz yaşar mıyım? yaşarsam gtx 1060 da performans nasıl olur? kafam karışık

3D Mark'ta çok sıkıntı yaşatır hocam forumdaki i7 sahiplerinin aynı ekran kartlarıyla aldığı 3D Mark sonuçlarına bakıp bunalıma girersin

• 4690k ile 4790k yeterli olacaktır,keza 6600k ile 6700k da yeterli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

1070 tanıtıldığı gibi güçlü olursa 6. nesil i5 veya i7 ile zor beslenir 3. nesil i5 ne yapsın

Yok ln2 ile 5.5 ghz lik 5960x anca besler.
  • quote:

1070 tanıtıldığı gibi güçlü olursa 6. nesil i5 veya i7 ile zor beslenir 3. nesil i5 ne yapsın

Yok artık ya diyecek sözüm yok siz gibilere cidden donanımdan anlamayanlara örnek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gscarbon

quote:

Yok artık ya diyecek sözüm yok siz gibilere cidden donanımdan anlamayanlara örnek

Hocam Titanx'den güçlü olacak diyorlar Gtx titan x ile i5 4460 madem tam performans kullanılabiliyor o zaman millet neden gidip yeni nesil işlemci alıyor daha düşük ekran kartlarıyla
  • Sallayın sallayın işkembeden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 3570k OC sız besleyecektır dıyorm.

Forumda oc sız 980 kullanan vardı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.