Şimdi Ara

i5 3550P İşlemci nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Saygı değer arkadaşlar başlıkta adı geçen 30 adet işlemciyi bir arkadaş satıyor. marka bilgisayardan sökmüş, toplu olarak almayı düşünüyorum.fiyat ve performans olarak hiç bir fikrim yok.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
    Not:İşlemciler internet cafede oyun bilgisayarı olarak toplanacak yeni nesil oyunlarda 1150 işlemcilere göre nasıldır. sıralamada yeri neresidir
    Şimdiden tskler



  • Normal intel işlemcilerin biraz kısılmış versiyonudur içerisinde onboard ekran kartı barındırmaz bu bir eksi tabi ekran kartında bir arıza olsa obyi kullanamayacaksınız demek... bir sorun teşkil etmiyorsa h61 anakart alınır yanına ucuzdan toplu bir biçimde güzel bir oyun bilgisayarı elde edilir gtx770 gibi kartları sorunsuz besler sonrası için ne konuşmalıyım bilmiyorum besler bence ama kesin bir garanti vermem tabi mümkün değil... ama fiyat performans açısından akıllıca bir iş yaparsınız :) yanlarına int kafe bilgisayarı oldugu için gtx750 tarzı bir ekran kartı yeterli gelecektir hem fazla güç tüketmeyecek hem hoş performans sunacak monitörleri büyük seçin ama çözünürlük 1366*768 olsun hem görüntü olarak doygun olur hemde çözünürlük fazla olmayacağından daha fazla fps alır oyunlarda :)
  • Gayet performanslı işlemcidir.GTX770 gibi kartları arkadaşın dediği gibi besler fazlasınıda besleyeceğini düşünüyorum biraz ocla.


    1550 lerden 4440 gibi işlemcilerle kapışır sanırım.Yada birazdaha az performans gösterir.


    Bence çok iyi bir şans yakalamıssınız kesinlikle alın.Tam internet kafe işlemcisi.Hemde kafenizdeki pcler canavar olur böylelikle müşteri sayınız artar.


    Zaten kafede takacağınız ekran kartı max GTX750ti dir sizin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.