Şimdi Ara

i5 2500k-Intel HD 3000 performans incelemesi(@1800 mhz gpu oc)(gta 4, mw3 ve driver sf)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar i5 2500k işlemcimin onboard performansını çok merak ediyordum ve sonunda bir kullanıcı incelemesi yapmak istedim.gigabyte h61 anakartım var ve 2500k ile stabil bir şekilde çalışıyor, h61 olduğu halde işlemci ve onboard ekran kartı overclock yapılabiliyor.voltaj da verilebiliyor hd 3000 onboard gpu nun overclock performansını araştırdım ve + 0.20 v verilince 1800 mhz ye ulaşabiliyormuşuz ben de aynı işlemi yaptım ve gpu 1800 mhz de bilgisayar stabil olarak çalışıyor.paylaşılan belleği bios tan 512 mb a çıkardım.oyunlara girip performansın nasıl olduğunu gördüğümde gerçekten çok şaşırdım.gta 4 dahil bir çok oyunu 1920x1080 çözünürlükte kasmadan oynayabiliyordum! call of duty mw2 ve mw3 1920x1080 high ve 2x aa ile kasmadan oynayabiliyorum.şimdilik driver san francisco nun video sunu çektim, 1920x1080 ve tüm ayarlar en sondayken 30 fps ile oynuyorum.fraps yüzünden 24 fps ye düşüyor.normalde kasma yok.başka oyunların video ları da çekip yüklenecektir

hepinizin belki de 1 kere bile kullanmayacağı ve her i5 2500k ve i7 2600k nın içinde bulunan küçük bir canavar var... hele ki nasıl böyle overclock olabiliyor?

not : işlemciyi stok fanla kullanıyorum, gpu overclock tan sonra sıcaklıklar sadece 5-6 derece arttı

video ları telefonla çektim, görüntülerde büyük bozukluklar var.gerçek fps yi sol üstteki fraps da görebilirsiniz.

windows deneyim puanı

i5 2500k-Intel HD 3000 performans incelemesi(@1800 mhz gpu oc)(gta 4, mw3 ve driver sf)

gta 4 1080p medium

driver san francisco 1080p full

cod mw3 1080p high 2x aa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abazzers -- 12 Mayıs 2012; 12:47:46 >

• MW3 1920x1080 high 2x AA

video değilde oyun bechlerini paylaşırsanız daha açıklayıcı olur
  • tamam intel olan sevginizi anlıyorum ama '' 1920x1080 '' gta4,mw3 hemde high da hemde 2xaa...

konuyu ss lerle desteklerseniz daha güzel olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F.@.T.İ.H -- 12 Mayıs 2012; 2:27:08 >
  • belli bir yerden sonra gpu ölüyor ben öncesinde 1.6v ile 1950mhz de stabil oyun oynayabiliyordum ama geçenlerde birşey oldu artık voltaj versem bile görüntü hatası vermeden 1650 nin üzerine çıkamıyor.Cod mw2 yi multide aa kapalı 720p extra ayarlarda 50fps civarı oynatıyor.670 gelene kadar idare ediyorum bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: F.@.T.İ.H

tamam intel olan sevginizi anlıyorum ama '' 1920x1080 '' gta4,mw3 hemde high da hemde 2xaa...

konuyu ss lerle desteklerseniz daha güzel olur..

mw3, mw2 ye göre optimizasyonu daha iyi sanırım çünkü geçenlerde steam dan free weekend ile multi oynamıştım, 720p de oynadığım mw2 oyununa göre, 1080p de mw3 rahat oynayabiliyorum ama aa özürlü bir gpu açınca direk bayılıyor.
  • SS isterük
  • 475 liralık 2500K nın içine 250 liralık 550Ti kaçmış gibi görünüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3770k alsanız HD 4000 ile neler yaparsınız..
  • ben bu işe karşıyım sonuna kadar

neden derseniz zaten bu entegre grafik kartın kullanım amaçı elektrik den tasarrüf
    bırakın ocsiz kalsın o bari siz işlemci ve ekran kartınıza oc yapın yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnception77

ben bu işe karşıyım sonuna kadar

neden derseniz zaten bu entegre grafik kartın kullanım amaçı elektrik den tasarrüf

oc bir hastalıktır malesef akıl mantık aranmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

bende oc hastasıyım şuan işlemci direk 5.2 de çalışıyor
    ancak entegre kartı oc yapmak o kartın eklenme mantğına aykırı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cobi

quote:

bende oc hastasıyım şuan işlemci direk 5.2 de çalışıyor
    ancak entegre kartı oc yapmak o kartın eklenme mantğına aykırı

dedim ya akıl amntık aranmaz diye
    anla işte arkadaş can sıkıntısından fantazi yapmış

• arkadaşlar birazdan video lar yükleniyor, telefonla çektiğim için pek net değil.
  • video lar yüklenmiştir
  • Vay Be Teknoloji Hiç Durmuyor Hergün Çoşkuyu Veriyor Desenize İ5 2500K'Ya Tekrar Aşık Oldum
    HD4000 Grafik Muhabbetinde Neler Olur Tahmin Edemiyorum
    5 Yıl Sonra Çıkan İşlemcilerde Onboard Bf3 Ultra Ayar Yaparız Gibime Geliyor :D
  • hd4000 i merak ettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [KING]ByNostra

Vay Be Teknoloji Hiç Durmuyor Hergün Çoşkuyu Veriyor Desenize İ5 2500K'Ya Tekrar Aşık Oldum

onboard grafik kartlarıyla bf3 1080p ultra oynamak her zaman için imkansızdır hocam.5 yıl da geçse durum değişmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpcan Aksoy

quote:

Vay Be Teknoloji Hiç Durmuyor Hergün Çoşkuyu Veriyor Desenize İ5 2500K'Ya Tekrar Aşık Oldum

onboard grafik kartlarıyla bf3 1080p ultra oynamak her zaman için imkansızdır hocam.5 yıl da geçse durum değişmez

Belli Olmaz Teknoloji Sürekli Hızlanıyor Artık Bi Kere Aldı Gazı AMD Gelsin Durdursun :D
    5 Yıl Öncesiyle Bugünü Karşılaştırınca Aradaki Dagları Görebiliyoruz :)
    Eskisinden Daha Hızlı İlerleyecegimizde Kesin.
    5 Yıl Sonra Sana Hatırlatacagım Bugünü

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Alpcan Aksoy

quote:

Belli Olmaz Teknoloji Sürekli Hızlanıyor Artık Bi Kere Aldı Gazı AMD Gelsin Durdursun :D
    5 Yıl Öncesiyle Bugünü Karşılaştırınca Aradaki Dagları Görebiliyoruz :)
    Eskisinden Daha Hızlı İlerleyecegimizde Kesin.
    5 Yıl Sonra Sana Hatırlatacagım Bugünü

tamam o arada banlanmazsak hatırlatırsın

• 15FPS bunlar ama?? Kasmak teriminin insandan insana farklı algılanışı var heralde? FPS rahatsız etmiyorsa veya akıcı geliyorsa sorun yok elbette.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.