Bildirim
i5 2500k ve 3dmark 2011
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: ErenOlca
4.4ghz 8403
5.0ghz 8806
ram zamanlarını ve işlemcimi arkadaşınki ile aynı yapıyorum ama 8k yı göremiyorum yinede sorun ne acaba uyuz oldum :) -
ram zamanları pek etkilemedi bende 9/9/9/24 e aldım 7800 oldu puan , testleri basic ediditon dan yapıyorum onla alakalı olabilirmi acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 13 Kasım 2012; 19:04:34 > -
quote:
Orijinalden alıntı: evohan
ram zamanları pek etkilemedi bende 9/9/9/24 e aldım 7800 oldu puan , testleri basic ediditon dan yapıyorum onla alakalı olabilirmi acaba
Bios'ta kapalıysa C1E'yi aktif et.
Ben de 300 puan farka sebep oluyordu. -
quote:
Orijinalden alıntı: Miex
quote:
Ben de 300 puan farka sebep oluyordu.
hımm okdar olmasada bendede fark etti biraz , 7930 çıktı puano kısımda başkaca önemli ayarlar var mı acaba
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Miex
quote:
Ben de 300 puan farka sebep oluyordu.
C1E boştayken çarpanı düşürüp yükte eski haline getiren ayar değilmi?
bende öyle biliyordum ama çarpan falan düşürmüyor sanırım cpu-z den bakıyorum
birde şurda eleman ın işlemci 1600 mhz olarak görünüyor mesela o nasıl oluyor ki
http://www.3dmark.com/3dm11/4690613
şu elman ın skorda benimkine yakın hatta düşük , ondada gskil ram var ama 4 adet
http://www.3dmark.com/3dm11/3614597
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 14 Kasım 2012; 17:08:56 >
-
quote:
hocam ben denedim bende düşüyor 1600 oluyor birde o puanları ben hala anlayamadım normalde 675\3600 hızındaki gtx460lar 3600küsür alırken benim oc modeli çekirdek hızı daha yüksek olduğu halde 300-400 puan düşük alıyor ve bu puan farkını ne sürüm değiştirmekle nede kontrolpanel ayarlarıyla kapatabildim kaçırdığımız 1-2 ufak ayrıntı var sanırım bu puan olayında.
extrem üzerinden söylüyorsun puanları sanırım onun için tam anlayamdım ben basic den test yaptığım için p sonuçları aldım sadece -
quote:
yok o 1600 işlemcinin hızıbasicten yapıyorum bende testi 3100 3200 falan alıyorum grafik skoru normalde 3680 olması lazım ama olmuyor
1-2 konuda nvidia kontrol panelden performansa alınca puan artıyodu diye ama bende oc yapmadıktan sonra hiçbir ayarlada artmıyor bu arada sizin problemle alakalı olabilecke bişey söyliyim ben test yaparken işlemciyi 4.7 çektiğimde voltajı biraz az vermiştim o zaman 4.4deki haliyle nerdeyse aynı puan çıkmıştı voltajı arttırınca biraz daha arttı puan sizdede belki öyle bi durum olabilir aslında anakartlarda pek farklı değil ramleride aynı hızlara alınca benle yaklaşık aynı sonuçları almanız lazım.
evet benden ondan taktım ya aslında pratikte 1 fps falan fark ediyor ama puan olarak 1000 puan nerdeyse :) voltajı bir ara 1,35 verip test yaptım ama bişey değişmemişti
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X